15 - 05 - 2018
مواد غذایی در ماه رمضان گران نمیشود
در حالی که در آستانه فرا رسیدن ماه رمضان، بازار کالاهای اساسی به بهانه نوسانات نرخ ارز با افزایش قیمت روبهرو شده، دبیرکل کانون انجمنهای صنایع غذایی از ثبات قیمت محصولات صنایع غذایی در ماه رمضان خبر داد.
کاوه زرگران گفت: امروز ضریب خوداتکایی کشور با تولید ۱۲۰ میلیون تن ماده خام و ظرفیت ۱۵۰ میلیون تن فرآوری کارخانجات صنایع غذایی و تبدیلی کشور، پشتوانه محکمی است که موجب شده تاثیرگذاری نوسانات اقتصادی جهانی روی محصولات غذایی ما به حداقل برسد ضمن اینکه در محصولاتی مانند گندم که سیاستگذاری کلان کشور بر قطع وابستگی بوده است هماکنون به خودکفایی دست یافتیم.
وی اضافه کرد: بر اساس سنت دیرینه، تجار، تولیدکنندگان و کسبه، در ماه مبارک رمضان سعی میکنند مایحتاج و ارزاق عمومی را با کمترین سود و قیمت به دست روزهداران برسانند. امسال هم صنایع غذایی کشور با وجود اینکه با مولفههای زیادی در افزایش قیمت مواد اولیه، دستمزد و هزینههای انرژی مواجه بودند سعی کردند تعدیل قیمتها را به بعد واگذار کنند. از اینرو هیچگونه افزایش قیمتی بهویژه در حوزه مرغ، تخممرغ و لبنیات در ماه رمضان نخواهیم داشت.
زرگران گفت: در برخی حوزهها که امکان تخفیف وجود داشته صنایع غذایی محصولات خود را با تخفیف ۱۰ تا ۱۵ درصدی ارائه میکنند تا سفرههای ماه رمضان پررنگتر شود. وی افزود: امسال از نظر ذخایر و قیمت تمامشده و فراوانی عرضه محصول در بازار با برنامهریزیهای انجام شده، هیچ مشکلی وجود ندارد و تامین کالا به اندازه کافی صورت گرفته است.
تخفیف ۱۰ تا ۱۵ درصدی برای لبنیات
همچنین در حالی که قیمت برخی از محصولات لبنی بدون موافقت سازمان حمایت با افزایش روبهرو شده؛ دبیر انجمن صنایع لبنی ایران گفت: کارخانجات صنایع لبنی در ماه رمضان محصولات خود را با تخفیف ۱۰ تا ۱۵ درصدی در سطح فروشگاههای تعیین شده وزارت جهاد کشاورزی و وزارت صنعت، معدن و تجارت ارائه خواهند کرد. رضا باکری افزود: هماکنون کارخانجات صنایع لبنی بیش از هفت میلیون تن شیر خام سالانه دریافت و تبدیل میکنند ضمن اینکه ۳ تا ۳ و نیم میلیون تن فرآوردههای سنتی نیز در ماستبندیها و خود مصرفیها تولید میشود که در مجموع به ۱۰ و نیم میلیون تن میرسد
لطفاً براي ارسال دیدگاه، ابتدا وارد حساب كاربري خود بشويد