17 - 05 - 2018
خبر
بیانیه دولت در پی کشتار مردم فلسطین
پایگاه اطلاعرسانی دولت- دولت جمهوری اسلامی ایران در بیانیهای با محکومیت شدید جنایات اخیر صهیونیستها که در سناریویی مشترک و تحریککننده با دولت آمریکا به عنوان بزرگترین ناقض عهدنامهها و مقررات انسانی و بینالمللی انجام گرفت، از جامعه بینالمللی خواست با شکستن سکوت طولانی خود، پایان اشغالگری و تامین حقوق فلسطینیان به عنوان صاحبان واقعی سرزمینهای اشغالی را تضمین کند. در این بیانیه دولت جمهوری اسلامی ایران ضمن محکومیت شدید جنایات اخیر صهیونیستها که در سناریویی مشترک و تحریککننده با دولت آمریکا به عنوان بزرگترین ناقض عهدنامهها و مقررات انسانی و بینالمللی صورت گرفت، وجدان جامعه جهانی و به خصوص ملتهای مسلمان در منطقه و کشورهای اسلامی را به دفاع از آرمانهای انسانی و حق ملت مظلوم فلسطین فرا خواند. همچنین دولت جمهوری اسلامی ایران تاکید کرد که علاوه بر رایزنیهای منطقهای و بینالمللی در این مهم، چون گذشته از هیچ تلاشی برای حمایت از حقوق مشروع و غصب شده فلسطین و مردم مظلومش دریغ نخواهد کرد و رویدادهایی نظیر جنایت دیروز صهیونیستها را جنایت علیه بشریت و آزمونی تاریخی برای همه کسانی میداند که عهدهدار مسوولیت و اختیارات موثر، به ویژه در کشورهای اسلامی هستند.
علیرضا رحیمی:
رییس مجلس به رای گذاشتن فیلترینگ تلگرام را مصلحت ندانست
ایلنا- نماینده مردم تهران در مجلس گفت: از رییس مجلس درخواست کردیم تا فیلتر شدن تلگرام را در مجلس به رای بگذارند اما رییس مجلس مصلحت ندانستند و رایگیری صورت نگرفت. علیرضا رحیمی در خصوص متنی که چندروز پیش در حساب شخصی خود در توئیتر منتشر کرده بود، گفت: ما از رییس مجلس درخواست کردیم تا فیلتر شدن تلگرام را در مجلس به رای بگذارند اما رییس مجلس مصلحت ندانستند و رایگیری صورت نگرفت. اگر در آینده نیاز به رای مجلس باشد قطعا مجلس به موضوع ورود میکند. وی افزود: به رای گذاشتن فیلتر تلگرام نیاز به موافقت ریاست مجلس دارد چرا که جزء موارد استمزاجی است. آنچه که مهم است احترام به خواست مردم است، ضمن اینکه رقابت شبکههای داخلی با خارجی لزوما به معنای فیلتر شبکههای خارجی نیست. نماینده تهران تاکید کرد: نباید آزادی عمل مردم را خدشهدار کنیم، علاوه براین رقابت شبکههای داخل همزمان با شبکههای خارجی شفافیت، رضایت، اطمینان و اعتماد مردم را نشان میدهد.
ادعای فرمانده عملیاتهای نیروی دریایی آمریکا:
رفتار ایران در خلیجفارس را از نزدیک رصد میکنیم
عصرایران- رییس عملیاتهای نیروی دریایی آمریکا به گروهی از خبرنگاران گفت: دورانی از تردید و بیثباتی و تنش را در پیش رو داریم و باید ببینیم همه جهان چطور به تحولات جدید واکنش نشان میدهند. فرمانده عملیاتهای نیروی دریایی آمریکا روز دوشنبه اعلام کرد آمریکا از نزدیک رفتار ایران در خلیجفارس را رصد میکند و انتظار دارد دورهای از بیثباتی را در پیش داشته باشیم و با توجه به تصمیم ترامپ مبنی برخروج از توافق هستهای سطح هشیاری بالا برود. دریادار جان ریچاردسون، رییس عملیاتهای نیروی دریایی آمریکا در جمع گروهی از خبرنگاران مدعی شد: «دورانی از تردید و بیثباتی و تنش را در پیش رو داریم و باید ببینم همه جهان چطور به این تحولات جدید واکنش نشان میدهند.» وی مدعی شد: «ما هشیار هستیم. حتی کمی از حالت عادی هشیارتریم تا نسبت به واکنشها یا تحولات جدید یا هر چیزی شبیه به آن آماده باشیم.» رییس عملیاتهای نیروی دریایی آمریکا ادعا کرد: «نیروی دریایی آمریکا رفتار تحریککنندهای در خلیجفارس بعد از اعلامیه ترامپ ندیده اما از نزدیک این منطقه را رصد میکند.»
