23 - 11 - 2019
تمام دستگاهها ساختار فسادزا را حذف کنند
رییس قوه قضاییه در تازهترین اظهارات خود در مورد گرانی بنزین موضع خود در موافقت با این افزایش و لزوم فراهمسازی زمینه آن را اعلام کرد. رییسی همچنین وعده داد که در این باره بیشتر سخن خواهد گفت و به این ترتیب انتظار چالشهای بین قوایی را باید داشت؛ «اگر اطلاعرسانی به مردم، نخبگان و مسوولان به خوبی صورت میگرفت حتما وضع کنونی متفاوت بود.»
سیدابراهیم رییسی در گردهمایی سراسری «گام دوم خیزش هستههای مسالهمحور جوانان» افزود: بر اساس نص صریح قانون، دولت از چند سال پیش وظیفه داشت قیمت سوخت را اصلاح کند، اما با وجود صراحت قانون این وظیفه را چند سال به تاخیر انداخت. وی گفت: در نحوه اجرای این طرح باید تمهیدات لازم از جمله اقناع عمومی و اطلاعرسانی مسوولان به نحوی صورت میگرفت که همکاری مردم را همراه خود کند، همانگونه که در تمام دوران پس از انقلاب اسلامی همواره اقناع و همراهی مردم بزرگترین مسائل را حل کرده است. رییس قوه قضاییه تصریح کرد: اگر اطلاعرسانی به مردم، نخبگان و مسوولان به خوبی صورت میگرفت حتما وضع کنونی متفاوت بود. رییس قوه قضاییه افزود: اگر موضوعات مهم با مردم در میان گذاشته شود، مهمترین حامی، مردم خواهند بود.
رییس قوه قضاییه در بخشی از سخنانش تصریح کرد: محور مبارزه با فساد و اجرای عدالت در بیانیه گام دوم مورد تاکید قرار گرفته است چرا که اجرای عدالت مهمترین هدف نهضت انبیای عظام الهی و از مهمترین اهداف امام(ره) برای برقراری نظام اسلامی و از مهمترین نکات مورد تاکید مردم است. وی تصریح کرد: مردم از دولت، مجلس، دستگاه قضایی و نهادهای حکومتی انتظار اجرای عدالت دارند که انتظار بجا و کاملا موافق آن چیزی است که از اول پیروزی انقلاب پرچم آن را برافراشتند و امروز پرچمدار عدالت مقام معظم رهبری است. رییسی گفت: مبارزه با فساد و اجرای عدالت ایجاب میکند هر بخشی در حوزه فعالیت و عمل خود برای کاهش ناهنجاریهای اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی تلاش کند و هیچ دستگاهی در این رابطه مستثنی نیست و همه دستگاهها باید ساختارهای فسادزا را اصلاح کنند. رییس قوه قضاییه افزود: در سال ۸۰، در پیام جامع مبارزه با فساد اقتصادی، مقام معظم رهبری تکلیف قوا را تعیین کردند. قوه مقننه باید منافذ فسادزا را مسدود کند، قوه مجریه بسترهای فسادزا را اصلاح کند و دستگاه قضایی با مفسدان اقتصادی برخورد کند. پس بحث مبارزه با فساد و اجرای عدالت به همه دستگاهها در کشور مربوط است.
وی با تاکید بر اینکه روحیه مبارزه با فساد داشتن، شرط مسوولیت داشتن در جمهوری اسلامی است، ادامه داد: اگر فردی روحیه مبارزه با فساد و اجرای عدالت را نداشته باشد و در مقابل حیف و میلهای بیتالمال حساسیت نداشته باشد، هر روز در جامعه شاهد بروز یک موضوع و تشکیل یک پرونده خواهیم بود.
لطفاً براي ارسال دیدگاه، ابتدا وارد حساب كاربري خود بشويد