15 - 06 - 2017
یک دادگاه ایالتی دیگر فرمان مهاجرتی ترامپ را متوقف کرد
پس از دادگاه ریچموند در ویرجینیا، دادگاه سانفرانسیسکو نیز علیه فرمان مهاجرتی دونالد ترامپ رای داد. این دادگاه اعلام کرده ترامپ در این فرمان از حدود اختیارات ریاستجمهوری رد شده است.
فرمان مهاجرتی ترامپ درباره ممنوعیت ورود اتباع شش کشور عمدتا مسلمان به آمریکا برای مدت ۹۰ روز، همچنان با سد دادگاههای ایالتی روبهرو میشود. پس از دادگاه ایالتی ویرجینیا در ریچموند، دادگاه سانفرانسیسکو در ایالت کالیفرنیا نیز علیه دستور مهاجرتی دونالد ترامپ رای داد.
این احکام در پی شکایت دولت آمریکا از دادگاه هاوایی که حکم به توقف اجرای فرمان مهاجرتی ترامپ داده بود، صادر شدهاند. دادگاه تجدیدنظر سانفرانسیسکو حکم قاضی فدرال هاوایی را تایید کرده است که گفته بود، فرمان مهاجرتی ترامپ «تبعیض علیه مسلمانان» است.
دادگاه تجدیدنظر سانفرانسیسکو در حکم خود تصریح کرده که دونالد ترامپ در این فرمان مهاجرتی از مرز اختیارات ریاستجمهوری عبور کرده است. البته دادگاه تجدیدنظر به دولت اجازه میدهد، فرآیند بررسی پیشینه مسافران را بازبینی کند. این مورد را دادگاه هاوایی پیشتر مسدود کرده بود. دونالد ترامپ حالا تنها راهی که دارد رجوع به دادگاه دیوان عالی آمریکاست، هرچند متخصصان میگویند شانس دولت ترامپ برای برنده شده در این دادگاه نیز بسیار ضعیف است. فرمان مهاجرتی ترامپ اتباع شش کشور عمدتا مسلمان ایران، سوریه، یمن، سومالی، لیبی و سودان را به مدت ۹۰ روز از ورود به خاک آمریکا منع میکند. در این مدت ماموران اداره مهاجرت موظفند تمامی مدارک مسافران این کشورها را بازبینی کنند. شاکیان این فرمان به دادگاه، استدلال کردهاند که این کار بار اضافه و اتلاف نیرو و وقت اداره مهاجرت است چراکه برای صدور ویزا تمامی این مراحل یک بار طی شده است. صدور این فرمان مهاجرتی از سوی ترامپ با یک رشته مخالفتها روبهرو شده است. دادگاه ایالتی ویرجینیا این فرمان را نقض قانون اساسی دانسته چراکه معتقدان به یک مذهب خاص را مورد تبعیض قرار میدهد. این دادگاه فرمان ترامپ را مصداق «نارواداری دینی، خصومت و تبعیض» دانسته است. ترامپ اما از فرمان خود دفاع کرده و اجرای آن را برای مقابله با تروریسم ضروری میداند. علاوه بر ممنوعیت ورود اتباع شش کشور عمدتا مسلمان به آمریکا، ترامپ همچنین دستور توقف پذیرش پناهجو از این کشورها را برای مدت ۱۲۰ روز صادر کرده است.
لطفاً براي ارسال دیدگاه، ابتدا وارد حساب كاربري خود بشويد