19 - 01 - 2025
شرط اجرای پروژههای راهسازی
«جهانصنعت»- معاون وزیر راهوشهرسازی و مدیرعامل شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حملونقل کشور بر اجرای ایمن و باکیفیت پروژههای عمرانی در حوزه راه تاکید کرد و گفت: اگر جادهها ایمن و با لحاظ همه استانداردهای مربوطه ساخته نشوند، اعتماد مردم خدشهدار میشود.
معاون وزیر راهوشهرسازی و مدیرعامل شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حملونقل کشور بر اجرای ایمن و با کیفیت پروژههای عمرانی در حوزه راه تاکید کرد و گفت: اگر جادهها ایمن و با لحاظ همه استانداردهای مربوطه ساخته نشود، اعتماد مردم خدشهدار میشود.
هوشنگ بازوند روز شنبه در نشستی که به منظور بهرهبرداری از پروژه سد سفید رود در شهرستان رودبار برگزار شد یکی از چالشهای اصلی استانها را مساله راهها عنوان کرد و افزود: مردم توقع دارند راههای بسیار ایمنی داشته باشند تا در ترددها مشکلی ایجاد نشود.
او اظهار کرد: مسیرهای آزادراهی به علت استفاده همه مردم ایران نقشی ملی و فرا استانی دارند از اینرو اگر جاده خوب و ایمنی نسازیم، اعتماد مردم را از دست میدهیم، حال آنکه اعتماد عمومی بزرگترین سرمایه کشور هستند.
بازوند تاکید کرد: انجام مطلوب بهموقع و سریع پروژههای عمرانی میتواند سرمایههای اجتماعی را افزایش دهد و اعتماد مردم را نسبت به نظام، حکومت و دولت دوچندان کند.
استاندار گیلان نیز در این نشست با اشاره به علاقهمندی مردم ایران در سفر به استانهای شمالی به ویژه گیلان، گفت : از اینرو زیرساختهای لازم برای تسهیل سفر مردم باید توسط دستگاههای ملی فراهم شود و منابع استانی کفاف تامین زیرساختهای مناسب برای این حجم مسافر را ندارد.
هادی حقشناس با بیان اینکه اجرای پروژههای عمرانی اگر کیفیت مطلوب را نداشته باشد و موجب ناراضایتی مردم شود، بیفایده است، افزود: مشکلات آزادراه رشت- قزوین هم در مصوبات سفر هیاتدولت خواهد آمد تا با اقدامات اصلاحی هدف وزارت راهوشهرسازی که جلب رضایت مردم است، فراهم شود.
او تاکید کرد: این مسیر تنها آزادراه کشور است که پس از گذشت هشت سال از بهرهبرداری آن بخشی از مسیر(باند برگشت) باقی مانده است اگرچه به لحاظ مهندسی اجرای این پروژه شاهکار محسوب میشود اما باید باقیمانده این طرح و سایر پروژههای راه و راهآهن به نحو مطلوب در این استان تکمیل و به بهرهبرداری برسد.
استاندار گیلان در ادامه جایگاه استان را در تامین ضریب امنیت غذایی کشور مهم ارزیابی و اظهار کرد: در حوزه راهها نیز باتوجه به علاقهمندی مردم ایران به سفر به این خطه، نیازمند توجهی ویژه است، شهرستان آستارا با وجود سه مرز ریلی، جادهای و دریایی ویترین جمهوری اسلامی ایران بهشمار میرود در حالی که از مرکز استان تا آستارا آزادراه و راهآهنی وجود ندارد و تزریق اعتبار به طرحهای مصوب نیز بسیار قطرهچکانی است. او تصریح کرد: طرح این مباحث به مفهوم آن نیست که در گذشته اقداماتی در این بخشها صورت نگرفته است اما به لحاظ متوسط آزادراهی به نسبت سایر نقاط کشور شرایط خوبی نداریم ضمن اینکه آزادراهی که به صورت ناقص اجرا شده باشد در شأن گیلان و مهمانانی که به این استان سفر میکنند، نیست.
حقشناس با اشاره به تاکید دولت چهاردهم و رییسجمهور بر تکمیل پروژههای نیمهتمام گفت: 2/8کیلومتر از مسیر بازگشت آزادراه منجیل- رودبار محوری نیست که اجرای آن معادل کل پروژه زمان ببرد، مسیری که برای استان گیلان بسیار مهم و حیاتی است و با صرفهجویی حجم بنزینی که خودروها در ترافیک صرف میکنند میتوان در طولانیمدت منابع مالی این پروژه را تامین کرد.
او اظهار کرد: در اجرای پروژه راهآهن رشت- کاسپین نیز با تغییر خط از ارتفاع به سطح اکنون ۵۰ نقطه ورودی و خروجی ترددی روستاییان به این ریل آزاد است که این مسیر را حادثهآفرین خواهد کرد که نیازمند اصلاح و تکمیل پروژه است.
لطفاً براي ارسال دیدگاه، ابتدا وارد حساب كاربري خود بشويد