23 - 06 - 2017
روی خط کدال
EPS 147 ریالی «خودرو»
ایرانخودرو صورتهای مالی ۱۲ ماهه منتهی به ۳۰ اسفندماه ۹۵ را با سرمایه ۱۵ هزار و ۳۰۰ میلیارد ریال به صورت حسابرسی نشده منتشر کرد. شرکت ایرانخودرو در دوره یادشده معادل ۲۵۶ هزار و ۱۲۲ میلیارد و ۶۸۲ میلیون ریال درآمدهای عملیاتی داشت. از درآمد این شرکت بهای تمامشده درآمدهای عملیاتی کسر شد و سود ناخالص دوره به مبلغ ۲۲ هزار و ۴۶۸ میلیارد و ۸۹۱ میلیون ریال رسید. از سود ناخالص این شرکت نیز هزینههای فروش و اداری کسر و درآمدهای عملیاتی اضافه شد و سود عملیاتی دوره به مبلغ ۱۳ هزار و ۴۳۸ میلیارد و ۷۶۲ میلیون ریال به دست آمد. از سود عملیاتی دوره نیز هزینههای مالی کسر و درآمدهای متفرقه اضافه شد و سود خالص دوره به مبلغ دو هزار و ۲۴۹ میلیارد و ۸۴ میلیون ریال محاسبه شد و بر این اساس مبلغ ۱۴۷ ریال سود به ازای هر سهم محقق شد. به سود خالص دوره نیز سود انباشته ابتدای سال اضافه شد و در نهایت مبلغ سه هزار و ۸۱۹ میلیارد و ۳۶۴ میلیون ریال سود انباشته پایان دوره در حسابهای این شرکت منظور شد.
انتشار صورت مالی «خپارس»
پارسخودرو اطلاعات و صورتهای مالی سال منتهی به ۳۰ اسفندماه ۱۳۹۵ را با سرمایه ۲۲ هزار و ۷۲۰ میلیارد و ۲۷۹ میلیون ریال، به صورت حسابرسی نشده منتشر کرد. شرکت پارسخودرو در دوره ۱۲ ماهه سال مالی منتهی به ۳۰ اسفندماه ۱۳۹۵، مبلغ ۱۲۱ میلیارد و ۶۰۵ میلیون ریال سود خالص شناسایی کرد و بر این اساس به هر سهم مبلغ پنج ریال سود اختصاص داد. «خپارس» زیان انباشته پایان دوره را مبلغ ۹ هزار و ۷۶۶ میلیارد و ۹۱۳ میلیون ریال اعلام کرد. یادآور میشود این شرکت در دوره منتهی به ۲۹ اسفندماه ۱۳۹۴، زیان خالص را مبلغ دو هزار و ۸۷۳ میلیارد و ۴۴۳ میلیون ریال و زیان به ازای هر سهم را ۴۲۴ ریال اعلام کرد.
«رتکو» شفاف شد
شرکت بازرسی فنی و کنترل خوردگی تکینکو صورتهای مالی ۱۲ ماهه منتهی به ۳۰ اسفندماه ۹۵ را با سرمایه ۹۰ میلیارد ریال به صورت حسابرسی شده منتشر کرد. این شرکت در سالی که گذشت، معادل ۴۷۴ میلیارد و ۷۸۳ میلیون ریال درآمدهای عملیاتی کسب کرد. از درآمد این شرکت بهای تمامشده درآمدهای عملیاتی کسر شد و سود ناخالص دوره به مبلغ ۱۰۹ میلیارد و ۹۶۵ میلیون ریال محاسبه شد. از سود ناخالص دوره نیز هزینههای فروش و اداری کسر و سود عملیاتی دوره به مبلغ ۷۵ میلیارد و ۸۷۰ میلیون ریال رسید. از سود عملیاتی دوره نیز هزینههای متفرقه کسر و درآمدهای سرمایهگذاری اضافه شد و سود خالص دوره معادل ۵۹ میلیارد و ۶۲۴ میلیون ریال کسب شد و بر این اساس مبلغ ۶۶۲ ریال سود به ازای هر سهم محقق شد که نسبت به دوره مشابه سال گذشته معادل ۱۶ درصد کاهش نشان میدهد. به سود خالص دوره نیز سود انباشته ابتدای سال اضافه شد و در نهایت مبلغ ۹۹ میلیارد و ۳۹ میلیون ریال سود انباشته پایان دوره در حسابهای این شرکت منظور شد. «رتکو» دلیل تعییرات دوره ۱۲ ماهه یادشده را نسبت به اطلاعیه قبلی، تغییر نرخ استهلاک در سالجاری در اجرای مصوبه قانون مالیاتهای مستقیم و انتقال تعدیل سنواتی به سود و زیان دوره جاری عنوان کرده است.
اعلام عملکرد مالی «سدور»
سیمان دورود صورتهای مالی یکساله منتهی به ۳۰ اسفندماه سال ۹۵ را با سرمایه ۶۴۱ میلیارد و ۶۹۷ میلیون ریال به صورت حسابرسی شده منتشر کرد. سیمان دورود در سال گذشته مبلغ ۷۰۶ میلیارد و ۶۰۳ میلیون ریال درآمدهای عملیاتی داشت. با کسر بهای تمامشده درآمدهای عملیاتی از درآمد این شرکت، سود ناخالص آن به ۳۱ میلیارد و ۸۷۴ میلیون ریال رسید. همچنین با کسر هزینههای فروش و اداری و هزینههای عملیاتی از سود ناخالص، معادل ۹۵ میلیارد و ۳۳۷ میلیون ریال زیان عملیاتی دوره محاسبه شد. با احتساب هزینههای مالی و هزینههای غیرمتفرقه زیان خالص این شرکت به مبلغ ۱۴۲ میلیارد و ۲۱۸ میلیون رسید و بر این اساس مبلغ ۲۲۲ ریال زیان به هر سهم خود اختصاص داد که نسبت به دوره مشابه سال گذشته معادل ۱۵ درصد کاهش زیان نشان میدهد. به زیان خالص دوره نیز زیان انباشته ابتدای سال اضافه شد و در نهایت مبلغ ۳۱۸ میلیارد و ۹۳۶ میلیون ریال زیان انباشته پایان دوره در حسابهای «سدور» منظور شد.
لطفاً براي ارسال دیدگاه، ابتدا وارد حساب كاربري خود بشويد