21 - 02 - 2017
شفافسازی ممنوع المعامله شدن ۱۶ نماد فرابورسی
اداره نظارت بر ناشران فرابورسی آخرین وضعیت نمادهای متوقف بیش از هفت روز را در ۲۸ بهمنماه سالجاری، به همراه دلایل توقف و اقدامات لازم برای بازگشایی اعلام کرد. به گزارش کدال تا ۲۸بهمنماه سالجاری ۱۶ نماد در بازار فرابورس متوقف هستند. خاطرنشان میشود از ۱۶ نماد متوقف در بازار فرابورس، چهار نماد متعلق به بانکها است.
«وزمین»
براساس این گزارش بانک ایران زمین قدیمیترین نماد متوقف فرابورسی است. این بانک با نماد «وزمین» از ۲۸ اردیبهشتماه سال گذشته به دلیل رفع مبانی عدم اظهار نظر حسابرس نسبت به صورتهای مالی سال ۹۳ و ۹۴ متوقف است. در حالی بیش از یک سال از توقف این نماد بانکی میگذرد که شرکت برای بازگشایی نماد باید دو اطلاعیه را در کدال منتشر کند که با وجود پیگیریهای مکرر تاکنون این اتفاق نیفتاده است. اطلاعات مورد نیاز پیشبینی سود هر سهم سال مالی ۹۵ براساس آخرین عملکرد واقعی (حسابرسیشده) و اطلاعات و صورتهای مالی شش ماهه حسابرسیشده منتهی به ۳۱شهریورماه ۹۵ اعلام شده است. با این حال با وجود پیگیریهای مکرر تاکنون این اطلاعات ارسال نشده است.
«دی»
دومین بانک متوقف فرابورس بانک دی است. این بانک از ۲۹ تیرماه سالجاری به دلیل برگزاری مجمع عمومی عادی سالانه و مجمع عادی به طور فوق العاده متوقف شده است. بنا به اعلام اداره نظارت بر ناشران فرابورسی، باوجود پیگیریهای بانک هنوز اطلاعات لازم را ارائه نکرده است. اطلاعات مورد نیاز از این بانک برای بازگشایی ارائه اطلاعات در خصوص تغییر با اهمیت عملکرد واقعی سه ماهه سال مالی ۹۵ نسبت به آخرین پیشبینی ارسال شده شرکت، اطلاعات و صورتهای مالی شش ماهه حسابرسینشده منتهی به ۳۱ شهریور ۹۵، اطلاعات و صورتهای مالی شش ماهه حسابرسیشده منتهی به ۳۱ شهریور ۹۵ و اطلاعات و صورتهای مالی ۹ ماهه حسابرسینشده منتهی به ۳۰ آذرماه ۹۵ بیان شده است.
«وگردش»
بانک گردشگری سومین بانک متوقف فرابورسی است. این بانک در ۲۵ مردادماه سالجاری به دلیل تعدیل سود هر سهم بنا به اعلام شرکت، متوقف شده و تاکنون نیز غیرفعال است. با وجود پیگیریهای مکرر مسوولان این بانک هنوز اطلاعات مورد نیاز را ارائه نداده است. بنا به گزارش اداره نظارت بر ناشران فرابورسی، ارائه اطلاعات پیشبینی سود هر سهم سال مالی ۹۶ (حسابرسیشده) اطلاعاتی است که این بانک باید اعلام کند.
«سمایه»
بانک سرمایه چهارمین نماد بانکی متوقف در بازار فرابورس است. این بانک در سوم آبانماه سالجاری به دلیل عدم ارائه اطلاعات متوقف شده است. این شرکت برای بازگشایی باید شش اطلاعیه را به شرح زیر منتشر کند که با وجود پیگیریهای مکرر هنوز این اتفاق رخ نداده است. صورتهای مالی سالانه سال مالی ۹۴(حسابرسیشده)، اطلاعات و صورتهای مالی سهماهه حسابرسینشده منتهی به ۳۱خرداد ۹۵، اطلاعات و صورتهای مالی شش ماهه حسابرسینشده منتهی به تاریخ ۳۱شهریور ۹۵، اطلاعات و صورتهای مالی شش ماهه حسابرسیشده منتهی به تاریخ ۳۱شهریور ۹۵، اطلاعات و صورتهای مالی ۹ ماهه حسابرسینشده منتهی به تاریخ ۳۰آذر ۹۵ و پیشبینی سود هر سهم سال مالی ۹۵ براساس آخرین عملکرد واقعی (حسابرسیشده) بوده است.
