28 - 02 - 2017
گلایههای حافظی از پشت پرده جذب کارکنان مترو
ایسنا- رحمتالله حافظی در جلسه دیروز شورای شهر تهران در بررسی لایحه «تعیین قیمت بلیت مترو در سال ۹۶» با بیان اینکه کمیسیون سلامت با افزایش تنها ۱۰ درصد قیمت بلیت موافق است، اظهار کرد: شخصا با افزایش قیمت بلیت مترو موافق نیستم زیرا این افزایش قیمتها با شعار تشویق مردم به استفاده از حملونقل عمومی مغایرت دارد. این افزایش قیمتها بهگونهای است که خارج از توان عامه مردم بوده و عملا این شعار بیمحتوا میشود.
رییس کمیسیون سلامت، محیطزیست و خدمات شهری شورای شهر تهران با اشاره به اینکه شرکت بهرهبرداری مترو محاسبه و اعلام کرده که هزینه هر سفر با مترو، ۲۴۰۰ تومان است، تاکید کرد: این شرکت اعلام کند بر چه اساسی این هزینه برآورد شده است؟ شرکت بهرهبرداری مترو چهار هزار پرسنل مازاد داشته و با محاسبه حقوق نیروهای مازاد این نرخ را اعلام کرده است.
حافظی با اشاره به اینکه گزارش شرکت مترو درباره چرایی افزایش قیمت بلیت مترو کارشناسی نیست، تصریح کرد: سازمان بازرسی کل کشور در گزارش ۹۳ صفحهای پاسخهای مدیرعامل سابق شرکت بهرهبرداری مترو نسبت به جذب ۴۲۰۰ نفر نیروی مازاد طی سالهای ۹۱ و ۹۲ را نپذیرفته است. در گزارش بازرسی آمده است که از ابتدای سال ۹۰ تا آبان ۹۲ طول خطوط مترو ۱۸ درصد و تعداد ایستگاههای مترو ۲۳ درصد افزایش یافته، در حالی که تعداد پرسنل، ۸۲ درصد افزایش داشته است. میزان حقوق و اضافهکار پرداختی به پرسنل در فروردین ۱۳۹۰ از حدود چهار میلیارد تومان به حدود ۱۵ میلیارد تومان در آبان ۹۲ رسیده، یعنی ۷۵/۳ برابر و معادل ۲۷۵ درصد افزایش یافت. رییس کمیسیون سلامت، محیطزیست و خدمات شهری شورای شهر تهران همچنین اعلام کرد: سرانه حقوق پرسنل این شرکت بین ۹ تا ۱۱ میلیون تومان است، در حالی که در یکی از شرکتهای شهرداری سرانه حقوق یک میلیون و ۸۰۰ هزار تومان است. این هزینههای سربار باید اصلاح و نباید به مردم تحمیل شود. ۴۰۰ نفر از پرسنل جذب شده این شرکت بالای ۴۰ سال سن دارند که مدرک تحصیلی ۵۰ درصد این افراد زیر دیپلم بوده، همچنین ۳۰ درصد نیز زیر پنجم ابتدایی یا بیسواد هستند. اما نکته مهم دیگر اینکه ۳۰۰ نفر از نیروهای شرکت بهرهبرداری مترو منتسب به افراد خاص هستند که در گزارش سازمان بازرسی کل کشور با ذکر نام از آنها یادشده است.
لطفاً براي ارسال دیدگاه، ابتدا وارد حساب كاربري خود بشويد