28 - 05 - 2020
خبر
سیاستهای کلان اطلاعرسانی برای مبارزه با جنگ روانی و مسائل اقتصادی تصویب شد
فارس- شورایعالی هماهنگی اقتصادی، سیاستهای کلان اطلاعرسانی برای مقابله با جنگ روانی و مسائل اقتصادی را تصویب کرد. در جلسه شورایعالی هماهنگی اقتصادی که با حضور سران قوا و به ریاست حسن روحانی برگزار شد، اعضای جلسه راهکارهای لازم برای تنویر افکار عمومی و جلب مشارکت مردم از طریق اطلاعرسانی برای مبارزه با هر نوع اختلال در تنظیم بازار و همچنین برخورد قاطع و عادلانه با هر گونه فساد در چرخه فعالیتهای اقتصادی را بررسی کردند. در همین راستا سیاستهای کلان اطلاعرسانی با هدف مبارزه با جنگ روانی و التهابآفرینی در جامعه نسبت به مسایل اقتصادی با رویکرد آرامشبخشی و ثبات به بازار تصویب شد.
همچنین بعد از گزارش مسوولان مربوط به تنظیم بازار، پیشنهادات لازم برای جلوگیری از هرگونه کاهش عرضه کالاهای مورد نیاز مردم و در نتیجه افزایش قیمت کالاها و خدمات بررسی شد. بر این اساس مقرر شد دستورالعمل ایجاد توازن صادراتی با اولویت تامین نیازهای اساسی مردم و اقتصاد کشور تهیه و از سوی رییسجمهور به دستگاههای ذیربط ابلاغ شود.
دبیرکل سازمان ملل از امضای کنوانسیون دریای خزر استقبال کرد
صداوسیما- دبیرکل سازمان ملل در بیانیهای که توسط سخنگوی این سازمان منتشر شده از امضای توافق خزر استقبال کرد و این رژیم حقوقی را دستاورد مهمی برای صلح و امنیت جهانی و همچنین همکاریهای چندجانبه و منطقهای خواند. آنتونیو گوترش دبیرکل سازمان ملل از امضای توافق رژیم حقوقی دریای خزر توسط پنج کشور ساحلی استقبال کرد. سخنگوی دبیرکل سازمان ملل در بیانیهای اعلام کرد: دبیرکل سازمان از امضای کنوانسیون رژیم حقوقی دریای خزر توسط ایران، آذربایجان، روسیه، ترکمنستان و قزاقستان استقبال کرده است. این سند تاریخی نشاندهنده اهمیت همکاریهای منطقهای است که برای حفظ صلح و امنیت جهانی حیاتی است. گوترش به توافق رسیدن پنج کشور حاشیه خزر را تبریک گفت و این توافق را دستاورد مهمی برای همکاریهای منطقهای و چندجانبه خواند. مبنایی قانونی برای اقدام علیه وی خواهند داشت.
سخنگوی وزارت امور خارجه:
«صفراف» هیچگاه عضو تیم مذاکرهکننده روسیه درخصوص خزر نبوده است
ایرنا- سخنگوی وزارت امور خارجه تاکید کرد: فردی به نام صفراف هیچگاه عضو مذاکرهکننده روسیه درخصوص خزر نبوده و ادعاهای او بیاساس و غیرقابل اعتناست. بهرام قاسمی در پاسخ به پرسشی در گفتوگو با یکی از رسانهها درخصوص ادعایی که توسط فردی به نام رجب صفراف در یکی از رسانههای فارسیزبان خارجی منتشر شد، گفت: بررسی سوابق نشان میدهد که ایشان هیچگاه فردی مذاکرهکننده از جانب هیات مذاکرهکننده روسیه با هیات ایرانی در مذاکرات خزر نبوده است. وی ادامه داد: بدون تردید سخنان و ادعاهای نامبرده اساسا فاقد هرگونه اعتبار است. تردیدی وجود ندارد که طرح این ادعاهای بیاساس در این برهه با اهداف مشخص و هدایت شده از سوی عناصر و مراکز خاص صورت میپذیرد.
سفر نخستوزیر منتخب پاکستان به ایران
تابناک- نخستوزیر منتخب پاکستان قرار است پس از تشکیل کابینه به ایران و عربستان سفر کند. عمران خان نخستوزیر جدید پاکستان که در انتخابات ۲۵ ژوئیه به پیروزی رسید، پس از مراسم تحلیف و تعیین کابینه خود به ایران و عربستانسعودی سفر خواهد کرد. عمران خان روز چهار آگوست (ماه جاری میلادی) به مهدی هنردوست سفیر ایران در اسلامآباد گفت که پاکستان آماده میانجیگری و ایفای نقشی سازنده و مثبت میان تهران و ریاض است. وی پیشتر دعوت حسن روحانی رییسجمهور ایران برای سفر به تهران را پذیرفته و گفته بود این سفر، پس از تشکیل دولت و با هماهنگی وزیران امورخارجه دو کشور انجام خواهد شد. ملک سلمان پادشاه عربستان نیز پیش از این در یک تماس تلفنی با عمران خان پیروزی وی در انتخابات را تبریک گفت و از وی برای سفر به ریاض دعوت کرد که بنابر گزارش رسانههای پاکستان از سوی عمران خان مورد قبول واقع شد.
