13 - 02 - 2018
قرارداد خرید هواپیماهای A۳۵۰ ایرباس توسط یک ایرلاین چینی
شرکت هواپیمایی سیچوآن ایرلاینز چین قرارداد خرید ۱۰ فروند هواپیمای پهن پیکر مدل A ۹۰۰ -۳۵۰ را با غول هواپیماسازی ایرباس اروپا امضا کرده است. به گزارش رویترز، ایرلاینهای کوچک و بزرگ بسیاری در منطقه شرق آسیا و اقیانوسیه وجود دارند که همواره از مشتریان پر و پا قرص و همیشگی هواپیماهای تولید شده توسط ایرباس بودهاند. ایرباس برآورد کرده بود در نمایشگاه هوایی سنگاپور ۲۰۱۸ که از ۶ فوریه آغاز به کار کرده و تا ۱۱ فوریه به طول میانجامد، قراردادهای بزرگی را با شرکتهای هواپیمایی فعال در این منطقه به امضا برساند.
با اینکه گزارشهای منتشر شده در مورد قراردادهای منعقد شده میان شرکتهای هواپیمایی و غولهای هواپیماسازی چندان هم طبق پیشبینیهای صورت گرفته، پررونق و باعظمت به نظر نمیرسد، با این حال سخنگوی ایرباس روز جمعه اعلام کرد که یکی از ایرلاینهای بزرگ چین به نام سیچوآن، قرارداد خرید و تحویل ۱۰ فروند هواپیمای پهنپیکر مدل A ۹۰۰ -۳۵۰ را با ایرباس به امضا رسانده است که ارزش این قرارداد معادل بیش از ۲۰ میلیون یوآن چین ( ۳ میلیارد دلار) است.
سال گذشته شرکت هواپیماسازی ایرباس اروپا تعداد ۳۶۷ فروند هواپیمای تولیدی خود را به بیش از ۵۰ ایرلاین و اپراتور هوایی در منطقه شرق آسیا و اقیانوسیه به فروش رسانده و تحویل داده است که این رقم تقریبا معادل نیم برابر تعداد کل هواپیماهایی است که به سایر کشورهای جهان فروخته و تحویل داده است.
CAAC نیوز به نقل از انجمن هوایی و هواپیمایی مسافربری چین پیشتر اعلام کرده بود که این سفارش بزرگترین قرارداد این ایرلاین چینی خواهد بود که یکی از زیرمجموعههای ایرلاینهای منطقه جنوبی کشور چین محسوب میشود. دفتر مرکزی شرکت هواپیمایی سیچوآن ایرلاینز که در شهر چنگدو، سیچوآن چین مستقر شده است، در سال ۱۹۸۶ میلادی تاسیس شد و در حال حاضر روزانه به بیش از ۶۰ مقصد در آسیا، اقیانوسیه و آمریکای شمالی پروازهای مستقیم دارد. ایرباس A۳۵۰ یک هواپیمای مسافربری پهنپیکر و دوموتوره است که توسط شرکت ایرباس اروپا ساخته و تولید شده است. این هواپیما قادر است تعداد زیادی مسافر را در مسافتهای طولانی جابهجا کند. هواپیمای A۳۵۰ نخستین هواپیمای ایرباس است که در ساخت بدنه آن به جای آلیاژهای آلومینیوم سبک رایج در صنعت هواپیمایی، از پلیمر تقویت شده با فیبر کربن استفاده شده است. این هواپیما برای رقابت با هواپیماهای بوئینگ ۷۷۷ و بوئینگ ۷۸۷ طراحی شد و نخستین نمونه آن نیز در سال ۲۰۱۳ میلادی به بازار آمد.
لطفاً براي ارسال دیدگاه، ابتدا وارد حساب كاربري خود بشويد