مشخص شدن زمان و مکان اجلاس بعدی کنفرانس آستانه
ایلنا- دومین نشست سهجانبه هماهنگی هیاتهای کشورهای ضامن روند آستانه با مشارکت حسین جابری انصاری دستیار ارشد وزیر خارجه در امور ویژه سیاسی، الکساندر لاورنتیف نماینده ویژه پوتین در امور سوریه و سدات اونال معاون وزیر خارجه ترکیه و هیاتهای همراه برگزار شد. مذاکرهکنندگان ارشد سه کشور ضمن روند آستانه در این نشست، پیشنویس بیانیه پایانی نهمین کنفرانس بینالمللی صلح سوریه را نهایی کرده، زمان و مکان برگزاری جلسه سوم کارگروه ویژه تبادل بازداشتشدگان و مفقودان و اجلاس بعدی کنفرانس بینالمللی آستانه را مشخص کردند. بر اساس این گزارش دور اول مذاکرات سهجانبه نمایندگان عالی کشورهای ضامن روند آستانه دوشنبه برگزار شده بود.
محمدباقرنوبخت:
تاریخ روحانی را تکریم خواهد کرد
ایرنا – سخنگوی دولت گفت: دولت یازدهم که با اعتماد مردم روی کار آمد در برابر اتهامات آمریکا و حصر اقتصادی ملت ایران سکوت نکرد و تحریمها را شکست. تاریخ ، قطعا روحانی را به خاطر شجاعت و خدمتی که به ملت کرد، تکریم خواهد کرد. محمدباقر نوبخت در نشست خبری درباره بیانیه مجلس خبرگان نسبت به مسایل هستهای و برجام اظهارداشت: در حال حاضر به هیچ وجه وقت آن نیست که ما ذهن مسوولان دیپلماسی کشور را که درگیر مباحث جهانی هستند و وزیر خارجه کشورمان هم در کشورهای دیگر برای دفاع از حقوق ملی در تلاش است به این پرسشها معطوف کنیم. وی ادامه داد: آیا برجام اساسا فارغ از اینکه تصمیم درست یا نادرستی بوده، مجاری حقوقی و قانونی را طی کرده یا خیر؟ همه میدانید که برجام هم در مجلس و هم در عمل به باید و نبایدهایی که از سوی مقام معظم رهبری تعیین شده بود، همه مراحل را طی کرد تا اجرایی شد. سخنگوی دولت افزود: آیا تصمیمی که گرفته شد، درست بود یا خیر؟ اگر به سال ۹۲ برگردیم خواهیم دید شرایط آن زمان چگونه بود؟ آمریکا تمام اتهامات واهی رژیم صهیونیستی علیه ایران را تایید میکرد و بر این اساس پرونده ما به شورای حکام رفت. این پرونده پس از تایید به شورای امنیت ارجاع شد و شورای امنیت هم چند قطعنامه علیه کشور ما صادر کرد. حتی کشورها و دوستان ما هیچکدام از قطعنامهها را وتو نکردند و در فصل هفتم قرار گرفتیم و تحریمهای یکجانبه آمریکا، تحریم شورای امنیت شد که برای همه کشورها لازمالاتباع بود و ملت در یک محاصره اقتصادی قرار گرفت. وی با اشاره به اینکه برجام یک قرارداد برد- برد بود و در عمل توانستیم نیکنامی جمهوری اسلامی ایران را در جهان ثابت کنیم، گفت: بارها رهبری نسبت به مردان دیپلماسی به نیکی یاد کردند بنابراین چیزی را از دست ندادهایم. سخنگوی دولت گفت: قطعا تاریخ روحانی را به خاطر شجاعت و خدمتی که به مردم در این مقطع انجام داده، تکریم خواهد کرد و رهبر انقلاب به عنوان رهبری زیرک و بصیر مورد احترام جامعه و تاریخ خواهند بود. حال عدهای میتوانند نگاه متفاوتی داشته باشند.
لطفاً براي ارسال دیدگاه، ابتدا وارد حساب كاربري خود بشويد