10 - 06 - 2018
چلوکباب از ۵۰۰۰ تا ۱۶۰۰۰۰ تومان
در حال حاضر یک شهر و هزار نرخ بر بازار محصولات غذایی حاکم شده بهطوریکه نه فقط نرخ هر کالا در مناطق مختلف سطح شهر با هم متفاوت است بلکه حتی دو مغازه در یک محدوده نیز یک کالای مشخص را با قیمتهای بسیار متفاوت از هم عرضه میکنند چراکه برخی قیمتگذاریها بهخصوص در صنفهای عرضهکننده مواد غذایی، آرایشگاهها و تعویض روغنیها توسط خود واحدهای صنفی انجام میشود که به تبع آن نرخها در مناطق مختلف شهر متغیر است. بر همین اساس مدیر بازرسی و نظارت اتاق اصناف تهران گفت: «با واگذاری تعیین نرخ برخی کالاها و خدمات به واحدهای صنفی، در عمل دست دولت، اتاق اصناف و اتحادیهها برای کنترل قیمتها بسته است.»
حسین درودیان با بیان اینکه یکی از مشکلات کنونی اتاق اصناف این است که نرخ مصوبی برای بسیاری از کالاها و خدمات نداریم، به ایرنا گفت: «این مساله باعث شده است که برای نمونه یک پرس چلوکباب در تهران از پنج هزار تا ۱۶۰ هزار تومان قیمتگذاری شود.» او با تاکید بر اینکه قیمتگذاریها بهتر است توسط اتحادیهها انجام شود، گفت: «اتحادیهها اشراف بیشتری بر نرخهای آن صنف دارند مثلا قیمت یک پرس چلوکباب را اتحادیه میتواند تحلیل کند اما متاسفانه اکنون بسیاری از واحدهای صنفی مثلا در بحث غذا، خود اقدام به قیمتگذاری میکنند و از شمول قیمتگذاری بیرون آمدهاند.»
درودیان با اشاره به اینکه در حال حاضر بهجز اقلامی مانند نان، برنج و شکر که جزو گروه یک کالایی و مشمول قیمتگذاری هستند، تعیین نرخ سایر اقلام و خدمات به واحدهای صنفی واگذار شده است، بیان کرد: «این رویه باید اصلاح شود تا دولت، اتاق اصناف و اتحادیهها بر روند قیمتگذاریها اشراف
داشته باشند.»
لطفاً براي ارسال دیدگاه، ابتدا وارد حساب كاربري خود بشويد