1 - 04 - 2020
خبر
سازوکار رتبهبندی تولیدکنندگان کالاها و عرضهکنندگان خدمات تعیین شد
روز گذشته در نشست علنی مجلس سازوکار رتبهبندی تولیدکنندگان کالاها و عرضهکنندگان خدمات را مشخص کرد و نمایندگان در جریان بررسی جزییات طرح حداکثر استفاده از توان تولیدی و خدماتی کشور و حمایت از کالای ایرانی تبصره ۳ ماده دو این طرح که در آن مقرر شده بود «طرحهایی (پروژههایی) که توسط دستگاههای موضوع ماده (۲) این قانون در مناطق آزاد یا ویژه اقتصادی اجرا میشوند، نیز مکلف به رعایت مفاد این قانون خواهند بود» را حذف کردند.
طلایی که پلهبهپله از کوههای آذربایجان غربی
کنده میشود
قائممقام رییس در امور معادن سازمان صنعت، معدن و تجارت آذربایجان غربی با بیان اینکه برداشت در معادن طلا به صورت قانونی و کارشناسی شده است، گفت: برداشت از معادن طلا به صورت پلهای و روباز بوده و در کل معادن نیز با توجه به شرایط گفته شده در ابتدا نوع برداشت مشخص و تایید میشود.
پریسا عابدپور در جمع خبرنگاران افزود: در آذربایجان غربی دو واحد معدن بزرگ طلا در تکاب وجود دارد که در این معادن استخراج به صورت کان سنگ انجام شده و واحدهای فرآوری استحصال به صورت کنسانتره و شمشگیری وجود دارد.
وی با بیان اینکه در هر دو معدن آقدره و زرشوران مسوول فنی به تعداد مورد نیاز وجود دارد، ادامه داد: تعداد مسوولان فنی در واحدهای فرآوری معادن تعریف شده که به صورت شبانهروزی و در هر مرحله از استخراج تا استحصال حضور دارند. علاوه بر این مسوولان، کارشناسان سازمان صنعت، معدن و تجارت تکاب و سه کارشناس معدن در این معادن حضور داشته و به خصوص در مساله شمشگیری حاضر میشوند.وی خاطرنشان کرد: نمونه طلاهای فرآوری شده به صورت پلمب شده به آزمایشگاههای تخصصی مورد نظر سازمان انتقال داده میشوند و مورد آزمایش قرار میگیرند و تمام موارد صورتجلسه و مکتوب میشود.
استحصال نیمی از جدول مندلیف در آذربایجان غربی
نادر قاضیپور نماینده مردم ارومیه در مجلس شورای اسلامی در جلسهای با حضور مدیرکل امور اقتصادی و دارایی و سرپرست اداره کل امور مالیاتی با اشاره به ظرفیتهای معدنی استان گفت: نیمی از جدول مندلیف در آذربایجان غربی استحصال میشود.
باید با دقت و اطلاعات کافی از معادن استان مالیات دریافت شود. نماینده مردم ارومیه در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه اقتصاد مالیاتی باید به واقع جایگزین اقتصاد نفتی شود، گفت: با شناسایی فراریان مالیاتی، در مودیان پرداختکننده مالیات اعتماد و دلگرمی ایجاد شود. وی با بیان اینکه آذربایجان غربی با وجود پتانسیلهایی که دارد، در بحث توسعه عقب مانده است، اظهار کرد: سیستم مالیاتی به بخش خصوصی و واحدهای تولیدی توجه دارد و با توجه به شرایط اقتصادی در وصول مالیات ملاحظات ویژه نسبت به این واحدها اعمال میکند.
صعود قیمت مس به ۷۰۰۰ دلار
ایسنا – موسسه مالی گلدمنساکس پیشبینی کرد که قیمت مس در بازار لندن با وجود ضعفی که در ابتدای سال داشت، امسال به هفت هزار دلار در هر تن صعود خواهد کرد.
قیمت مس برای تحویل سهماهه در بازار لندن در سوم ژانویه به ۵۸۵۵ تا ۵۸۶۰ دلار در هر تن رسیده بود که پایینتر از رکورد پایین ۵۸۶۲ تا ۵۸۶۴ دلار در سال ۲۰۱۸ بود.
گلدمنساکس قیمت مس در مدت سه ماه آینده را از ۶۵۰۰ به ۶۱۰۰ دلار در هر تن و ظرف شش ماه آینده را از هفت هزار به ۶۴۰۰ دلار در هر تن کاهش داد اما تاکید کرد که قیمت مس تا پایان سال ۲۰۱۹ به هفت هزار دلار صعود خواهد کرد. قیمت مس در بازار فلزات لندن آخرین بار در فوریه سال ۲۰۱۸ در بالای مرز هفت هزار دلار در هر تن معامله شد.
واحد تحقیقات کالای گلدمنساکس در یادداشتی اعلام کرد با توجه به این که اقتصاددانان ما پیشبینی کردهاند رشد اقتصادی چین در فاصله مارس تا آوریل به پایینترین حد خود خواهد رسید و ابهامات پیرامون زمان و ابعاد واکنشهای سیاستگذاران، فلزات صنعتی با موانعی روبهرو خواهند بود و قیمت آنها در سهماهه نخست سال ۲۰۱۹ نوسان خواهد داشت.
صادرات فولاد ایران با وجود تحریمها ثابت ماند
تسنیم – صادرات فولاد ایران در ۹ ماهه اول سالجاری با وجود اعمال دوباره تحریمهای آمریکا بر تجارت فلزات ایران در ماه آگوست ثابت مانده است.
صادرات فولاد ایران در ۹ ماهه اول سالجاری با وجود اعمال دوباره تحریمهای آمریکا بر تجارت فلزات ایران در ماه آگوست ثابت مانده است.
پیشبینی میشود صادرات فولاد ایران برای کل سال برابر باشد با رکورد بیش از ۹ میلیون تن سال گذشته. در این بین ارتباط ایران با شرکای تجاری فولاد هم همچنان ادامه دارد مخصوصا در خاورمیانه، روسیه، چین و اتحادیه اروپا.
محسن پروان، رییس گروه مشاورهای AASIM در تهران، گفت ایران تا حالا شش میلیون تن فولاد در سال شمسی جاری صادر کرده که مشابه سال گذشته است و حداقل نیمی از آن را محصولات نیمه تمامی مانند شمش و ورقه تشکیل میدهند.شمش فولاد برای نوردکاری دوباره به عمان صادر میشود. سایر مشتریان این محصول قطر، عراق، امارات، کشورهای مستقل مشترکالمنافع مثل اوکراین و قزاقستان هستند و بخش کوچکی هم به اتحادیه اروپا فرستاده میشود مخصوصا به آلمان، اسپانیا و ایتالیا.
در ششم آگوست آمریکا تحریمهای ثانویهای بر تجارت دوسویه محصولات فولاد و آلومینیوم، طلا و فلزات گرانبها، گرافیت و زغالسنگ وضع کرد و به کشورهای دیگر ۹۰ روز مهلت داد تجارت فولاد و فلزات خود را با ایران قطع کنند. سایر بخشهای اقتصاد ایران مثل نفت، انرژی و کشتیرانی هم از نوامبر تحریم شدهاند.
لطفاً براي ارسال دیدگاه، ابتدا وارد حساب كاربري خود بشويد