28 - 11 - 2022
ورود ایرانسل به بورس منوط به اجازه سهامداران است
گروه IT- علیرضا قلمبر دزفولی، مدیرعامل ایرانسل در نشستی که به مناسبت هفتمین سالگرد تاسیس این اپراتور با اصحاب رسانه برگزار شد، به گزارش عملکرد این اپراتور پرداخت و در ادامه به سوالات خبرنگاران پاسخ داد.
دزفولی در پاسخ به سوال خبرنگار «جهانصنعت» درخصوص جلوگیری از مزاحمتهای تلفنی که با خطوط ایرانسل صورت میگیرد، گفت: مزاحمت خاص ایرانسل نیست و در سایر اپراتورها نیز این موضوع وجود دارد و آییننامه خاص خود را دارد که طبیعتا با این موضوع مطابق با آییننامه برخورد خواهد شد.
وی در پاسخ به سوال دیگری درباره بازگرداندن مابهالتفاوت فعالسازی آوای انتظار نیز به خبرنگار «جهان صنعت» گفت: سال گذشته زمانی که مجوز سازمان تنظیم مقررات قرار بر آن شد که تعرفهها از ۵۰۰ به ۳۰۰ تومان برسد، ما در بخشی از این بازه تعرفهمان ۲۵۰ تومان بود که مشکلی ایجاد نمیکرد و در مورد مابقی موارد نیز کل مبلغی که ما بهطور اضافه از کاربرانمان دریافت کرده بودیم، حدود سه میلیارد تومان میشد که این رقم به حساب مشترکان بازگردانده شد و مدارک آن نیز به سازمان تنظیم مقررات ارتباطات ارسال شده است.
دزفولی درباره زمان عرضه سهام اپراتور دوم به بورس به «جهانصنعت» عنوان کرد: در گذشته درباره این موضوع بهطور مفصل توضیح دادهایم و اکنون هم وضعیت این بخش مانند سابق است. زمانی که پروانه ما صادر شد موضوعی بهنام واگذاری سهام از طریق بورس در آن مطرح نشده بود اما بعدها به واسطه الحاقیهای که به تصویب مجلس رسیده بود قرار شد که ۲۱ درصد از سهام ما در بورس واگذار شود و ما در جلسات مختلفی که با سازمان تنظیم مقررات ارتباطات داشتیم توضیحات خود در این زمینه را مطرح کردیم و قرار بر آن شد که نتیجه نهایی به ما ابلاغ شود.
مدیرعامل اپراتور دوم ادامه داد: اکنون با توجه به توضیحاتی که ما ارایه کردیم استدلالمان چنین است که احتمالا این بحث حذف خواهد شد. احتمالا آنها هم از استدلالهای خود دفاع خواهند کرد. البته رفتن به بورس چیز بدی نیست اما گاه بهگونهای در مطبوعات وانمود میشود که گویی این موضوع نوعی تنبیه برای اپراتور است.
دزفولی در عین حال خاطرنشان کرد: به شخصه با ورود ایرانسل به بورس موافقم اما به هرحال این تصمیم به سهامداران ما باز بر میگردد که آنها برای ارایه این سهام در زمان مناسب بحثهایی دارد.
مدیرعامل شرکت ایرانسل در پاسخ به سوال دیگری در خصوص مشکل شریک خارجی ایرانسل (MTN) در خروج درآمدهای ارزی از ایران چه شد گفت: امتیان ۱/۲ میلیارد دلار در ایران سرمایهگذاری کرده است که ۴۵۰ میلیون دلار سود MTN در ایران به دلیل تحریمها و مشکلات خروج ارز بلوکه شده و نمیتواند از ایران خارج کند.
وی ادامه داد: بانک مرکزی در تلاش برای رایزنی برای پیدا کردن راهی است که MTN بتواند به عنوان سرمایهگذار خارجی سرمایهاش را از ایران خارج کند.
وی در پاسخ به سوال دیگری در خصوص اینکه در سال ۹۱ درآمد شرکت ایرانسل از خدمات ارزش افزوده تلفنهمراه چقدر بوده است، گفت: مجموع درآمد ایرانسل در سال ۹۱، چهار هزار و ۲۰۰ میلیون تومان است که از این رقم حدود ۲۰۰ میلیارد تومان (حدودا معادل پنج درصد) درآمد سرویسهای ارزشافزوده است.
