17 - 03 - 2025
لعیا جنیدی، دبیرکل مرکز داوری اتاق ایران شد
مراسم معارفه لعیا جنیدی به عنوان دبیرکل مرکز داوری اتاق ایران با حضور رییس، عضو هیات رییسه، دبیرکل و تعدادی از مدیران اتاق ایران و کارشناسان مرکز داوری برگزار شد.
طی مراسمی با حضور صمد حسنزاده، رییس؛ عبدالله مهاجردارابی، عضو هیات رییسه؛ ساسان شاهویسی، دبیرکل؛ محمد خزاعی، دبیرکل کمیته ایرانی ICC و جمعی از مدیران اتاق ایران و کارشناسان مرکز داوری اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران، لعیا جنیدی، به عنوان دبیرکل مرکز داوری اتاق ایران معرفی شد. پیش از جنیدی، علی مقدمابریشمی این مسوولیت را به عهده داشت.
در مراسم معارفه، صمد حسنزاده، رییس اتاق ایران مصادف شدن آغاز سال جدید و روزهای ابتدایی عید نوروز با شهادت حضرت علی(ع) را برای پرورش روح و حرکت به سمت معنویت، یک همزمانی قابلتوجه توصیف و اظهار امیدواری کرد که همگان بتوانیم در مسیر پیشبرد اهداف کشور، قدم برداریم.
او با نگاهی به حضور جنیدی به عنوان دبیرکل مرکز داوری اتاق ایران، گفت: حضور ایشان بدون شک در راستای حلوفصل پروندهها و اختلافات فعالان اقتصادی مؤثر خواهد بود چراکه تجربیات ایشان در عرصه مسائل حقوقی با نگاه ملی و بینالمللی و حوزه داوری قابلتوجه بوده و در پیشبرد مأموریتهای اتاق ایران تاثیرگذار است.
رییس اتاق ایران همچنین از خدمات آقای ابریشمی که مدتی که به عنوان دبیرکل مرکز داوری اتاق ایران فعالیت داشتند، تشکر کرد و گفت: ایشان با دانش و تجربیات ارزندهای که در اختیار دارند بدون شک در جایگاه دیگری برای پیشرفت و تحقق اهداف کشور قدم برمیدارند.
در بخش دیگری از این مراسم محمد خزاعی، دبیرکل کمیته ایرانی ICC از سابقه و مجموعه تجربیات خانم جنیدی سخن گفت و تسلط ایشان در حوزه حقوق بینالمللی را در پیگیری پروندهها و داوری اتاق ایران قابلتوجه توصیف کرد.
او با بیان این مطلب که خانم جنیدی مدیریت کمیسیون حقوقی ICC در ایران را نیز به عهده دارند، تصریح کرد: گسترش سطح آگاهی حقوقی و تشویق به استفاده از ظرفیت داوری در پروندههای تجاری میتواند نتیجه انتخاب ایشان به عنوان دبیرکل مرکز داوری اتاق ایران باشد.
لعیا جنیدی که تاکنون مسوولیتهایی چون دانشیار دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه تهران و معاونت حقوقی در دولت دوازدهم را به عهده داشته است، گفت: سعی خواهم کرد حضورم در مرکز داوری اتاق ایران در راستای ایجاد چارچوبی برای تحقق نهاد داوری قدرتمند باشد و امیدوارم بتوانیم با همکاری همه بخشها و ارکان در کنار کارشناسان فعال این مرکز، طرح جدیدی برپایه تهدیدها و فرصتها در سیستم حلوفصل خصوصی اختلافها طراحی و اجرا کنیم.
او از ضرورت گسترش سطح تعاملات مرکز داوری اتاق ایران در سطح ملی، بینالمللی و داخلی با کلیه اتاقهای سراسر کشور سخن گفت و افزود: مرکز داوری اتاق ایران باید تعامل با قوه قضاییه با توجه به طرحهایی که در این دستگاه مطرح میشوند، استقلال و خصوصی ماندن مرکز را به عنوان اولویتهای خود در نظر بگیرد. همچنین تعامل با قوه مجریه، کانون وکلا، انجمنهای علمی، دانشگاهها و تمام بازیگران فضای حقوقی و داوری کشور باید مدنظر باشد.
جنیدی برنامهریزی برای رسیدن به اجماع به کمک اقناع و تشویق مکانیسم داوری را ضروری خواند و افزود: معتقدم باید به کمک تعامل و اقناع مسیر استفاده از ظرفیت داوری تجاری را هموار کنیم.
دبیرکل جدید مرکز داوری اتاق ایران در نهایت حمایت جامع و گسترده از کارشناسان مرکز داوری را نیز خواستار شد.
لطفاً براي ارسال دیدگاه، ابتدا وارد حساب كاربري خود بشويد