«کپرور»
فرآوری زغالسنگ پرورده طبس دیگر نماد متوقف فرابورسی است. این شرکت با نماد «کپرور» ۲۲ آذرماه سالجاری به دلیل تغییر با اهمیت سود هر سهم سال مالی ۹۵ متوقف شد. این شرکت برای بازگشایی باید در خصوص تعدیل پیشبینی سود هر سهم سال مالی ۹۵ رفع ابهام کند.
«کشرق»
صنعتی و معدنی شمالشرق شاهرود نیز ششمین شرکتی است که نماد آن از ۲۲ آذرماه به دلیل تغییر بااهمیت در سود هر سهم سال مالی ۹۵ در بازار فرابورس متوقف شد. این شرکت برای بازگشایی باید در خصوص تعدیل پیشبینی سود هر سهم سال مالی ۹۵ رفع ابهام کند.
«ذوب»
نماد متوقف دیگر در بازار فرابورس متعلق به شرکت سهامی ذوبآهن اصفهان است. این شرکت با نماد «ذوب» در حالی از ۲۵ دیماه سالجاری متوقف شده که دلیل این توقف ابهام در اطلاعات و پیشبینی سود هر سهم سال مالی ۹۵ اعلام شده است. این شرکت برای بازگشایی نماد باید در خصوص اطلاعات پیشبینی سود هر سهم سال مالی ۹۵ با لحاظ کردن اثر افزایش سرمایه رفع ابهام کند که با وجود پیگیریها، هنوز این اطلاعات منتشر نشده است.
«میدکو»
شرکت مادر تخصصی توسعه معادن و صنایع معدنی خاورمیانه دیگر نماد متوقف بازار فرابورس است که در ۲۶ دیماه غیرفعال شده است. علت توقف این نماد تعدیل سود هر سهم سال مالی ۹۶ به موجب اعلام شرکت است. این شرکت برای بازگشایی باید جزییات اطلاعات و پیشبینی سود هر سهم سال مالی ۹۶ به همراه دلایل تعدیل را ارائه کند.
«غگلستا»
شیر پاستوریزه پگاه گلستان نیز روز دوم بهمنماه به دلیل تعدیل سود هر سهم سال مالی ۹۵ به موجب اعلام شرکت متوقف شد. غگلستا برای بازگشایی باید اطلاعات مربوط به تعدیل پیشبینی سال مالی ۹۵ را بر اساس آخرین عملکرد ارائه کند که با وجود پیگیریهای مسوولان هنوز این اتفاق رخ نداده است.
«قاسم»
قاسم ایران نیز با نماد «قاسم» دوم بهمنماه سالجاری به دلیل تعدیل سود هر سهم سال مالی ۹۵ به موجب اعلام شرکت، متوقف شد. شرکت برای بازگشایی باید اطلاعات مربوط به تعدیل پیشبینی سال مالی ۹۵ بر اساس آخرین عملکرد واقعی را ارائه کند که با وجود پیگیریهای به عمل آمده هنوز این اتفاق نیفتاده است.
«پخش»
شرکت پخش البرز دیگر نمادی است که از ۹ بهمنماه سالجاری به دلیل تعدیل سود هر سهم سال مالی ۹۵ به موجب اعلام شرکت متوقف شده است. این شرکت برای بازگشایی باید اطلاعات مربوط به تعدیل پیشبینی سال مالی ۹۵ بر اساس آخرین عملکرد واقعی را منتشر کند.
«شلیا»
دیگر نماد متوقف فرابورس شرکت مواد ویژه لیاست که با نماد شلیا در فرابورس فعال است. این نماد ۵ بهمنماه به دلیل ابهام در خصوص اطلاعات شرکت متوقف شد. نماد «شلیا» برای بازگشایی باید درخصوص اطلاعات ارائهشده رفع ابهام کند که با وجود پیگیریها هنوز این کار انجام نشده است.
همچنین از دیگرنمادهای متوقف شده در فرابورس میتوان به «زاگرس»، «فولای»، «میهن» و «شتوکا» اشاره کرد.
لطفاً براي ارسال دیدگاه، ابتدا وارد حساب كاربري خود بشويد