18 - 12 - 2022
زرماکارون «سیب سلامت» را گاز زد
مدیرعامل و رییس هیات مدیره گروه صنعتی و پژوهشی زر:
زرماکارون «ما می توانیم» را به «ما توانسته ایم» تبدیل کرد
زرماکارون وابسته به گروه صنعتی و پژوهشی زر که بار دیگر در همایش روز جهانی استاندارد در تاریخ ۲۲ مهرماه به عنوان واحد نمونه استاندارد ملی انتخاب و تندیس ویژه را دریافت کرده بود همزمان با روز جهانی غذا و برگزاری دومین دوره مراسم اعطای نشان ایمنی و سلامت موفق به دریافت دو نشان زرین سیب سلامت برای محصولات فراسودمند پریبیوتیک و جوانه گندم نیز شد. روز گذشته در همایش روز جهانی استاندارد که در مرکز همایشهای رازی برگزار شد، گروه صنعتی و پژوهشی زر با دریافت مجدد نشان استاندارد به عنوان واحد نمونه تولیدی در سطح ملی (در تمامی حوزههای مشتری مداری، استمرار پروانه استاندارد اجباری در تمام طول سال تولید، تولید صادرات محور، تولید دانشمحور و…) و همراه با معاون اجرایی رییسجمهور، معاون رییسجمهور و رییس سازمان حفاظت از محیطزیست، وزیر صنعت، معدن و تجارت و وزیران حوزه صنعت و صاحبان صنایع، مهر زرینی را در شناسنامه کاری خود در صنعت غذا به ثبت رسانید.
در این مراسم مرتضی سلطانی ضمن اشاره به اینکه اگر بتوان در فرآیند تولید نگاه استانداردمحوری را حاکم کرد و با توجه ویژه به مساله بهرهوری از امکانات مادی و معنوی به بهترین شکل استفاده کرد، تولید به طور قطع موفق خواهد شد، تصریح کرد: در مفهوم عمومی و کلی استاندارد، نظم، اطمینان، روابط بهتر، همزبانی و اثربخشی را به وجود میآورد و دستاورد مبارک مدیریت مبتنی بر استاندارد ارتقای بهرهوری است. وی ادامه داد: این بدیهی است که اگر سازمانی بخواهد زنده، پویا و موثر فعالیت کند، نیازمند تدبیر و اندیشه مدیریتی است که توجه به استاندارد در آن حرف اول را میزند. به گفته وی، اگر در فرآیند تولید بتوان نگاه استانداردمحور را حاکم کرد و اگر بتوان با توجه ویژه به مساله بهرهوری از امکانات مادی و معنوی به بهترین شکل استفاده کرد، قطعا تولید موفق خواهد شد. صادرکننده نمونه ملی کشور ادامه داد: ایران سرزمین پهناوری است و مزیتهای کمنظیری دارد که در صورت تمرکز بر آنها امکان رشد فراوان وجود دارد اما با کمال تاسف بدون در نظر گرفتن نگاه مدیریت استاندارد، سرمایهگذاریهایی انجام گرفته که از ابتدا قابلیت استانداردسازی را نداشته و کماکان هم بر آنها اصرار میشود. به اعتقاد وی، اگر فوندانسیون را بنا کنیم در آینده نه تنها مشکلات کمتری خواهیم داشت بلکه شکوفایی و رشد را هم تضمین خواهیم کرد. مدیرعامل گروه صنعتی و پژوهشی زر ادامه داد: معتقدم نگاه مدیریتی مبتنی بر استاندارد در کل تولید به طور کامل استوار نشده است. ما دانش، منابع، استعداد و نیروی انسانی متعهد را داریم، تنها مدیریت با نگاه استانداردمحور نداریم یا حداقل کم داریم. وی بهترین راهکار را اصلاح نظام تولید ملی و فوندانسیون ذکر کرد و افزود: این محقق نمیشود مگر آنکه خورشید زیبای اقتصاد بدون یارانه در افق این مملکت طلوع کند. وی ادامه داد: زمانی که زیرساختها را نسبت به تولید عوض و این فوندانسیون را با برداشتن یارانهها به خوبی پیریزی کنیم، آن وقت هر کسی که بخواهد وارد عرصه تولید شود یا قصد داشته باشد به کار خود ادامه دهد، مجبور است اصول استاندارد، بهرهوری، قیمت تمامشده، بازارسنجی، تحقیق و توسعه و در نهایت تولید محصولاتی باکیفیت را مدنظر قرار دهد. صادرکننده نمونه ملی کشور با بیان اینکه وقتی یارانه حذف شود، حمایت کاذب نداشته و توصیه و سفارش نداریم، ادامه داد: کار مبتنی بر دانش، بهره وری و قیمت تمام شده شکل میگیرد و با شناخت کامل از مزیتها روح تفکر استاندارد در تمامی جوارح تولید و کسب و کار متجلی میشود. وی افزود: در این صورت صادرات غیرنفتی اوج میگیرد و آرزوی مقام معظم رهبری که اظهار امیدواری کردند روزی درب چاههای نفت بسته شوند و پایه اقتصاد ایران روی صادرات غیرنفتی قرار گیرد، محقق شود. وی با اشاره به اینکه مساله دیگری که در این میان اهمیت دارد، نگاه انسانمحورانه در حوزه تولید است، خاطرنشان کرد: بنیادیترین پایه این نوع نگاه جداسازی مدیریت از مالکیت است.
