29 - 04 - 2020
خبر
رییس پلیس تهران بزرگ؛
۷۰ درصد کشتههای تصادفات عابران پیاده هستند
مهر- رییس پلیس پایتخت در خصوص بیشترین میزان کشته شدگان در تصادفات عنوان کرده: ۷۰ درصد کشتههای تصادفات عابران پیاده هستند و باید نقاط حادثهخیز منجر به فوت و جرح آنالیز شود.
سردار حسین رحیمی یکی از دغدغههای جدی شهر تهران را مدیریت یکپارچه شهری عنوان کرد و گفت:این موضوع باید در ابرشهری مثل تهران حل شود، اما آن چه در شرایط فعلی میتواند چاره ساز باشد تعامل، وحدت و همافزایی است.
او عنوان کرد:یکی از مشکلات جدی جزیرهای عمل کردن است.هنگامی میتوانیم پاسخگو باشیم که امکانات و ابزارهای در اختیار ما در کنار هم قرار گیرد.تمام امکانات امانتی در دست ما هستند، اما برخیها میگویند این مال ماست، در حالی که باید از جزیرهای عمل کردن فرار کنیم.
رییس پلیس پایتخت ادامه داد: فشار روانی که در حال حاضر روی ملت است برای کاهش انسجام و وحدت صورت میگیرد. بنابراین این یک گناه کبیره است که مسوولان فقط سازمان خود را مطرح میکنند.مردم از ترافیک تهران رنج میبرند. وقتی میگوییم تعداد خودروها ۶ یا ۸ برابر معابر شهر است و روزانه ۲۰ میلیون تردد در آن صورت میگیرد، ترافیک باید دغدغه باشد. چرا که این مساله در ابعاد مختلف زندگی مردم بارز بوده و آسایش و رفاه مردم را نشانه گرفته است.
او با اشاره به اینکه باید نقاط حادثهخیز منجر به فوت و جرح آنالیز شود، گفت: در صورت وجود مساله باید آن را حل کنیم، چرا که عدم آسیب دیدن حتی یک نفر در تصادفات برای ما مهم است.
رحیمی با اشاره به اینکه ۷۰ درصد کشتههای تصادفات عابران پیاده هستند، گفت: باید به طور جد به سمت تغییر فرهنگ پیش برویم. شهرداری و پلیس راهور وارد کار شدهاند و سازمانهای دیگر نیز باید در این حوزه ایفای نقش کنند.
رحیمی در پایان با اشاره به اینکه ۲۰ درصد از مردم تهران در تابستان خارج از شهر هستند، گفت: این در حالی است که همزمان با آغاز سال تحصیلی تمام مدارس و دانشگاهها بازگشایی شده و ترافیک شهر را تشدید میکنند. ۱۰۰ هزار دانشآموز که عمدتا از سرویس استفاده میکنند به مدرسه میروند که این سرویسها باید در چارچوب مقرراتی از قبیل معاینه فنی، آموزش برخورد مناسب رانندگان با بچهها و به طور ویژه اجرای قوانین راهنمایی و رانندگی قرار گیرند.
معاون سازمان نظام روانشناسی کشور:
۵/۱ میلیون دانشآموز در کشور مشکل روانشناختی دارند
ایسنا- معاون نظارت حرفهای و امور کمیسیونهای سازمان نظام روانشناسی و مشاوره کشور گفت: بیش از یک میلیون دانشآموز در کشور مشکل روانشناختی دارند.
محمد حاتمی در نخستین همایش ملی یافتههای نوین روانشناسی کاربردی با بیان اینکه ۳۵۰۰ مرکز خدمات روانشناسی کنکور در کشور فعالیت دارند، گفت: نگرش مردم نسبت به روانشناسی تغییر کرده و آن را به عنوان یک ارزش پذیرفتهاند. باید شرایط را به گونهای رقم بزنیم تا روانشناسی در جامعه نهادینه شود و همه بتوانند از این رشته استفاده کنند.او با اشاره به اینکه امروزه روانشناسی و مشاوره نقش اول را در سلامت جامعه دارد، گفت: تمامی مردم نیاز به روانشناس دارند و مسوولان باید دراین باره فکر و برنامه ارائه دهند.
او با بیان اینکه ۱۵سال از تاسیس سازمان نظام روانشناسی و مشاوره میگذرد و مشکل روان جامعه ما میتواند توسط روانشناسان و مشاوران کاهش یابد، خاطرنشان کرد: در کشور حدود یک میلیون و ۵۰۰ هزار دانش آموز مشکلات روان شناختی دارند که نیاز به مدیریت دارد.معاون نظارت حرفهای و امور کمیسیونهای سازمان نظام روانشناسی و مشاوره کشور اظهار کرد:رشتههای روانشناسی و مشاوره تنوع بالایی دارند و حدود ۱۴رشته در این زمینه در دانشگاهها تدریس میشود که تمامی این رشتهها کاربردی هستند. او همچنین ادامه داد: باید از دانشگاه آزاد به دلیل تلاشهای صورت گرفته در مورد رشتههای روانشناسی و مشاوره که در سطوح ارشد و دکترا تدریس میشود تشکر کرد و دانشگاهها را به استانداردهای جهانی برسانیم و رشتههای روانشناسی را کیفیت بخشی کنیم تا دانشجویان برای آموختن این رشته به خارج از کشور نروند.
لطفاً براي ارسال دیدگاه، ابتدا وارد حساب كاربري خود بشويد