30 - 11 - 2022
کمبود دارو همچنان ادامه دارد
ایسنا- سرپرست دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی گفت که کمبود داروها همچنان ادامه دارد ولی با تلاش وزارت بهداشت در حال کاهش این کمبودها هستیم.
علیاصغر پیوندی در حاشیه هفتمین کنگره بیماریهای پانکراس و مجاری صفراوی در جمع خبرنگاران با اشاره به اینکه دانشگاه علوم پزشکی وظیفه ارایه خدمات درمانی به پنج میلیون تهرانی را برعهده دارد، گفت: اولین وظیفه دانشگاه پس از پژوهش، بهداشت و درمان است و باید تلاش کنیم با وجود کمبود منابع مالی به مردم فشار کمتری وارد شود.
وی ادامه داد: در حال حاضر ۷۰ درصد هزینههای درمانی برعهده مردم است که این با برنامه پنجم توسعه مغایرت دارد. با توجه به اینکه به سالهای آخر این برنامه نزدیک میشویم باید ساختار را طوری تنظیم کنیم که به اهداف برنامه پنجم توسعه برسیم.
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در ادامه افزود: همه مشکلات ناشی از کمبود منابع مالی نیست بلکه مدیریتها نیز باید بهبود یابد تا مردم کمتر آسیب ببینند و این نیاز به ارتقای پژوهش و تحقیق به دنبال اهمیت معیشت دانشجو و استادان دانشگاهی دارد.
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با بیان اینکه بحران دارو مساله پیچیدهای است، عنوان کرد: پس از افزایش قیمت ارز، چالشهای زیادی برای تامین دارو وجود داشته که از زمانی که دکتر هاشمی، وزارت بهداشت را بر عهده گرفته است، کمبود ۱۵۴ قلم دارو وجود داشته که سیر کمبود کاهش یافته است.
پیوندی با اشاره به پرداخت مابهالتفاوت هزینه داروی بیماریهای خاص و صعبالعلاج در دولت گذشته عنوان کرد: پرداخت مستمری بیماران به صورت مستقیم صحیح نیست و باعث گلهمندی بیماران شده بود. پیشنهاد ما برای این مساله پرداخت مابهالتفاوت توسط بیمههاست.
لطفاً براي ارسال دیدگاه، ابتدا وارد حساب كاربري خود بشويد