سلطانی افزود: با این کار، امکان اعمال اصول و مبانی مدیریت تربیت یافته در عرصههای تولید فراهم میشود و با حاکمیت تفکر زیبای مدیریت دانش محور، بهرهگیری از نیروی انسانی ارتقا پیدا میکند و عملا این سرمایه، جایگاه واقعی خود را به دست میآورد. وی تصریح کرد: باید زمینه رشد و حضور جوانهای تحصیلکرده را آماده کنیم و نگاه استاندارد محورانه میتواند آنها را برای کشور حفظ کند. وی گفت: باور بفرمایید وقت نداریم، نمیتوانیم منابع این کشور را از دست بدهیم، نمیتوان این عشقها را نادیده گرفت. به اعتقاد سلطانی، استاندارد، محور تفکر در مدیریت است. وی افزود: با تفکر استانداردمحورانه میتوان عبارت زیبای «ما میتوانیم» را در آینده نزدیک به مفهوم زیباتر «ما توانستهایم» تبدیل کرد. مدیر گروه صنعتی زر در پایان خاطرنشان کرد: کار و کوشش ما چون پرواز پروانهها، تلاشی پیوسته برای رسیدن به بالاترین و زیباترین گلهاست تا عطر روح نوازش را تحفه کنیم به ایرانمان…
نظامالدین برزگری، رییس سازمان استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران، اعطای این نشان به زرماکارون را برآیند لطف الهی، همت والا و تلاش بیوقفه مدیریت آگاه و کارکنان تلاشگر و پاکاندیش این مجموعه تولیدی دانست. «ضایعات کمتر، نتایج بهتر، افزایش کارآیی با استانداردها» به عنوان شعار استاندارد در سال ۱۳۹۱ انتخاب شد.
۲ سیب سلامت دیگر
شرکت زرماکارون که پیش از این توانسته بود نشان سیب سلامت را به دلیل تولید انواع ماکارونی با آرد سبوسدار و تولید انواع ماکارونی آرد سمولینا به دست آورد در سالجاری نیز موفق به دریافت دوباره این نشان شد. در این مراسم مهندس مرتضی سلطانی با دریافت این نشان، بار دیگر مهر تاییدی به لحاظ کیفی بر محصولات تولیدی این شرکت ثبت کرد. مرتضی سلطانی، مدیرعامل رییس هیات مدیره گروه صنعتی و پژوهشی زر در حاشیه این همایش و پس از دریافت نشان به خبرنگاران گفت: زمانی که صنعت به حوزه غذا وارد میشود، مسوولیتی بسیار سنگین برعهده میگیرد. این به معنای قبول تعهد برای حفظ سرمایه اصلی جامعه و ارتقای سلامت انسانها خواهد بود، از این رو تولید غذای سالم و در برگیرنده امنیت غذایی نه تنها امری تشریفاتی تلقی نخواهد شد بلکه در جایگاه اساسی قرار خواهد گرفت. وی با اشاره به اقدامات بنیادی گروه صنعتی و پژوهشی زر در خصوص ارتقای کیفی محصولات گفت: از ابتدای ورود به عرصه تولید همواره مقوله ارتقای کیفی و دستیابی به بالاترین سطح همتراز با اصول جهانی در دستور کار این گروه قرار داشته است. به این جهت در تولید انواع ماکارونی برای اولین بار در کشور از آرد سمولینا بهره گرفتیم که مناسبترین و باکیفیتترین آرد برای این شاخه صنعتی است. اینک نیز پس از انجام تحقیقات گسترده، طیف جدیدی از انواع ماکارونی را تولید کردهایم که بر فراسودمندی تاکید داشته و با برند سمولینا پلاس در اختیار مصرفکنندگان قرار خواهد گرفت. شایان ذکر است تندیس سیب سلامت معتبرترین نشان در حوزه سلامت و ایمنی غذایی کشور بوده که هر ساله از سوی وزارت بهداشت و درمان به فرآوردههای غذایی و آشامیدنی ایمن و سالم که الگوی سلامت و ایمنی موضوع آییننامه اعطای نشان را رعایت کردهاند، اعطا میشود. اعطای نشان ایمنی و سلامت به شکل یک سیب سبز روی بستهبندی محصولات تولیدی داخل کشور درج میشود و نشان از کیفیت برتر و عاری از آسیبها و زیان برای خریداران است.
لطفاً براي ارسال دیدگاه، ابتدا وارد حساب كاربري خود بشويد