عضو هیاترییسه مجلس:
سوال از رییسجمهور در راستای تخریب روحانی و تضعیف دولت است
ایسنا- یک عضو هیاترییسه مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه فضای سوال از رییسجمهور برجستهسازی ناکارآمدی دولت است، گفت: اگر ابزارهای نظارتی مجلس شورای اسلامی به درستی استفاده نشود کارآمدی آن را زیرسوال خواهد برد. علیرضا رحیمی اظهار کرد: برابر اصل ۸۸ قانون اساسی و ماده ۲۱۲ آییننامه داخلی مجلس شورای اسلامی سوال از رییسجمهور باید از وظایف ایشان باشد. برهمین اساس محورهای سوال باید ارزیابی شود که در حیطه وظایف رییسجمهور هست یا نه. وی با بیان اینکه استیضاح ربیعی گرهای از مشکل کشور باز نکرده است، یادآور شد: قاعدتا سوال و استیضاح و ابزارهای نظارتی مجلس شورای اسلامی اگر به درستی مورد استفاده قرار نگیرد ممکن است کارآمدی مجلس را نزد مردم زیر سوال ببرد. رحیمی با بیان اینکه فضای سوال از رییسجمهور برجستهسازی ناکارآمدی دولت است، افزود: پروژه تعریف شده رقبا، پروژه تخریب روحانی و تضعیف دولت است و باید توجه داشته باشیم که سوال از رییسجمهور معادل ۷۲ سوال از وزرا از نظر تعداد امضاهاست. طبیعتا طرح چنین سوالی باید منجر به رفع ابهامی شود در حالی که پاسخ سوالات بارها توسط رییسجمهور و وزیران در قبل داده شده است و این شائبه سیاسی بودن اهداف سوال را تقویت میکند.
ادعای وزارت خارجه آمریکا:
یک بحرینی ساکن ایران به فهرست سیاه تروریستهای جهانی آمریکا اضافه شد
ایلنا- وزارت خارجه آمریکا در بیانیهای مدعی شده یک فرد بحرینی ساکن ایران و رهبر گردانهای «سرایا الاشتر» به فهرست سیاه تحریمهای آمریکا اضافه شد. این وزارتخانه در بیانیهای «قاسم عبدلله علی احمد»، را به فهرست تروریستهای جهانی این کشور اضافه کرد. در بیانیه وزارت خارجه آمریکا در این خصوص آمده است: «قاسم عبدالله علی احمد» (قاسمالمومن) بر اساس بند ۱ فرمان اجرایی شماره ۱۳۲۲۴ که به موجب آن تحریمهایی علیه افراد خارجی که در یک اقدام تروریستی مشارکت داشته یا مخاطراتی را ایجاد کردهاند، اعمال میشود، به عنوان تروریست جهانی شناسایی شد. در ادامه گفته شده این شناسایی به دنبال جلوگیری از اجرا و برنامهریزی حمله تروریستی توسط «المومن» برنامهریزی شده است. همه اموال و داراییهای او نیز توسط دادگستری آمریکا مسدود و افراد آمریکایی از ارتباط و هرگونه معامله با او منع میشوند. در ادامه این بیانیه این ادعا مطرح شده که المومن ساکن ایران و رهبر گردانهای «سرایا الاشتر» است که قبلا به عنوان سازمانی که به دنبال سرنگونی دولت بحرین است، در آمریکا تحت عنوان سازمان تروریستی شناسایی شده بود. به ادعای وزارت خارجه آمریکا، «المومن» تروریستها را در بحرین استخدام کرده و اعضای بریگارد «الاشتر» را تامین مالی کرده و برای حمله به آنها سلاح و مهمات و مواد منفجره میداد. در نوامبر ۲۰۱۷ مقامهای بحرین او را به عنوان یکی از افراد سوءقصدکننده در سه خط لوله نفت بحرین شناسایی کرده بودند. با اعمال تحریم مذکور، وی نمیتواند داد و ستدی با نظام مالی آمریکا داشته باشد و نهادهای دولتی آمریکا،
لطفاً براي ارسال دیدگاه، ابتدا وارد حساب كاربري خود بشويد