25 - 05 - 2020
از سر و ته نان میدزدند
با اینکه بررسیها در مورد درخواست نانوایان برای افزایش قیمت نان به پایان نرسیده اما شاهد این هستیم که افزایش قیمتها توسط نانواییها به شکل دیگری و در قالب کوچککردن چانه نان صورت گرفته که با این کار به بافت نان، بهداشت و کیفیت آن نیز آسیب وارد شده است. در همین خصوص رییس کانون صنایع غذایی با بیان اینکه کوچک کردن چانه توسط نانوایان نشاندهنده افزایش پنهانی قیمت نان است، تاکید کرد: نانوایان چارهای جز این اقدام برای تامین هزینههای خود ندارند.
محمدرضا مرتضوی با بیان اینکه بررسیها در خصوص قیمت نان ادامه دارد، افزود: نسخه افزایش قیمت نان به یارانه کالاهای کشاورزی گره خورده است هرچند افزایش قیمتها توسط نانواییها به شکل دیگری صورت گرفته است. وی ادامه داد: باید قیمت نان واقعی شود و این مساله با متناسبسازی چانه نان و قیمت آن رخ میدهد که در این راستا مسوولان باید هرچه سریعتر در راستای واقعیسازی قیمت نان اقدام کنند. مرتضوی افزود: در گذشته نیز هر زمانی که نانوایان تحت فشار بودند با تعامل با دولت وزن چانه را کاهش میدادند و اینگونه افزایش پنهان قیمتها را رقم میزدند اما دولت باید نسبت به اصلاح این روند اقدام کند.گفتنی است به دنبال تفاهمنامهای که بین شرکت مادرتخصصی بازرگانی دولتی ایران و بانک سپه به امضا رسیده، قرار است ماهانه دو هزار فقره تسهیلات تا سقف ۱۵ میلیون تومان با نرخ ۱۵ درصد به نانوایان پرداخت شود. براساس این تفاهمنامه مدت بازپرداخت این تسهیلات برای نانوایان نیز ۱۲ تا ۳۶ ماهه خواهد بود. همچنین سامانه «آرد» نیز راهاندازی میشود که برای حمایت مالی نانوایان برای نوسازی و بهسازی و تامین سرمایه در گردش آنها در نظر گرفته شده است.
لطفاً براي ارسال دیدگاه، ابتدا وارد حساب كاربري خود بشويد