20 - 12 - 2022
روشهای مدیریت اینترنت ایراد دارد
معاون موسسه تحقیقات ICT وزارت ارتباطات گفت که بیشک روشهای فعلی مدیریت اینترنت بیایراد نیست؛ اینترنت باید به نحوی مدیریت شود که ضمن جلوگیری از سوءاستفاده، کاربران را راضیکرده و استفاده منطقی از آن را محدود نکند.
به گزارش فارس، نور حسینی در خصوص اپراتور چهارم (اپراتور فیبر نوری) گفت: مطالعات مقدماتی و تعیین طرح تجاری این پروژه در موسسه تحقیقات ICT انجام گردید و پس از پایان مطالعات مقدماتی و زمانی که طرح به مرحله اجرا نزدیک شد از آن پس برای اجرا به وزارتخانه سپرده میشود که هماکنون نیز در وزارت ارتباطات مراحل اجرایی را طی میکند.
معاون پژوهشی موسسه تحقیقات ICT وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات افزود: پس از تحویل پروژه به وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، قرار بود یک شرکت به صورت مشارکتی از چند سازمان و نهاد برای سرمایهگذاری و اجرای این پروژه ایجاد شود که هماکنون این کار در حال انجام است.
نورحسینی تاکید کرد: موسسه تحقیقات ICT تنها عهدهدار فاز مطالعاتی و طرح تجاری پروژه بود و نقشی در اجرای آن ندارد.
وی خاطرنشان کرد: کار مطالعاتی و تهیه طرح تجاری پروژه اتصال منازل به فیبر نوری در دیماه سال ۹۰ در موسسه تحقیقات ICT پایان یافت و به وزارتخانه سپرده شد.
نورحسینی در پاسخ به این پرسش که به تازگی موسسه تحقیقات ارتباطات و فناوری اطلاعات وزارت ارتباطات، فراخوانی را به منظور شناسایی توان داخلی برای ارایه طرحهای کاربردی و عملیاتی در سالمسازی و پالایش اینترنت اعلام کرده است. آن طورکه عنوان شده، هدف از این طرح، ایجاد سامانه بومی پالایش اینترنت است که بر پایه تحلیل محتوی وب، اقدام به پالایش صفحات کند و جایگزین فیلترینگ سراسری در دروازههای ورودی اینترنت شود، گفت: مدیریت بر اینترنت باید به نحوی اعمال شود که استفاده و کاربرد آن برای افرادی که استفاده منطقی از اینترنت دارند، محدود و موجب ناراحتی آنها نشود ضمن اینکه باید بتوانیم جلوی استفاده سوء از اینترنت را نیز بگیریم.
وی ادامه داد: برای این منظور آزمون و خطاهایی در کشور انجام شده و در صحیح نبودن تمام راهها نیز شکی نیست.
معاون پژوهشی موسسه تحقیقات ICT وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات تاکید کرد: اما با این طرح قصد داریم مسیری را طی کنیم که هر دو منظور را به نحو بهتری پوشش دهد ضمن اینکه نارضایتیها و ناراحتیها از نحوه پالایش اینترنت نیز کاهش یابد.
وی یادآور شد: اگر بتوانیم این کار را به درستی انجام دهیم، میتوانیم استفاده درست از اینترنت را محقق کنیم.
نورحسینی به مدل خارجی سامانه پالایش محتوایی اینترنت اشاره کرد و گفت: سامانههای خارجی پالایش محتوایی در کشورهایی که دغدغههای ما را دارند، مثل کشور چین وجود دارد برخی از این مدلها کاملا برای ما قابل استفاده است و برخی نیز نیاز به کمی بومیسازی دارد.
لطفاً براي ارسال دیدگاه، ابتدا وارد حساب كاربري خود بشويد