27 - 01 - 2021
کمبود قوطی فلزی برای تولید کنسرو ماهی
ایسنا- مدیرکل دفتر بهبود کیفیت، فرآوری و توسعه بازار آبزیان سازمان شیلات با بیان اینکه عوامل متعددی در قیمت کنسرو ماهی اثرگذار است، گفت: در سه ماهه پاییز با وجود کاهش قیمت ماهی با افزایش قیمت روغن مواجه شدیم و از طرفی کارخانجات نیز با کمبود ورق برای تولید قوطی فلزی کنسرو مواجه هستند که تمام این عوامل در قیمت تمام شده کنسرو ماهی اثرگذار است.
عیسی گلشاهی در پاسخ به این سوال که قرار بود قیمت کنسرو ماهی کاهش یابد پس چرا روند قیمتها در بازار کاهشی نبوده است، گفت: عوامل مختلفی در قیمت کنسرو ماهی تاثیرگذار است و مهمترین آن قیمت ماهی است و طبیعتا با نوسانات قیمت ماهی، قیمت کنسرو هم تغییر خواهد کرد. وی ادامه داد: آنچه با سندیکای کنسروسازی توافق کردیم این است که در سال جاری با هر قیمت ماهی که به دستشان میرسد قیمت کنسرو ماهی از ۳۰ هزار تومان بیشتر نشود، اما به صورت عمومی با کمتر از این قیمت درفروشگاهها عرضه شود.
گلشاهی تصریح کرد: میانگین قیمت کنسرو ماهی ۱۸۰ گرمی در روغن گیاهی در سه ماهه سوم سال به ۲۴ هزار و۵۰۰تومان رسیده است و در فروشگاههای زنجیرهای نیز با این قیمت عرضه میشود. زیرا صید آغاز شده است و ماهی در اختیار کنسروسازان قرار گرفته و تولید را انجام میدهند. به گفته وی، قیمت جت پرینت روی کنسروها قابل تغییر نیست زیرا فرآیند تغییرات نرخی که سازمان حمایت تعریف کرده بسیار طولانی است و به همین خاطر جت پرینت اصلی تغییر پیدا نمیکند. اما کنسروماهی در فروشگاههای زنجیرهای با تخفیف و فروش ویژه در اختیار مردم قرار میگیرد.
وی اضافه کرد: براساس رصد هفتگی قیمت کنسروماهی در فروشگاهها از قیمت ۲۲ هزار تومان تا ۲۶ هزار و ۹۰۰ تومان به مردم عرضه میشود و میانگین آن ۲۴ هزار و ۵۰۰ تومان است. گلشاهی همچین به عوامل دیگر افزایش قیمت کنسرو ماهی نیز اشاره کرد و گفت: با وجود کاهش قیمت ماهی در سه ماهه پاییز قیمت روغن افزایش پیدا کرده است. همچنین کارخانجات درگیر به دست آوردن قوطی فلزی هستند یعنی ورقی وجود ندارد که قوطی فلزی تولید کنند. حتی در صنعت روغن با وجود اینکه روغن تولید میشود اما ورق برای بسته بندی روغن وجود ندارد. این عوامل هم تاثیرگذار هستند اما تلاش میکنیم که قیمتها تثبیت شوند.
لطفاً براي ارسال دیدگاه، ابتدا وارد حساب كاربري خود بشويد