14 - 06 - 2020
واکنشها به کاندیداتوری ظریف
طرح گمانه کاندیداتوری ظریف در انتخابات ۱۴۰۰ تاکنون با واکنشهای بسیاری همراه بوده است مثلا همین آقای فرید مدرسی روزنامهنگار اصلاحطلب که دیروز مقابل ظریف نشسته و از او سوال میپرسید در صفحه توئیتر خود نوشته بود: «دکتر محمدجواد ظریف خود را قربانی جنگ قدرت میان اصولگرایان و اصلاحطلبان نمیکند. او گفته و امروز میگوید کاندیدای ۱۴۰۰ نیست اما برخی مایل هستند آگاهانه نام او را برای ریاستجمهوری بر سر زبانها بیندازند تا برای خود محبوبیت بخرند و سپس کاندیدای خود را به جامعه بقبولانند.»
فعالان سیاسی بسیاری هم از هر دو جریان اصلاحطلب و اصولگرا در اینباره اظهارنظر کردهاند که برخی از آن در ادامه میآید:
حسین کنعانیمقدم، دبیرکل حزب سبز ایران: کاندیداتوری ظریف احتمال بسیاری دارد و او یکی از گزینههای جدی اصلاحطلبان است، زیرا هم چهره بینالمللی دارد و با سابقه وزارت خارجه هم او میتواند در مجامع بینالمللی حرفی داشته باشد.
علی صوفی، دبیرکل حزب پیشروی اصلاحات: اگر مردم به آقای ظریف اعتماد میکنند و نظر اکثر اصلاحطلبان بر این شخصیت سیاسی مثبت باشد و در عین حال خود او نیز تمایل به حضور در انتخابات داشته باشد، بعید نیست که او نامزد اصلاحطلبان شود. به هر حال باید در شورایعالی سیاستگذاری بحث شود تا همه اعضا بر سر یک راهبرد جامع به اتفاق نظر برسند.
عبدالله ناصری، فعال سیاسی اصلاحطلب: تا نتوان جامعه را برای ضرورت رایدهی و مشارکت در انتخابات قانع کرد، به نظرم هیچ فرقی بین حمایت از میان ظریف، جهانگیری، عارف، محسن هاشمی، لاریجانی و ناطق نوری وجود ندارد. من موکدا معتقدم دوره همه این آقایان گذشته است.
سلیمینمین، فعال سیاسی اصولگرا: به نظرم آقای ظریف بیشترین شانس را دارد که از طرف اصلاحطلبان در انتخابات ۱۴۰۰ حمایت شود چون حوزه کاریاش سیاست خارجی بود و عملکرد دولت در حوزه داخلی زیاد تاثیر منفی بر دیدگاه عمومی از او برجای نگذاشت.
سیدمصطفی هاشمیطبا، فعال سیاسی اصلاحطلب: پیروزی در انتخابات ریاستجمهوری برای آقای ظریف چندان آسان هم نخواهد بود زیرا فقط نخبگان و روشنفکران به او اقبال نشان میدهند و معمولا مردم عادی به شعارهای بیبرنامه و پوپولیستی رای میدهند.
لطفاً براي ارسال دیدگاه، ابتدا وارد حساب كاربري خود بشويد