16 - 08 - 2017
روی خط کدال
شفافسازی دوگانه «فرآور»
فرآوری مواد معدنی ایران پیشبینیها و صورتهای مالی سهماهه نخست سال مالی منتهی به ۲۹ اسفندماه ۹۶ را حسابرسینشده و با سرمایه برابر ۱۲۰ میلیارد ریال، منتشر کرد. شرکت فرآوری مواد معدنی ایران پیشبینی درآمد هر سهم سال مالی منتهی به ۲۹ اسفندماه ۹۶ را حسابرسینشده معادل ۹۳۴ ریال اعلام کرد در حالی که در سال مالی ۹۵ این رقم معادل یکهزار و ۸۸ ریال پیشبینی شده بود. سود خالص کسب شده در دوره سهماهه یادشده نیز مبلغ ۳۶ میلیارد و ۳۷۱ میلیون ریال اعلام شد که نسبت به دوره مشابه سال مالی ۹۵ برابر ۳۸۵ درصد افزایش داشت. با احتساب سود انباشته ابتدای سال «فرآور» توانست در پایان دوره سهماهه مبلغ ۱۱۶ میلیارد و ۸۱۲ میلیون ریال سود انباشته در حسابهای خود منظور کند. همچنین این شرکت دلایل تغییر اطلاعات پیشبینی سال منتهی به ۲۹ اسفند ۹۶ (حسابرسینشده) را نسبت به اطلاعیه پیشین به شرح زیر اعلام کرد: مقادیر تولید و فروش در پیشبینی جدید نسبت به قبلی هیچ تفاوتی ندارد. مبلغ فروش در پیشبینی جدید نسبت به اولین پیشبینی به میزان ۱۶ میلیارد و ۹۴۹ میلیون ریال (دو درصد) افزایش دارد. بهای تمامشده درآمد عملیاتی در پیشبینی جدید نسبت به قبلی به مبلغ ۱۲ میلیارد و ۱۸۴ میلیون ریال (دو درصد) افزایش دارد که ناشی از افزایش در هزینههای تولید در سالجاری است. هزینههای فروش، اداری و عمومی در پیشبینی جدید نسبت به پیشبینی قبلی به مبلغ هشت میلیارد و ۳۱ میلیون ریال (۲۶درصد) افزایش دارد که ناشی از واقعیتر شدن هزینههای مزبور نسبت به مبالغ پیشبینی شده خواهد بود. هزینههای مالی در پیشبینی جدید نسبت به قبلی تفاوتی نخواهد داشت که به علت عدم دریافت تسهیلات مالی است. درآمد سرمایهگذاریها و درآمد متفرقه در پیشبینی جدید نسبت به اولین پیشبینی مبلغی معادل هفت میلیارد و ۸۲۹ میلیون ریال افزایش نشان میدهد که عمدتا ناشی از افزایش درآمد سرمایهگذاریها و سپردههای بانکی و بخشی هم مربوط به درآمدهای متفرقه است.
تثبیت پرتفوی «سرچشمه»
سرمایهگذاری مس سرچشمه، صورت وضعیت پرتفوی سرمایهگذاریها در دوره یکماهه منتهی به ۳۱ تیر ماه ۹۶ را با سرمایه ثبت شده یکهزار و ۶۰۰ میلیارد ریال به صورت حسابرسینشده منتشر کرد. شرکت سرمایهگذاری مس سرچشمه در ابتدای دوره یکماهه منتهی به پایان تیرماه امسال تعدادی از سهام چند شرکت بورسی را با بهای تمامشده ۲۳۳ میلیارد و ۶۴۲ میلیون ریال و ارزش بازار معادل ۳۰۵ میلیارد و ۷۰۶ میلیون ریال در سبد سهام خود داشت. بهای تمامشده سهام این شرکت در دوره یکماهه یادشده تغییری نکرد؛ در حالیکه ارزش بازار این شرکت طی همین دوره معادل یک میلیارد و ۵۴۳ میلیون ریال افزایش یافت و در پایان دوره معادل ۳۰۷ میلیارد و ۲۴۹ ریال محاسبه شد. «سرچشمه» در دوره یکماهه منتهی به ۳۱ تیر ماه ۹۶ تعدادی از سهام چند شرکت بورسی را با بهای تمامشده ۶۰ میلیارد و ۴۱۰ میلیون ریال به مبلغ ۱۴۴ میلیارد و ۸۶۶ میلیون ریال واگذار کرد و از این بابت معادل ۸۴ میلیارد و ۴۵۶ میلیون ریال سود واگذاری کسب کرد. این شرکت فرابورسی در دوره یکماهه یادشده سهام هیچ شرکت بورسی را خریداری نکرد.
