18 - 12 - 2022
شرکت توانیر علاوه بر کسب عنوان «سازمان برگزیده بخش انرژی»، جایزه سطح یک «سازمانهای پیشرو سلامت اداری» را نیز تصاحب کرد
در دومین دوره مدیریت سلامت اداری که مراسم اختتامیه آن در تهران برگزار شد، شرکت توانیر علاوه بر کسب عنوان «سازمان برگزیده بخش انرژی»، جایزه «سطح یک سازمانهای پیشرو سلامت اداری» را نیز تصاحب کرد.
به گزارش خبرنگار روابط عمومی و امور بینالملل شرکت توانیر، در مراسم پایانی دومین دوره مدیریت سلامت اداری که با حضور مسوولان دولتی و نمایندگان مجلس در مجتمع شهید بهشتی تهران برگزار شد، مهندس همایون حائری، مدیرعامل توانیر به سخنرانی پرداخت و گفت: شرکت توانیر به عنوان یکی از بزرگترین شرکتهای مادر تخصصی کشور با توجه به گستردگی حوزه فعالیت خود، شرکتی مادرتخصصی صنعتی است که رتبه اول خاورمیانه و پانزدهم دنیا را در ظرفیت تولید برق دارد.
مهندس حائری تصریح کرد: صنعت برق اکنون با داشتن محوریت تبادل انرژی در منطقه با کلیه کشورهای همسایه که مرز خاکی با ایران دارند، صادرات و واردات برق روزافزونی دارد.
مهندس حائری خاطرنشان کرد: متخصصان توانمند با اقتدار علمی و تخصصی خود این صنعت را در منطقه خاورمیانه بیرقیب نموده و درساخت تجهیزات تولید، انتقال و توزیع برق به مرز خودکفایی بالای ۹۰ درصد رساندهاند.
حائری با اشاره به لزوم توجه به سلامت اداری خاطرنشان کرد: شرکت توانیر امر «شایستگی اعتماد» را سرلوحه اصلی خود قرار داده و در جهت حفظ این امر مهم، در کنار تلاش و کار و تولید و ارایه خدمات کیفی و کمی مستمر و بیوقفه به مشترکان برق، به ارتقای بنیه معرفتی و اخلاقی همکاران نیز اهمیت میدهد.
مدیرعامل توانیر ادامه داد: درهمین راستا ضمن روشن و پویا نمودن ذهن همکاران، روح صداقت و شفافیت را که یکی از نتایج آن سلامت اداری است، زنده نگه داشته و اعتقاد دارد که مبتنی بر مسوولیت اخلاقی خود باید حفظ ارزشها و سلامت اداری را در اولویت ویژه قرار دهد.
حائری گفت: شرکت توانیر با داشتن پتانسیل بسیار خوبی از نیروهای متعهد و متخصص، کمیته سلامت اداری را بهعنوان یکی از سه کمیته تخصصی کمیسیون تحول و ارتقای سلامت اداری در راستای مصوبه شورای عالی اداری تشکیل داد.
مدیرعامل توانیر ادامه داد: این کمیته با تشکیل جلسات برنامهریزی شده درشش ماهه اول سال هر دو هفته یکبار در روزهای یکشنبه از ساعت ۱۶ الی ۱۸ و در شش ماهه دوم نیز از ساعت ۱۵ تا ۱۷ اقدام به فعالیت در چارچوب شرح وظایف ابلاغی نمود.
مهندس حائری یادآور شد: کمیته سلامت اداری شرکت توانیر تاکنون ۲۵۰ مورد مصوبه داشته که به ستاد شرکت توانیر و شرکتهای تابعه و وابسته ابلاغ شده است.
وی درخصوص فعالیتهای صورت گرفته در کمیته سلامت اداری نیز توضیح داد: این کمیته با تشکیل جلسات تخصصی، گلوگاههای مغایر با سلامت در شرکتهای برق منطقهای، توزیع نیروی برق، شرکتهای تولید برق و شرکتهای تابعه را مشخص و به منظور پیشگیری به شرکتها ابلاغ کرده است. حائری گفت: همچنین با شناسایی و احصای مشاغلی که احتمال عدم سلامت در آنها متصور است، نوع آن را مشخص و به منظور پیشگیری از بروز این اتفاق راهکارهای اجرایی ارایه کرده است.
مدیرعامل توانیر با اشاره به سرعت کار و اهتمام این شرکت به سلامت اداری افزود: کمیته مورد اشاره بلافاصله پس از ابلاغ قانون ارتقای سلامت نظام اداری و مقابله با فساد و به منظور اجرای صحیح آن، کل قانون ابلاغی را در جلسات کمیته طرح و موارد مصداقی در حوزه شرکت توانیر، شرکتهای تابعه و شرکتهای وابسته را احصا و طی یک نامه پوششی به همراه ابلاغ کل قانون مورد اشاره ابلاغ کرده است.
مهندس حائری با بیان اینکه شرکت توانیر در خصوص شاخصها، محورها و سنجههای ارتقای سلامت اداری بهصورت کاملا تخصصی وارد بحث شده است، اضافه کرد: با این دیدگاه تاکنون موارد مصداقی، عدم مصداقی و میزان درجه اهمیت هر مورد در شرکتها مورد بررسی قرار گرفته و به صورت کتبی نظرات خود را به علاوه بر وزارت نیرو به بازرس کل نیرو و ارتباطات سازمان بازرسی کل کشور نیز اعلام کرده است.
