10 - 03 - 2020
گفتوگو با صاحبان صنایع
غفلت از سهم بزرگ صنعت
رکود به تمام بخشهای صنعت و تولید کشور رسیده تا جایی که تولیدکنندگان دیگر تاب و توانی برای ادامه فعالیتهای صنعتی ندارند. نبود مواد اولیه جهت تولید، گرانی در بخشهای مختلف مرتبط با تولید، فشار بانکها به تولیدکنندگان به دلیل معوقات بانکی و دهها گرفتاری ریز و درشتی که گریبان صنعت را گرفته نمیگذارد این بخش مهم اقتصاد کشور به راحتی به دنبال توسعه باشد. رضا جلالمنش تولیدکننده مواد اولیه کفش با توجه به اینکه صنعت کفش این روزها دستخوش مشکلات و بحرانهای زیادی است به «جهانصنعت» گفت: باید باور داشت که تولیدکننده تنها به یک مسیر میاندیشد که آن هم توسعه تولید و رسیدن به اهداف اصلی آن و تامین خواسته مشتری است. این فعال در بخش صنعت کفش با تاکید بر اینکه دولت هیچ نظارتی بر وضعیت تولید ندارد ادامه داد: دولتمردان تنها صنایع بزرگ را پشتیبانی میکنند و از ارزهایی که توسط صنایع کوچک به دست میآورد غافل مانده است. وی ادامه داد: مشکلات عدیدهای که مانع رشد و توسعه بخشهای مختلف صنعت به ویژه صنعت کفش وجود دارد به راحتی قابل دیدن است و بر کسی پوشیده نیست اما متاسفانه دولتمردان چشمانشان را روی تمام این مشکلات بسته و بدون هیچ دلیلی نمیخواهند به شرایط تولید رسیدگی کنند. جلالمنش یادآور شد: امروز با توجه به اعمال تحریمهای جدید دیگر زمان تعلل در توسعه صنعت و تولید نیست. تنها با حمایت از تولید ملی میتوانیم به راحتی از این مسیر نیز گذر کنیم. وی تصریح کرد: اما متاسفانه این راهحل به ذهن همه میآید و همه منتظر دست یاری دولت به سوی صنعتگر هستند ولی تاکنون این مهم محقق نشده است. بازی با موقعیت تولید و صاحبان صنایع تمامی ندارد و همین موضوع تنها به حمایت مادی از تولیدکننده برنمیگردد بلکه مسوولان میتوانند با برطرف کردن کمی و کاستیها و از همه مهمتر نگاه عالمانه، تولید را حمایت کنند و از مشکلات این بخش بکاهند.
گشایش بیست و چهارمین نمایشگاه بینالمللی صنعت نساجی ایران
ایلنا- بیست و چهارمین نمایشگاه بینالمللی ماشینآلات، مواد اولیه، منسوجات خانگی، ماشینهای گلدوزی و محصولات نساجی امروز با وزیر صنعت معدن و تجارت گشایش مییابد و دهها شرکت، کارگاه و کارخانه حوزه نساجی و صنایع وابسته از ایران و ده کشور خارجی آخرین تولیدات و توانمندیهای خود را به نمایش میگذارند.
مراسم گشایش این نمایشگاه که در نوع خود بزرگترین نمایشگاه خاورمیانه است، امروزدر محل دائمی نمایشگاههای بینالمللی تهران برگزار میشود. در بیست و چهارمین نمایشگاه بینالمللی صنعت نساجی تهران بیش از ۲۲۰ شرکت داخلی و خارجی حضور از امروز تا ۱۴ آذرماه گردهم میآیند و ضمن ارائه توانمندیهای خود، زمینههای سرمایهگذاری، مبادلات تجاری و بازرگانی را فراهم کرده و با یکدیگر به گفتوگو و تبادل اطلاعات و فناوریهای نوین این صنعت میپردازند. علی مرادی رییس ستاد برگزاری بیست و چهارمین نمایشگاه بینالمللی صنعت نساجی ایران گفت: در این نمایشگاه ۱۴۱ شرکت داخلی و ۸۰ شرکت خارجی از ۹ کشور ایتالیا، سوییس، رومانی، بلژیک، تایوان، ترکیه، آلمان، چین و اتریش جدیدترین تولیدات و خدمات خود در حوزه صنعت نساجی را ارائه میکنند.
