13 - 08 - 2017
روی خط کدال
انتشار صورت مالی «دماوند»
تولید نیروی برق دماوند صورتهای مالی سه ماهه منتهی به ۳۱ خرداد ماه ۹۶ را حسابرسینشده و با سرمایه دو هزار و ۷۶۰ میلیارد ریال منتشر کرد. شرکت تولید برق دماوند در دوره سه ماهه نخست سال مالی ۹۶ مبلغ ۵۱۷ میلیارد و ۱۴۱ میلیون ریال سود خالص کسب کرد و بر این اساس مبلغ ۱۸۷ ریال سود به ازای هر سهم کنار گذاشت که در مقایسه با دوره مشابه سال مالی قبل معادل شش درصد کاهش داشت. این شرکت در دوره مشابه سال مالی قبل مبلغ ۱۹۸ ریال سود به ازای هر سهم اختصاص داده بود. این شرکت فرابورسی در پایان دوره سه ماهه نخست امسال معادل چهار هزار و ۶۷۷ میلیارد و ۶۳۱ میلیون ریال سود انباشته کسب کرد که در مقایسه با سال مالی قبل معادل ۱۰ درصد کاهش داشت. «دماوند» در سه ماهه نخست سال مالی ۹۵ مبلغ پنج هزار و ۱۹۵ میلیارد و ۱۱۶ میلیون ریال سود انباشته داشت.
رشد عملکرد ۶ ماهه «قهکمت»
قند هکمتان صورتهای مالی ششماهه سال منتهی به ۳۱ شهریورماه ۹۶ را حسابرسیشده و با سرمایه ۲۷۳ میلیارد ریال منتشر کرد. «قهکمت» در نیمه نخست سال مالی ۹۶ مبلغ ۹۷ میلیارد و ۴۹۵ میلیون ریال سود خالص کسب کرد و بر این اساس مبلغ ۳۵۶ ریال سود به ازای هر سهم کنار گذاشت که در مقایسه با دوره مشابه سال مالی قبل ۶۰ درصد رشد داشته است. این شرکت در پایان دوره ششماهه یادشده مبلغ ۱۷۷ میلیارد و ۶۵۳ میلیون ریال سود انباشته در حسابهای خود منظور کرد که در مقایسه با سال مالی قبل معادل ۱۸ درصد افزایش داشته است.
رشد ۷۸ درصدی سود «غفارس»
شیر پاستوریزه پگاه فارس صورتهای مالی دوره ۳ ماهه سال منتهی به ۲۹ اسفند ۱۳۹۶ را با سرمایه ۲۰۰ میلیارد ریال به صورت حسابرسینشده منتشر کرد. شرکت شیر پاستوریزه پگاه فارس در دوره سهماهه یادشده مبلغ ۳۱ میلیارد و ۹۶۷ میلیون ریال سود خالص کسب کرد و به هر سهم مبلغ ۱۶۰ ریال سود اختصاص داد که نسبت به دوره مشابه در سال گذشته معادل ۷۸ درصد افزایش داشته است. همچنین، «غفارس» سود انباشته پایان دوره مذکور را مبلغ ۶۵ میلیارد و ۱۷۰ میلیون ریال اعلام کرده است. یادآور میشود این شرکت در دوره مشابه در سال ۹۵، مبلغ ۱۸ میلیارد و ۲۳ میلیون ریال سود خالص و ۹۰ ریال سود به ازای هر سهم شناسایی کرده بود. این شرکت فرابورسی دلایل تغییرات واقعی دوره منتهی به ۳۱ خرداد ۹۶ (حسابرسینشده) را نسبت به اطلاعیه پیشین به شرح زیر اعلام کرد: شرکت در دوره سهماهه اول سال ۱۳۹۶ معادل ۸۶ درصد فروش ریالی محقق کرده و با توجه به ترکیب سبد فروش ۹۳ درصد سود پیش از مالیات و ۹۱ درصد سود پس از مالیات را پوشش داده است؛ همچنین افزایش هزینه اداری، عمومی و فروش نسبت به دوره مشابه سال پیش ناشی از عدم تحقق هزینههای فصلی و شناسایی آن است.
افزایش سود «حریل»
ریل پرداز سیر صورتهای مالی دوره سهماهه سال منتهی به ۲۹ اسفند ۱۳۹۶ را با سرمایه یکهزار و ۹۶۰ میلیارد ریال به صورت حسابرسینشده منتشر کرد. شرکت ریل پرداز سیر در دوره ۳ ماهه یادشده مبلغ ۴۰ میلیارد و ۶۵۷ میلیون ریال سود خالص کسب کرد و به هر سهم مبلغ ۲۱ ریال سود اختصاص داد که نسبت به دوره مشابه در سال گذشته معادل ۱۱ ریال افزایش داشته است. همچنین، «حریل» سود انباشته پایان دوره مذکور را مبلغ ۱۱۳ میلیارد و ۸۷۷ میلیون ریال اعلام کرده است. یادآور میشود این شرکت در دوره مشابه در سال ۹۵، مبلغ ۲۰ میلیارد و ۴۴۹ میلیون ریال سود خالص و ۱۰ ریال سود به ازای هر سهم شناسایی کرده بود.