مهندس حائری در عین حال بر توجه به اصل پیشگیری در فعالیتهای کمیته سلامت اداری توانیر تاکید کرد: شرکت توانیر علاوه بر احصای گلوگاههای عدم سلامت در شرکتهای تابعه، راهکارهای پیشگیری از وقوع و بروز فساد را نیز ارایه کرده که تمامی موارد تاکنون ابلاغ شده است.
مدیرعامل توانیر همچنین به تشکیل کمیسیون تحول و ارتقای سلامت اداری در کلیه شرکتهای تابعه و وابسته اشاره کرد و گفت: این کار به منظور توسعه و بهبود وضعیت موجود و با هدف پیگیری مستمر مصوبات کمیته سلامت اداری صورت گرفته است.
مهندس حائری همچنین از مهندس کرم رضایی، معاون منابع انسانی و تحقیقات شرکت توانیر و همه اعضای کمیته سلامت اداری و سایر همکاران تشکر کرد و خاطرنشان ساخت: سازمان سالم زمانی تحقق مییابد که نیروی انسانی سالم داشته باشد و خوشبختانه شرکت توانیر و مجموعه صنعت پتانسیل بسیار خوبی از نیروهای متعهد و متخصص دارد.
خاطرنشان میشود در این مراسم مدیران عامل سازمانهای موفق در حوزه سلامت اداری به
سخنرانی پرداختند.
همچنین دکتر نجابت رییس امور سلامت اداری معاونت توسعه مدیریت و سرمایه انسانی ریاست جمهوری، افضلیفرد سخنگوی کمیسیون اصل «۹۰» قانون اساسی مجلس شورای اسلامی و دکتر قاضیپور عضو کمیسیون تحقیق مجلس شورای اسلامی نیز سخنانی را در خصوص لزوم توجه به سلامت اداری و قوانین موجود در این خصوص بیان کردند. در پایان از سازمانهای موفق در حوزه مدیریت سلامت اداری تقدیر بهعمل آمد.
شایان ذکر است جایزه مدیریت سلامت اداری با هدف شناسایی و تقدیر از سازمانهای موفق در حوزه زیرساختی ارتقای سلامت اداری از سال ۱۳۸۹ طراحی شده است، در دوره دوم برگزاری از مجموع ۶۰ سازمان متقاضی از ۳۷ سازمان برگزیده در چهار سطح متعهد به مدیریت سلامت اداری، همگام با مدیریت سلامت اداری، پیشرو در مدیریت سلامت اداری و سازمان پاک تقدیر شد.
عملکرد قابل قبول توانیر در توجه به سلامت اداری
صدور بیش از ۲۵۰ مصوبه، تشکیل جلسه مرتبط با سلامت اداری تنها یک روز پس از ابلاغ قانون، انجام وظایف چند ماه زودتر از آنکه وزارت نیرو درخواستی از شرکت در این زمینه داشته باشد از جمله کارهایی است که به گفته مهندس کرم رضایی، معاون منابع انسانی و تحقیقات توانیر تاکنون با تشکیل کمیتهای مرتبط صورت گرفته است.
مهندس رضایی در یک گفت وگوی کوتاه خاطرنشان کرد: با تشکیل کمیته سلامت اداری و جلسات متعدد در این خصوص، سلامت اداری از ابعاد مختلف مورد بررسی قرار گرفت.
وی افزود: در همین راستا و در سه بخش موارد مختلف احصا شد که در قدم اول گلوگاههایی که امکان فساد در آن وجود داشت، شناسایی، در قدم بعدی افراد شاغل در این واحدها مورد شناسایی قرار گرفت و سپس در قدم بعدی نیز راهکارهایی برای پیشگیری از بروز خطا و عدم سلامت اداری در کارها توسط افراد در هر بخش احصا و در نهایت توسط مدیرعامل ابلاغ شد.
مهندس رضایی با اشاره به اینکه اعضای کمیته که نمایندگان معاونتها، مدیران و مشاوران مرتبط هستند، بر لزوم بررسی ستاد توانیر و شرکتهای تابعه مستقر در تهران نیز تاکید داشتهاند، خاطرنشان کرد: درهمین راستا تمام ردهها از پایینترین سطح سازمانی تا بالاترین آن در کمیته مورد بررسی قرار گرفت و مواردی که ممکن بود در آن خطایی رخ دهد، شناسایی و راهکارهای پیشگیری از آن نیز ارایه شد.
معاون منابع انسانی و تحقیقات توانیر درباره عواملی که برای حفظ سلامت اداری از آنها استفاده میشود، گفت: اطلاعرسانی، آموزش و چند لایه کردن نظارتها از مواردی است که باعث افزایش سلامت اداری میشود.
مهندس رضایی با بیان اینکه فساد زمانی اتفاق میافتد که قانون و ضابطهای در سیستم وجود نداشته باشد، گفت: با این حال وقتی فردی از نظارت کارها توسط مافوق خود مطمئن باشد از تخطی اجتناب خواهد کرد.
لطفاً براي ارسال دیدگاه، ابتدا وارد حساب كاربري خود بشويد