وی تصریح کرد: این رقم درآمد است نه سود و ۱/۲۸ درصد درآمد سرویسهای ارزش افزوده سهم دولت است.
وی در بخش دیگری از صحبتهای خود در پاسخ به سوالی که درباره زمان ارایه خدمات نسل سه در ایرانسل مطرح شده بود، اظهار کرد: با توجه به آنکه بخش عمدهای از شبکه ما به گونهای است که توانایی به کارگیری در نسل سوم و نسلهای بالاتر را دارد ما آمادگی این را داریم که پس از دریافت فرکانسهایی که مربوط به بخش رادیویی میشود به سرعت و همراه با سپریشدن ۱۵ ماهی که از دوره انحصار اپراتور سوم باقیمانده است، سال آینده این سرویس را ارایه کنیم کما اینکه پیش از این هم این آمادگی را داشتیم.
مدیرعامل ایرانسل در ارتباط با مشکلاتی که در زمینه خروج ارز MTN از ایران وجود داشت نیز توضیح داد: شرکت MTN حدود ۲/۱ میلیارد دلار سرمایهگذاری در کشور صورت داده بود که پس از سررسید به ارایه تسهیلات میتوانست این سرمایه را از کشور خارج کند اما متاسفانه به دلیل تحریمها کمی تاخیر در این زمینه ایجاد شد و همچنان حدود ۴۰۰ میلیارد دلار از این پول در بانکهای کشور معطل مانده است.
وی در عین حال تصریح کرد: البته کشور از سرمایهگذاری خارجی حمایت و استقبال میکند و در اینباره هم شرایط به همین شکل بود.
مدیرعامل اپراتور دوم در پاسخ به سوال دیگری مبنی بر اینکه قرار بر آن بوده است که سه سال در میان مدیرعامل شرکت ایرانسل تغییر کند، توضیح داد: چنین چیزی در پروانه و آییننامههای ما وجود ندارد و مدیرعامل طبق نظر هیات مدیره انتخاب میشود.
وی در پاسخ به سوال دیگری مبنی بر پوششدهی ایرانسل و مشکلاتی که بعضا در این زمینه وجود دارد، خاطرنشان کرد: پوشش امری مطلق نیست و هیچ اپراتوری در دنیا نمیگوید که پوشش صددرصدی دارد. ما نیز در پروانه خود تعهداتی در این زمینه داریم که تاکنون به همه این تعهدات عمل کردهایم و حتی همواره فراتر از تعهدات پروانه هم بودهایم اما حال اگر گاه در نقطهای مشکلی پیش میآید که در بسیاری از موارد این مشکل از سوی ما هم نباشد، بحث متفاوت است.
مدیرعامل اپراتور دوم در ادامه صحبتهای خود به توضیحاتی درباره آنتنهای BTS هم پرداخت و یادآور شد: اکنون یکی از نگرانیهای مردم در حوزه موبایل به موضوع تشعشعات برمیگردد که این ماه تمام آنتنهایمان تحت کنترل سازمان انرژی اتمی قرار دارد و براساس اندازهگیریهای این سازمان میزان تشعشعات آنها بین یک صدم تا یک پانصدم است که این آمار با آمارهای بخش بینالملل و استانداردهای این حوزه همخوانی کامل دارد.
مدیرعامل اپراتور دوم در پاسخ به سوال دیگری درباره ارایه خدمات نسل سوم در اپراتور دوم هم گفت: در پروانه ایرانسل ارایه امکانات نسل سوم در نظر گرفته نشده است اما برای ورود به این بخش حوزه اعتراض خود را مطبوعات و رسانهها قرار نداده و قرار نیست قرار دهیم چراکه بر این باوریم که باید این نوع موضوعات قانونی را از طریق مراجع قانونی و در چارچوب قانون سازمان تنظیم مقررات ارتباطات پیگیری کنیم.
گفتنی است ایرانسل در هفتمین سالروز راهاندازی شبکه اپراتور تلفنهمراه خود از هفت محصول و سرویس جدید رونمایی کرد.
خدمات و محصولات تعرفه پویا (جزیره ایرانسل)، سامانه ارتباط تعاملی، سامانه جامع ارایه خدمات، پورتال پیشرفته پیام کوتاه انبوه، پوشه ایرانسل، آهنگ پسزمینه و میزبان پیامک هفت سرویس جدیدی بودند که در این مراسم رونمایی و معرفی شد.
لطفاً براي ارسال دیدگاه، ابتدا وارد حساب كاربري خود بشويد