15 - 12 - 2019
سیف و کرباسیان غایبان نمایشگاه بورس، بانک و بیمه
گروه اقتصادی- روز گذشته در حالی نمایشگاه بورس، بانک و بیمه افتتاح شد که وزیر اقتصاد و رییس کل بانک مرکزی از غایبان بزرگ این رویداد مالی بودند.
دیروز نمایشگاه بورس، بانک و بیمه در محل دائمی نمایشگاههای تهران برگزار شد. در این نمایشگاه شاپور محمدی رییس سازمان بورس و اوراق بهادار، سورنا ستاری معاون علمی فناوری رییسجمهور و عبدالناصر همتی رییس کل بیمه مرکزی حضور داشتند اما عدم حضور ولیالله سیف رییس کل بانک مرکزی و مسعود کرباسیان وزیر اقتصاد بیش از پیش به چشم میخورد.
۳۹۲ شرکت و موسسه داخلی و خارجی از کشورهای عراق، عمان، ترکیه، امارات، سوییس، سوئد، انگلیس و روسیه در نمایشگاه فاینکس ۲۰۱۸ حضور دارند.علاوه بر این، ارکان بورس همچون شرکت بورس، بورس کالا، فرابورس، بورس انرژی و شرکت سپردهگذاری مرکزی و تسویه وجوه، شرکتهای کارگزاری و تامین سرمایه و مشاوران سرمایهگذاری و دیگر شرکتهای مرتبط با بازار سرمایه نیز در این رویداد حضور فعالی دارند.
در حاشیه این نمایشگاه سومین رویداد فین استارز نیز با مشارکت استارتآپها و فینتکهای مالی نیز برگزار میشود.
فین استارز، بزرگترین رویداد استارتآپهای مالی ایران، خاورمیانه و شمال آفریقاست. در این رویداد صاحبان استارتآپها، شتابدهندهها، فرشتگان سرمایهگذار و صندوقهای سرمایهگذاری جسورانه مجالی برای شبکهسازی، دیالوگ سازنده، معرفی ایدهها و فرصتآفرینی در فضایی تعاملی پیدا میکنند. این رویداد که ترکیبی از فضای نمایشگاهی، میزگردهای تخصصی، رقابت استارتآپی، فضای شبکهسازی، جلسات تخصصی مشاوره، کارگاههای آموزشی و جلسات B2B است، فرصتی بینظیر برای صاحبان ایده، استارتآپهای حوزه فینتک، شتابدهندهها، صندوقهای سرمایهگذاری جسورانه و فعالان حوزه سرمایهگذاری فراهم میآورد تا با تعامل هدفمند و سازنده به شبکهسازی، یادگیری، شناسایی و بررسی چالشها و روندهای مطرح در این صنعت نوظهور و اثرگذار در اقتصاد جهانی بپردازند.بر همین اساس عبدالناصر همتی، رییس کل بیمه مرکزی با اشاره به اینکه سطح کارآمدی نظام تامین مالی به بانک، بورس و بیمه باز خواهد گشت، اظهارداشت: بدیهی است که اینچنین نظامی منجر به رشد اقتصادی میشود. در این معنا تصمیمگیری هر یک از این ارکان بر روی سایر رکنها اثرگذار است و البته رشد هر رکن نیز کارآمدی بازار را نشان میدهد.وی افزود: امیدواریم هماهنگی بورس و بیمه بیشتر شود و البته باید به رکن بعدی (بانک) به عنوان هماهنگی این سه رکن نیز توجه کرد. بیمه عامل ارتقای رشد و آرامش در کشور است و مدیریت ریسک ملی را بر عهده دارد.
رییس کل بانک مرکزی گفت: بازار بیمه با رشدی که دارد در حال ایفای نقش بوده و نفوذ بیشتر نیز داشته است. این در حالی است که نفوذ بیمه ۳/۲ درصد بوده و رشد بیمه چهار برابر تولید ناخالص داخلی بوده است.
وی افزود: در سال ٩۶ جهش بیمه عمر خوب بوده و از رشد ۳۰ درصدی برخوردار بوده است. البته جذاب بودن سایر بیمهها نیز موثر بود. به گفته همتی، در ایران به دلیل پایین بودن بیمه عمر باعث شده که جذابیت اوراق بیمه متصل به بازار سرمایه کم باشد و امیدوارم با تاسیس شرکتهای واسط، کار را در این زمینه پیش ببریم.رییس کل بیمه مرکزی تداوم رشد بیمههای زندگی را بسیار مهم دانست و گفت: منابع بیمههای زندگی به عنوان ابزار مهم مالی میانمدت و بلندمدت در بازار مالی مطرح است. سال ۱۳۹۶ نیز رشد ۳۰ درصدی حق بیمههای زندگی را داشتیم که با توجه به تورم تکرقمی سال ۹۶ رشد مطلوبی تلقی میشود.
لطفاً براي ارسال دیدگاه، ابتدا وارد حساب كاربري خود بشويد