کمبود قطعات خودروهای جدید در بازار لوازم یدکی
خبرخودرو- در حالی آخرین ماه پاییز ۹۷ را سپری میکنیم که صاحبان خودرو هرچند ارزانقیمت سعی میکنند خودرو خود را از آسیب حفظ کنند تا مجبور به خرید لوازم یدکی نباشند. به گفته سخنگوی اتحادیه لوازم یدکی، در این بین صاحبان خودروهای وارداتی بیشتر در مضیقه هستند.
سیدمهدی کاظمی ضمن تشریح آخرین وضعیت بازار لوازم یدکی گفت: بازار لوازم یدکی شرایط مساعدی ندارد و عدم ثبات نرخ ارز منجر به بلاتکلیفی فروشندگان شده لذا در این شرایط دولت باید هرچه سریعتر نسبت به خروج بازار از رکود اقدام کند تا در سایه ثبات نرخ ارز، تولیدکنندگان لوازم یدکی قادر به تولید، واردات و تامین نیاز بازار باشند. وی در ادامه گفت: کاهش واردات و تولید که به دلیل مشکلات اداری و یا عدم توجه وزارت صنعت، معدن و تجارت به مشکلات تولیدکنندگان رخ داده است منجر به کمبود در بازار لوازم یدکی شده، لذا چنانچه مشکلات مرتفع شود آشفتگی بازار لوازم یدکی نیز مرتفع خواهد شد. وی با اشاره به افزایش سه برابری قیمتها نسبت به اسفندماه ۹۶ گفت: مصرفکنندگان در شرایط کنونی برای تهیه لوازم یدکی متحمل زحمت هستند در حالی که در گذشته به راحتی با مراجعه به نخستین واحد صنفی قادر به تهیه کالای مورد نظر بودند، همچنین به دلیل عدم واردات و کاهش در بازار، قطعات با هر کیفیتی به فروش میرود زیرا نیاز مردم است البته این نکته را نیز تاکید میکنم که قطعات موجود بیکیفیت در بازار از گذشته وارد شدهاند. سخنگوی اتحادیه لوازم یدکی با تاکید بر اینکه بیشترین گلایه مشتریان و مصرفکنندگان بابت گرانی است و نه کیفیت گفت: اتحادیه لوازم یدکی بسیار سختگیرانهتر از گذشته در حال بررسی بازار است و فروشندگان بر این موضوع واقف هستند که مردم با دیدن مشکل یا به اتحادیه مراجعه میکنند و یا با مراجعه به وزارت صنعت، معدن و تجارت و سازمان تعزیرات حکومتی طرح شکایت میکنند و اتحادیه در اسرع وقت به آن رسیدگی میکند.
سید مهدی کاظمی تصریح کرد: اتحادیه لحظهای کوتاهی نمیکند و چنانچه شکایتی بایت کیفیت و قیمت به اتحادیه برسد سریعا کالای بیکیفیت تعویض میشود و مازاد قیمت به خریدار بازمیگردد اما مردم باید به این نکته توجه داشته باشند که کنترل ۱۰ هزار عضو در تهران که حدود چهار هزار قلم کالا در واحدهای صنفی آنها وجود دارد کار آسانی نیست و حتی با وجود چهار بازرس قادر به بررسی یکیک این اقلام نیست لذا از مردم و مصرفکنندگان در خواست داریم نارضایتی خود را بابت قیمت و کیفیت به اتحادیه گزارش دهند تا مشکل را مرتفع کنیم.
وی گفت: با توجه به اینکه تمام اقلام مصرفی جهش قیمت داشتهاند مردم از درصد افزایش قیمتها مطلع هستند لذا افرادی که قدرت مالی خرید ندارند کمتر از خودروی خود استفاده میکنند تا آسیب نبینند.
لطفاً براي ارسال دیدگاه، ابتدا وارد حساب كاربري خود بشويد