۳۹ میلیارد ریال سود واگذاری «پارسان»
گروه گسترش نفت و گاز پارسیان صورت وضعیت پرتفوی سرمایهگذاریها در دوره یکماهه منتهی به ۳۱ تیر ماه ۹۶ را حسابرسینشده و با سرمایه ۴۰ هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال منتشر کرد. شرکت گروه گسترش نفت و گاز پارسیان در دوره یکماهه منتهی به پایان تیرماه امسال تعدادی از سهام چند شرکت بورسی را با بهای تمامشده ۱۸۲ میلیارد ۱۵۳ میلیون ریال به مبلغ ۲۲۱ میلیارد و ۵۲۷ میلیون ریال واگذار کرد و از این بابت معادل ۳۹ میلیارد و ۳۷۴ میلیون ریال سود شناسایی کرد و طی همین دوره سهام هیچ شرکت بورسی را خریداری نکرد. «پارسان» در ابتدای تیرماه امسال تعدادی از سهام چند شرکت بورسی را با بهای تمامشده معادل ۴۲ هزار و ۲۸۹ میلیارد و ۲۲۷ میلیون ریال و ارزش بازار ۹۰ هزار و ۱۷۹ میلیارد و ۹۴۰ میلیون ریال در سبد سهام خود داشت. طی دوره یکماهه یادشده بهای تمامشده سهام این شرکت معادل ۱۸۲ میلیارد و ۱۵۳ میلیون ریال کاهش یافت و به ۴۲ هزار و ۱۰۷ میلیارد و ۷۴ میلیون ریال رسید.همچنین ارزش بازار سهام این شرکت نیز طی دوره یکماهه یادشده با کاهش معادل چهار هزار و ۸۹۴ میلیارد و ۶۶۳ میلیون ریالی معادل ۸۵ هزار و ۲۸۵ میلیارد و ۲۷۷ میلیون ریال اعلام شد.
اعلام صورت مالی «قشیر»
تولیدی قند شیروان، قوچان و بجنورد پیشبینی درآمد هر سهم سال مالی منتهی به ۲۹ اسفندماه ۹۶ را با سرمایه ثبت شده ۱۰۰ میلیارد و ۶۹۲ میلیون ریال به صورت حسابرسینشده منتشر کرد. شرکت تولیدی قند شیروان، قوچان و بجنورد سود هر سهم سال مالی منتهی به ۲۹ اسفند ماه ۹۶ را مبلغ ۱۳۶ ریال برآورد و اعلام کرد طی دوره سهماهه نخست این سال مالی با شناسایی ۴۹ ریال زیان به ازای هر سهم از پیشبینیهایش جا ماند. «قشیر» زیان خالص دوره منتهی به ۳۱ خردادماه ۱۳۹۶ را مبلغ ۱۶ میلیارد و ۲۲۰ میلیون ریال اعلام کرد. این شرکت فرابورسی دلایل تغییر اطلاعات پیشبینی سال منتهی به ۲۹ اسفند ۹۶ (حسابرسینشده) را نسبت به اطلاعیه پیشین به شرح زیر اعلام کرد: افزایش میزان خرید مواد اولیه عمدتا مربوط به خرید ۱۰ هزار و ۹۰۰ تن شکر خام به مبلغ ۲۴۷ میلیارد و ۲۳۳ میلیون ریال است که پس از تصفیه منجر به افزایش فروش به مقدار ۱۰ هزار و ۴۶۴ تن و مبلغ ۲۶۳ میلیارد و ۶۹۲ میلیون ریال شده است. کاهش در هزینه خرید چغندر عمدتا بهدلیل حذف سهمیه قند و تفاله پیمانکاران توسط وزارت جهاد کشاورزی است.علت تغییرات عمده در کاهش پیشبینی نرخ فروش شکر از مبلغ ۳۰ هزار و ۴۰ ریال (با احتساب یارانه) به مبلغ ۲۸ هزار و ۵۴۰ ریال (با احتساب یارانه)، به دلیل واردات شکر و کنترل قیمت شکر با وجود گذشت چهار ماه از سال ۹۶ و کاهش قیمت جهانی شکر خام و همچنین پیشبینی افزایش چغندر و شروع بهرهبرداری چغندری است.
لطفاً براي ارسال دیدگاه، ابتدا وارد حساب كاربري خود بشويد