4 - 11 - 2019
سهم ۸ درصدی صنایع غذایی و آشامیدنی از صادرات غیرنفتی
«جهان صنعت»- سرپرست معاونت امور صنایع وزارت صمت گفت: حدود هشت درصد از ارزش صادرات غیرنفتی کشور متعلق به صنعت غذا و آشامیدنی است و به این معناست که صنعت غذا تا انتهای زنجیره کامل شده و خود را با اصول نوین بازاریابی منطبق کرده است.مهدی صادقینیارکی در همایش روز جهانی غذا که در انستیتوی تحقیقات تغذیهای و صنایع تغذیهای کشور برگزار شد با بیان این مطلب گفت: در آخرین شاخصی که گرسنگی جهانی غذا منتشر کرده است، از سال ۱۹۹۲ میلادی تا سال ۲۰۱۹ این شاخص از ۵/۱۷ به ۹/۷ کاهش پیدا کرده و این نشاندهنده پیشرفت قابل توجه کشور در بهبود وضعیت گرسنگی است.وی ادامه داد: کمتر از یکسوم غذای کشور در حوزه صنعت غذای کشور، فرآوری میشود و بیش از دو سوم به صورت مصارف تازهخوری یا سایر به بهرهبرداری میرسد و استفاده میشود.صادقینیارکی با اشاره به اینکه اسید ترانس در روغن نباتی بالای ۱۰درصد بوده است، گفت: امروزه با فعالیتها و پیشرفتهای انجام شده به کمتر از دو درصد کاهش پیدا کرده و در برنامه آینده صنعت، زیرو ترانس دنبال میشود.سرپرست معاونت امور صنایع وزارت صمت با اشاره به اینکه سازمان غذا و دارو و سازمان ملی استاندارد بازنگری در مصرف شکر، روغن و نمک داشته است گفت: صنعت غذای کشور بیشترین همکاری را در انطباق با استانداردهای جدید داشته است.
لطفاً براي ارسال دیدگاه، ابتدا وارد حساب كاربري خود بشويد