نخستین پیشبینی ۹۶ «شتران»
پالایش نفت تهران نخستین پیشبینی درآمد هر سهم سال مالی منتهی به ۲۹ اسفند ماه ۹۶ را با سرمایه ۱۶ هزار میلیارد ریال به صورت حسابرسینشده اعلام کرد. شرکت پالایش نفت تهران پیشبینی درآمد هر سهم سال مالی منتهی به ۲۹ اسفند ماه ۹۶ را معادل ۴۱۶ ریال سود اعلام کرده است که در مقایسه با سال مالی ۹۵ معادل ۲۸ درصد کاهش نشان میدهد. یادآوری میشود «شتران» سود خالص در سال مالی منتهی به ۳۰ اسفند ۹۵ را مبلغ ۹ هزار و ۲۷۸ میلیارد و ۱۱ میلیون ریال و سود به ازای هر سهم را ۵۸۰ ریال اعلام کرده بود.
انتشار پرتفوی «وصنا»
سرمایهگذاری گروه صنایع بهشهر ایران، صورتوضعیت پرتفوی یکماهه منتهی به ۳۱ خردادماه ۱۳۹۶ را با سرمایه یکهزار و ۵۶۰ میلیارد ریال به صورت حسابرسینشده منتشر کرد. شرکت سرمایهگذاری گروه صنایع بهشهر ایران در دوره یکماهه منتهی به ۳۱ خردادماه سالجاری تعدادی از سهام چند شرکت بورسی را با بهای تمامشده برابر دو میلیارد و ۵۴۷ میلیون ریال به مبلغ سه میلیارد و ۱۵۴ میلیون ریال واگذار کرد و از این بابت معادل ۶۰۷ میلیون ریال سود کسب کرد و طی همین دوره چند سهم بورسی را با بهای تمامشده معادل ۴۱ میلیارد و ۹۴۹ میلیون ریال تحصیل کرد. «وصنا» در ابتدای دوره یکماهه یادشده تعدادی از سهام چند شرکت بورسی را با بهای تمامشده یکهزار و ۷۶۹ میلیارد و ۴۸۸ میلیون ریال و ارزش بازار دو هزار و ۵۱۱ میلیارد و ۶۳۸ میلیون ریال در سبد سهام خود داشت. بهای تمامشده سهام بورسی این شرکت در دوره یکماهه گذشته با افزایش ۳۹ میلیارد و ۴۰۲ میلیون ریال به مبلغ یکهزار و ۸۰۸ میلیارد و ۸۹۰ میلیون ریال رسید در حالی که ارزش بازار آن با کاهش ۴۸ میلیارد و ۶۵۴ میلیون ریال مبلغ دو هزار و ۴۶۲ میلیارد و ۹۸۴ میلیون ریال محاسبه شد.
افزایش ارزش بازار «سدبیر»
سرمایهگذاری تدبیرگران فارس و خوزستان صورتوضعیت پرتفوی سرمایهگذاریها در دوره یکماهه منتهی به ۳۱ تیر ماه ۹۴ را حسابرسینشده و با سرمایه ۱۰۲ میلیارد ریال منتشر کرد. شرکت سرمایهگذاری تدبیرگران فارس و خوزستان در ابتدای دوره یکماهه منتهی به ۳۱ تیر ماه ۹۶ تعدادی از سهام چند شرکت بورسی را با بهای تمامشده ۱۰۰ میلیارد و ۷۲۰ میلیون ریال و ارزش بازار معادل ۹۹ میلیارد و ۸۶ میلیون ریال در سبد سهام خود داشت. بهای تمامشده سهام بورسی این شرکت طی دوره یکماهه یادشده با افزایش سه میلیارد و ۱۶۱ میلیون ریالی به مبلغ ۱۰۳ میلیارد و ۸۸۱ میلیون ریال رسید. ارزش بازار آن نیز معادل ۹۱۳ میلیون ریال افزایش یافت و در پایان دوره معادل ۹۹ میلیارد و ۹۹۹ میلیون ریال محاسبه شد. «سدبیر» در دوره یکماهه گذشته تعدادی از سهام چند شرکت بورسی را با بهای تمامشده دو میلیارد و ۱۶۶ میلیون ریال به مبلغ یک میلیارد و ۷۱۸ میلیون ریال واگذار و از این بابت معادل ۴۴۸ میلیون ریال زیان در حسابهای خود منظور کرد. این شرکت فرابورسی طی همین دوره تعدادی از سهام چند شرکت بورسی را با بهای تمامشده پنج میلیارد و ۳۲۷ میلیون ریال خریداری کرد.
لطفاً براي ارسال دیدگاه، ابتدا وارد حساب كاربري خود بشويد