30 - 05 - 2022
سمینار تخصصی تبیین پروژه توسعه غذای ایرانی برگزار شد
«جهانصنعت»- سمینار تخصصی تبیین پروژه توسعه غذای ایرانی با هدف دستیابی به نقشه راه توسعه خوراک ملی برای ورود به عرصه بینالملل در راستای رونق گردشگری با همکاری بخش خصوصی و دولتی برگزار شد. این سیمنار با حضور مصطفی فاطمیفیروزآبادی مدیرکل دفتر توسعه گردشگری داخلی وزارت در محل سالن تشریفات اختصاصی فرودگاه مهرآباد برگزار شد و سرفصلهای روند بهرهگیری از رویکردهای نوین به منظور طعمسازی جهانی برای جذب و استقبال گردشگران خارجی در حوزه گردشگری خوراک مورد بحث و بررسی قرار گرفت. همچنین با اشاره به اینکه این رویداد چگونه زمینه آشنایی با رایجترین مفهوم صنعت خدمات غذا در دنیا را سبب خواهد شد، به امکانسنجی تطابق و همسانسازی غذاهای ایرانی که قابلیت لازم در این مفهوم را دارند و نیز تمرکز بر احصای مباحث ریشهای و تخصصی در بخش گردشگری خوراک تاکید شد. تمرکز بر ظرفیتهای متعدد گردشگری خوراک به عنوان محصول نوپای صنعت گردشگری کشور، حفاظت از داشتههای فرهنگی و تمدنی کشور در پی پرداختن به ظرفیتهای این حوزه، احیای طعمهای بینالمللی در غذاهای ایرانی، تبیین شاخصهای ارزیابی و پیشرفت پروژه توسعه غذای ایرانی، احیای دستورالعمل غذاهای سنتی ایرانی برمبنای طعم و مزه ایرانی و نیز دسترسی سریع و موردپسند شدن خوراک بومی کشور منطبق با علایق بینالملل از جمله مباحث مطرحشده در این رویداد بود.
لطفاً براي ارسال دیدگاه، ابتدا وارد حساب كاربري خود بشويد