شناسه خبر : 27275
28 - 12 - 2019
28 - 12 - 2019
خبر
همتی:
صادرات نفت ایران ادامه دارد
شبکه خبری انبیسی در گزارشی به مقاومت ایران در برابر تحریمهای آمریکا پرداخت و به استناد سخنان رییس کل بانک مرکزی کشورمان نوشت: ایران به خوبی در حال مقاومت دربرابر کمپین فشار حداکثری ترامپ است.
عبدالناصر همتی در گفتوگو با شبکه خبری انبیسی از بیان رقم دقیق صادرات نفت ایران خودداری ولی تاکید کرد که نفت مسیر خود را پیدا میکند.
وی تصریح کرد: ما صادرات نفت خود را ادامه میدهیم. درباره اعداد و آمار دقیق فروش نفت هم بگذارید این اعداد پیش خودمان باقی بماند.
محمدجواد ظریف، وزیر امور خارجه ایران نیز در گفتوگویی که روز دوشنبه با این شبکه انجام داد، تشکیلات ترامپ را به تروریسم اقتصادی متهم کرد و گفت که این تحریمها با هدف آسیب رساندن به ملت ایران طراحی شده است.
وی هم تاکید کرد که ایران با این وجود راهی برای فروش نفت خود و تامین نیازهای مردم پیدا خواهد کرد و اینکه تحریمها ایران را وادار نخواهد کرد که رویکرد خود را تغییر دهد.
دژپسند ابلاغ کرد
تجمیع سوابق مودیان مالیاتی تا دو ماه آینده
وزیر امور اقتصادی و دارایی طی ابلاغیهای به رییس کل سازمان امور مالیاتی کشور، خواستار اعمال تغییرات و اصلاح برخی رویههای این سازمان از جمله نحوه جمعآوری و کسب اطلاعات هویتی و سوابق مودیان مالیاتی با هماهنگی کامل دیگر دستگاههای اجرایی ظرف حداکثر دو ماه شد.
به گزارش «جهان صنعت» به نقل از روابط عمومی وزارت امور اقتصادی و دارایی، فرهاد دژپسند در ابلاغیهای به امید پارسا رییس سازمان امور مالیاتی، موضوع الکترونیکی شدن فرآیند مالیات نقلوانتقال املاک بدون نیاز به حضور مودی در سازمان برای واحدهای مسکونی در شهر تهران در طول یک ماه آینده را نیز خواستار شد.
براساس این ابلاغیه، در یکی از این موارد سازمان امور مالیاتی مکلف شده تا حداکثر ظرف مدت ۲ ماه، فرآیند ثبتنام مودیان مالیاتی را به نحوی اصلاح کند که اطلاعات مودیان در زمینههای مختلف (هویتی، ثبتی، اطلاعات اقامتگاه قانونی یا دفتر مرکزی و پستی) با استفاده از سرویسهای اطلاعاتی الکترونیکی از پایگاه اطلاعاتی موجود مراجع مرتبط هر یک، استعلام و بدون نیاز به ورود اطلاعات توسط متقاضی روی پایگاه سازمان امور مالیاتی کشور درج شود. همچنین باید بازرسی میدانی توسط دستگاههای مختلف (نظیر سازمان تامین اجتماعی و صنف مربوطه در موضوع ثبتنام مودیان) به منزله بازرسی سازمان امور مالیاتی کشور مورد پذیرش قرار گیرد.
با فساد دانهدرشتها برخورد نمیشود
یک اقتصاددان گفت: کسانی که امروزه اسامی آنها منتشر میشود تنها دستورات مقامات بالاتر را اجرا میکردند. متاسفانه بسیاری از مسوولان در این فسادها شریک بودهاند و اگر قرار بر برخورد باشد باید با آنها نیز برخورد صورت بگیرد.
به گزارش ایلنا، حسین راغفر مهمترین تاثیر فساد و گسترش آن در جامعه را تضعیف اعتماد مردم به نظام تصمیمگیری دانست و افزود: مهمترین سرمایه هر حکومتی اعتماد مردم است و وقتی که مردم فساد را احساس میکنند طبیعتا از این موضوع رنج میبرند. در کنار این موضوع انفعال دستگاه قضایی پیش از این در برخورد با فساد در مجموع اعتماد مردم نسبت به حاکمیت را کاهش میداد که این امر پرهزینهتر از هر موضوع دیگری بود.
وی ادامه داد: فساد همچنین پیامدهای اقتصادی مهمی نیز مانند رشد جرم، جنایت و ناامنی دارد و از سویی موجب فرار سرمایه از کشور میشود و تنها کسانی میتوانند به فعالیت اقتصادی خود ادامه دهند که اقدام به پرداخت رشوه کنند. البته این رشوه به صورت مالیات عمل میکند و هزینه تولید را در مقایسه با رقبای خارجی افزایش میدهد، بنابراین مبارزه با فساد شرط لازم برای تحقق اقتصاد مقاومتی، رشد اقتصادی و فراهم شدن فضای مناسب برای کسبوکار است.
این اقتصاددان اقدامات اخیر در راستای مبارزه با فساد را امیدوارکننده اما بسیار ناکافی دانست و افزود: به نظرم هنوز برخورد با دانهدرشتها صورت نگرفته است و کسانی که امروزه اسامی آنها منتشر میشود تنها دستورات مقامات بالاتر را اجرا میکردند. متاسفانه بسیاری از مسوولان کشور در این فسادها شریک بودهاند و اگر قرار بر برخورد باشد باید با آنها نیز برخورد صورت بگیرد. آن موقع مردم و فعالین اقتصادی میتوانند این اقدامات را جدی بگیرند و نسبت به آن امیدوار باشند.
این کارشناس اقتصادی خاطرنشان کرد: سیستمی بودن فساد در کشور باعث شده تا کسانی که تصمیمات اصلی و اساسی را میگیرند خود آلوده به منافع فساد شوند و به همین دلیل برخورد جدی با سفتهبازی و سوداگری در بخشهایی مانند زمین و مسکن صورت ندهند. مثلا در روزهای اخیر خبر بازداشت معاون قوه قضاییه را شنیدیم که نشاندهنده مشارکت در فساد و منتفع شدن از آن است.
لطفاً براي ارسال دیدگاه، ابتدا وارد حساب كاربري خود بشويد