16 - 11 - 2017
مخالف حضور گزارشگر ویژه در ایران هستیم
مهر- رییس قوه قضاییه با بیان اینکه مخالف حضور گزارشگر ویژه در ایران هستیم، گفت: مذاکره با این شخص در خارج از کشور نیز باید مقید به اثرگذاری باشد. صادق آملیلاریجانی در نشست اعضای ستاد حقوق بشر یکی از چالشهای مهم میان ایران و غرب در زمینه حقوق بشر را فارغ از مباحث نظری و مبنایی، موضوعات سیاسی دانست و تصریح کرد: به نظر میرسد دعوای آمریکا و اروپا با جمهوری اسلامی بر سر رعایت حقوق بشر نیست زیرا دقیقا در فاصله بسیار کمی از ایران، کشور بحرین را شاهد هستیم که مردم آن برای به دست آوردن حق رای میجنگند در حالی که ۴۰ سال است در کشور ما انتخابات برگزار میشود. این موارد نشان میدهد که بحث غرب، سیاسی است و قصد دارند از این ابزار برای تحت فشار قرار دادن جمهوری اسلامی استفاده کنند گرچه گاهی چاشنیهای نظری و حقوقی هم به گزارشهای خود اضافه میکنند. رییس قوه قضاییه با بیان اینکه ستاد حقوق بشر، وزارت امور خارجه، وزارت اطلاعات و رسانهها باید با هماهنگی و همافزایی نسبت به هجمههای حقوق بشری غرب پاسخ دهند، از برخی کمکاریها در این زمینه انتقاد کرد و گفت: همه نهادهای مسوول باید تلاش خود را برای حضور پررنگ نمایندگان ایران در همه فرصتهای ممکن در مجامع بینالمللی و کشورهای دیگر به کار گیرند. ستاد حقوق بشر نیز باید زمانبندی مناسبی برای تبیین مباحث حقوق بشری داشته باشد تا کار در این عرصه با یک برنامه دقیق و مدون پیش برود.
آملی لاریجانی با بیان اینکه مجموعه کارهای جمهوری اسلامی در زمینه حقوق بشر به لحاظ تقنینی و نظارتی باید تبیین شود، تصریح کرد: یکی دیگر از مسایل مورد بحث ما، مساله گزارشگر ویژه حقوق بشر است که ما اصل و مبنای انتصاب چنین شخصی را قبول نداریم. علاوه بر این گزارشهای گزارشگر ویژه فاقد استنادات لازم و بدون متدلوژی است.
هر آنچه از سوی ضدانقلاب، منافقان و افراد فراری به عنوان ادعا مطرح شده به شکل یک سند در این گزارشها مشاهده میشود که هر کدام از گزارشها نیز از گزارش قبلی، شدیدتر و تندتر است. بر همین مبنا، اولا به طور کلی مخالف حضور گزارشگر ویژه در ایران هستیم. ثانیا مذاکره با این شخص در خارج از کشور نیز باید مقید به اثرگذاری باشد و ببینیم چنین مذاکرهای تاثیری در رویه نادرست آنها دارد یا نه؟
لطفاً براي ارسال دیدگاه، ابتدا وارد حساب كاربري خود بشويد