15 - 05 - 2023
سرمایهگذاری ۴۵۰۰ میلیارد تومانی برای تکمیل زنجیره فولاد در کردستان
ایرنا- مدیرکل صنعت، معدن و تجارت کردستان گفت: برای اجرا و تکمیل پروژه زنجیره فولاد در کردستان رقمی معادل ۴ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان سرمایهگذاری صورت میگیرد. بختیار خلیقی با بیان اینکه در سال ۱۴۰۰ احیای ذوب آهن قدیم با پیگیریهای مستمر استاندار و صمت کردستان به سرانجام رسید، گفت: فعالسازی واحدهای راکد یکی از دستورالعملهای اساسی در سال رشد تولید است.
وی با اشاره به اینکه در پایان سال گذشته مجوز برای احداث واحدهای تولیدی مجتمع فرو آلیاژ شهرستان قروه صادر شد، افزود: فرومنگنز، فروسیلیکو منگنز و زینگز در این واحدها تولید و در نهایت زنجیره فولاد کردستان تکمیل میشود.
مدیرکل صنعت، معدن و تجارت کردستان بیان کرد: واحد تولیدی فرومنگنز یکی از مواد اولیه استحکام فولاد است که با هزار و ۱۰۰ میلیارد تومان سرمایهگذاری در قالب فاز چهارم این زنجیره احداث میشود.
خلیقی با بیان اینکه تکمیل زنجیرهای فولاد کردستان ۴ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان سرمایهگذاری را در پی خواهد داشت، ادامه داد: در سال ۹۱ ذوب آهن سابق قروه غیرفعال شد که با ورود سرمایهگذاران جدید در اختیار طرح زنجیره فولاد کردستان قرار گرفت.
وی با اشاره به اینکه زمین این واحد تولیدی حدود ۱۰۵ هکتار بوده که ۳ هکتار آن به عنوان زیر بنا در این مجموعه در نظر گرفته شده است، یادآور شد: انتظار میرود مشکلات زیرساختی این پروژه با حمایت مسوولان و مدیران استان در اسرع وقت حل شود.
مدیرکل صنعت، معدن و تجارت کردستان بیان کرد: همچنین با توجه به برنامه زمانبندیای که صمت تعیین کرده، تا پایان شهریور فاز اول که موضوع فرومنگنز است، به سرانجام میرسد و شاهد اشتغالزایی جوانان این مرز و بوم خواهیم بود.
خلیقی گفت: در بحث زیرساختها موضوع تامین برق ۴۰ مگاواتی این طرح هنوز حل نشده که قرار است ۳ خط ۶۳ کیلووات از دهگلان و ۲ خط ۲۰ ولت هم در محور قروه دهگلان برق مورد نیاز را تامین کرده و انتظار میرود به عنوان یکی از مطالبات این واحد تولیدی در اسرع وقت تامین شود.
وی افزود: در زمینه آب هم از ۲ چاه به عمق ۱۰۰ متر و ۱۴۰ متر، آب مورد نیاز این زنجیره تامین شده و در فاز چهارم بسیار ضروری است با در نظر گرفتن پساب تصفیهخانه قروه، حجم مورد نیاز این زنجیره تامین شود و گاز مورد نیاز نیز با توجه به جواز در نظر گرفته شده که تامین ۱۴ هزار متر مکعب در ساعت است، باید در اختیار زنجیره فولاد کردستان قرار گیرد.
مدیرکل صنعت، معدن و تجارت کردستان با بیان اینکه سند مالکیت این واحد تولیدی به نام شرکت برسم لعل اسدآباد همدان صادر شده است، خاطرنشان کرد: مجوز لازم از سوی شورای عالی معادن برای شاهین کشکی نیز در زمینه تولید منگنز گرفته شده و این معدن به سرمایهگذار واگذار میشود.
خلیقی با بیان اینکه پروانه اکتشاف برای محدودههای کنار معدن کشکی در دست اقدام است، یادآور شد: معدن سنگآهن بیجار هم در دستگاه قضایی در دست بررسی است و مشکل در آینده نزدیک حل میشود.
لطفاً براي ارسال دیدگاه، ابتدا وارد حساب كاربري خود بشويد