28 - 05 - 2020
خبر
قیمت کیسه آرد از ۴۵۰ به ۱۲۰۰ تومان رسید
ایسنا- قیمت کیسه آرد از ۴۵۰ به ۱۲۰۰ تومان رسید. در همین خصوص رییس انجمن آرد البرز گفت: قبل از عید هر کیسه آرد را ۴۵۰ تومان میخریدیم ولی حالا باید ۱۲۰۰ تومان برای هر کیسه پول بدهیم و پول را هم آنی واریز کنیم. درست است که حوزه آرد درآمدزاست ولی به دلیل نوسانات اتفاق افتاده، واحدهای تولیدی آرد به شدت متضرر شدهاند. محمدرضا طلایی اظهار کرد: عرضهکنندگان کیسه آرد با این استدلال که قیمتها روز به روز در حال تغییر است چکی کار نمیکنند و فقط باید نقدی خرید کنیم.رییس انجمن آرد البرز با بیان اینکه وضعیت اقتصادی کشور به گونهای غیرشفاف است که فعالان اقتصادی بیش از آنکه از تهدیدهای خارجی بترسند از شرایط داخلی نگرانند، ادامه داد: شرایط هر روز از قبل بدتر میشود ولی برخی نمیخواهند از موضع خود کوتاه بیایند و بعد از ۴۰ سال همچنان در مسیر آزمون و خطای اقتصادی هستند. این در حالی است که مسوولان اقتصادی باید در تصمیمگیریها از افراد صاحب نظر و باتجربه کمک بگیرند و دست از آزمون و خطا بردارند تا بلکه بتوان حال این اقتصاد بیمار را بهتر کرد. وی ادامه داد: برخی از آب گلآلودی که در پی نوسانات ارزی و اعمال جدید تحریمها به وجود آمده خوب ماهی میگیرند و درآمدهای خوبی به جیب میزنند.
اتاق اصناف در واردات کالاهای اساسی نقشی ندارد
ایسنا- به نظر میرسد اولویت امروز کشور این است که ارز لازم برای واردات و تامین کالاهای اساسی تحت پوشش قرار گیرد. بر همین اساس رییس اتاق اصناف ایران اعلام کرد در راستای کنترل بازار در سطح خردهفروشی به دولت کمک میکنیم تا کالاهای اساسی با افزایش قیمت مواجه نشود و بازار، سالمسازی شود. این در حالی است که اتاق اصناف ایران در حوزه تامین و واردات نقشی ندارد.علی فاضلی افزود: در سطح خردهفروشی مکلف به کنترل بازار هستیم اما با وجود اینکه برای اجرای درست این وظیفه به ابزار، امکانات و بودجه نیاز داریم، در این راستا در کنار دولت، بازار کالاهای اساسی را کنترل خواهیم کرد و در حمایت از مصرفکننده و بنگاههای اشتغالزا قدم بر خواهیم داشت. رییس اتاق اصناف ایران درباره اینکه بر اساس گفتههای رییسجمهور نباید کالاهای اساسی گران شوند، تاکید کرد: تامین کالاهای اساسی بر عهده دولت و تجار است و نظارت بر عرضه را اتاق اصناف در کنار دیگر دستگاههای نظارتی انجام میدهد تا سیستم عرضه و بازار آنها سالمسازی شود.
قیمت میوه پایین نمیآید
ایلنا- رییس اتحادیه صنف بارفروشان خیال مردم را راحت کرد و گفت: با توجه به اینکه سرمازدگی اواخر فروردین تمام سردرختیها را سوزانده و باغداران را بیمحصول گذاشته، قیمت میوه کاهش نمییابد. حسن صابری اظهار کرد: قیمت میوهها از اول فصل تابستان تا به حال تغییر زیادی نداشته اما به خاطر عرضه کم به بازار قیمتها بالاست. البته امیدواریم با ورود بار پاییزه و بخشهای دوباره کاشت مانند هندوانه، انگور، خربزه و صیفیجات قیمتها تعدیل شود.وی افزود: سرمازدگی اواخر فروردین تمام سردرختیها را سوزاند و باغداران را بیمحصول گذاشت. به همین دلیل بازار با کمبود مواجه است و کاهش قیمت نخواهیم داشت. البته تقاضا هم به خاطر مشکلات اقتصادی و کاهش قدرت خرید مردم چشمگیر نیست. رییس اتحادیه صنف بارفروشان در رابطه با گرانترین میوه در بازار خاطرنشان کرد: در حال حاضر انبه از میوههای دیگر گرانتر است و تا ۲۰ هزار تومان هم قیمتگذاری شده است. گیلاس و آلبالو دیگر در بازار وجود ندارد و باغاتی که میوههای آنها در اواخر فروردین دچار سرمازدگی شده بود امسال به اندازه مصرف خودشان هم بار نداشتند.
اولتیماتوم انجمن تولیدکنندگان لوازم خانگی
میزان- سخنگوی انجمن تولیدکنندگان لوازم خانگی معتقد است با ارائه بسته ارزی از سوی دولت، هنوز هیچ تغییری در بازار احساس نشده به طوری که اگر این مشکل حل نشود، مجبور به واردات لوازم اولیه به صورت آزاد خواهیم بود که با رشد نجومی قیمتها مواجه خواهیم شد. محمدرضا غزنوی اظهار کرد: بسته جدید ارزی هیچ تاثیری بر لوازم خانگی نداشته و اگر این امر صورت نگیرد با مشکلاتی مواجه خواهیم شد که عواقب آن، گران شدن قیمتهاست.وی افزود: متاسفانه هماکنون بازار در بلاتکلیفی قرار دارد و مدیران ما باید با توجه به شرایط بازار به افزایش قیمتها اقدام کنند ولی ما هیچگونه اطلاعیهای در این مورد از سوی دولت دریافت نکردهایم و قادر به افزایش قیمتها نیستیم.سخنگوی انجمن تولیدکنندگان لوازم خانگی در مورد واردات مواد اولیه تصریح کرد: لوازم خانگی به مواد اولیه نیازمند هستند که متاسفانه توانایی تولید آنها را در کشور نداریم و اگر نرخ ثانویه ارز شامل حال صنف لوازم خانگی نشود ما مجبور به تهیه لوازم اولیه به صورت آزاد خواهیم شد که در این صورت قیمت تمام شده لوازم با رشد نجومی مواجه خواهد شد که قدرت مردم را بسیار کاهش میدهد و نهایتا منجر به رکود تورمی خواهد شد.
شرایط واردات طلا، ارز و طلای خام
تسنیم- گمرک ایران در بخشنامهای به گمرکات اجرایی کشور ورود طلا، ارز و طلای خام را منوط به دریافت مجوز از بانک مرکزی و تشریفات گمرکی مجاز اعلام کرد. براساس این بخشنامه ورود ارز به صورت اسکناس به داخل کشور بدون محدودیت و مطابق مقررات بانک مرکزی و مقررات مبارزه با پولشویی مجاز بوده و بنابراین در خصوص انجام تشریفات گمرکی رعایت بخشنامههای مربوطه الزامی است. واردات طلا (ساخته شده) بدون محدودیت با دریافت مجوز از بانک مرکزی و رعایت انجام تشریفات گمرکی و پرداخت حقوق ورودی و مالیات بر ارزش افزوده و سایر وجوه متعلقه مجاز است.
لطفاً براي ارسال دیدگاه، ابتدا وارد حساب كاربري خود بشويد