21 - 01 - 2018
خبر
معاون پارلمانی رییسجمهور مطرح کرد؛
تاکید نمایندگان مجلس بر رسیدگی به وضعیت زنان بازداشتی
خبرآنلاین- معاون پارلمانی رییسجمهور درخصوص پیگیری نمایندگان مجلس شورای اسلامی درخصوص وضعیت بازداشتشدگان حوادث اخیر گفت: ۴۳ نفر از نمایندگان مجلس شورای اسلامی خواستار رسیدگی به وضعیت زنان بازداشت شده هستند. حسینعلی امیری درباره شکایت خانوادههای برخی بازداشتشدگان حوادث اخیر مبنی بر بدرفتاری با آنان و طرح این شکایات با نمایندگان مجلس گفت: آن چیزی که از طریق نمایندگان به دست من رسیده این است که ۴۳ نفر از نمایندگان مجلس شورای اسلامی که از طیفهای مختلف هم هستند نامهای را خطاب به رییسجمهور نوشتند و به من دادند که تحویل داده شد. وی در خصوص این درخواست گفت: نمایندگان خواستار رسیدگی به وضعیت بازداشتیها مخصوصا خانمها هستند تا هرچه زودتر تعیین تکلیف و آزاد شوند. درباره مطلبی که درخصوص بدرفتاری با بازداشتیها گفته شده من در جریان نیستم و از آقای وزیر دادگستری بپرسید ایشان به شما پاسخ میدهند. امیری خاطرنشان کرد: آقای رییسجمهور بارها در جلسات دولت تاکید کردند بین کسانی که به قصد بینظمی، تخریب، آتش زدن اموال عمومی و بیتالمال و ایجاد مزاحمت برای شهروندان آمدند با آن کسانی که به دنبال این هستند که حرفهایشان شنیده شود باید تفکیکهایی را قائل شویم و نباید همه را با یک نگاه ببینیم.
عباس کدخدایی:
رایگیری نشست خبرگان رهبری در سال ۶۸ قانونی انجام شد
باشگاه خبرنگاران جوان- سخنگوی شورای نگهبان گفت: سوابق مربوط به جلسه خبرگان سال ۶۸ برای انتخاب رهبری، ثبت شده و تصاویر آن موجود و بهطور کامل قابل انتشار است. عباسعلی کدخدایی سخنگوی شورای نگهبان با اشاره به انتشار ویدئویی پیرامون جلسه خبرگان پبرامون انتخاب رهبری اظهار کرد: دشمن همواره هجمههایی را وارد کرده و مسایلی را از سر کینهتوزی و با جعل واقعیتها در رسانههایش به صورت کذب و برای ایجاد جنگ روانی مطرح میکند. وی تصریح کرد: همه سوابق موجود است و بسیاری از افراد خبرگان سال ۶۸ حاضر هستند. کدخدایی افزود: در آن جلسه رایگیریها به شکل قانونی انجام شده و تمامی سوابق به صورت ثبت و تصویر موجود و بهطور کامل قابل انتشار است. سخنگوی شورای نگهبان تاکید کرد: دشمن در جبهههای دیگر از اسلام، نظام جمهوری اسلامی و مردم ضربه خورده است و طبیعی است چنین عکسالعملهایی را نشان دهد، اما مردم به آنان بیتوجه هستند. کدخدایی در پایان خاطرنشان کرد: مسایل کذب دشمن به خوبی روشن شد و همه متوجه شدند که اینگونه فضاسازیها جز جعل چیز دیگری نیست.
اظهارات مداخلهجویانه نیکی هیلی درباره ایران
ایلنا- سفیر آمریکا در سازمان ملل متحد گفت که این کشور به دنبال برگزاری نشست فوقالعاده شورای امنیت در نیویورک و شورای حقوقبشر این سازمان در ژنو در خصوص ایران است. «نیکی هیلی» سفیر آمریکا در شورای امنیت سازمان ملل متحد در نشست این سازمان در اظهاراتی مداخلهجویانه با ستایش اعتراضهای اخیر در ایران مدعی شد: «مردم ایران برای آزادی میگریند و همه افراد آزادیخواه باید در کنار آنها باشند». وی در ادامه اظهارات بیاساس خود گفت که جامعه بینالملل در حال حاضر نظارهگر ایران است. نماینده آمریکا در سازمان ملل همچنین با بیان اینکه کشورش همچنان به توافق هستهای ایران پایبند است، ادعا کرد: «ایران مسوول بیثباتی در مناطق زیادی در جهان است و باید به اقدامهای این کشور پاسخ داد». هیلی در ادامه تاکید کرد که واشنگتن به دنبال برگزاری نشست فوقالعاده شورای امنیت در نیویورک و شورای حقوق بشر این سازمان در ژنو در خصوص ایران است.
سرگئی لاوروف:
اجازه نمیدهیم منافع سیاسی برخی کشورها برجام را تهدید کند
تسنیم- وزیر خارجه روسیه طی سخنانی در شورای امنیت سازمان ملل متحد، درباره فروپاشی توافق هستهای ایران (برجام) هشدار داد و متذکر شد که اجازه نخواهد داد که منافع سیاسی برخی کشورها این توافق را تهدید کند.
شماری از اعضای شورای امنیت سازمان ملل متحد در نشست این شورا درباره اشاعه تسلیحات کشتار جمعی درخصوص توافق هستهای با ایران (برجام) صحبت کردند. «سرگئی لاوروف» در این نشست هشدار داد: «شکست توافق هستهای با ایران به دلیل اقدامهای یک طرف (آمریکا)، حاوی پیامی هشدارآمیز برای کل ساختار امنیت بینالمللی و از جمله چشمانداز حل و فصل مساله شبهجزیره کره خواهد بود.» آمریکا خواهان بازنگری در توافق هستهای با ایران است، اما ایران ضمن رد هرگونه مذاکره مجدد گفته است تا وقتی به برجام پایبند میماند که تمام امضاکنندگان این توافق به تعهدات خود عمل کنند. این در حالی است که «سرگئی لاوروف» در ادامه سخنرانی خود در شورای امنیت تصریح کرد: «نمیتوانیم به دلیل نفعی که برخی برنامههای سیاسی برای بعضی از کشورها دارند، یک دستاورد واقعی دیپلماتیک در عرصه بینالمللی را کنار بگذاریم.»
ارائه طرح جدیدی در کنگره آمریکا برای سختتر کردن مفاد برجام
ایسنا- با وجود مخالفتهای مقامات کشورمان و مقامات اروپایی با هرگونه تغییر در برجام، طرحی توسط دو قانونگذار جمهوریخواه در مجلس نمایندگان آمریکا ارائه شده است که مفاد برجام را برای ایران سختتر میکند. این طرح تحت عنوان «قانون تحریمها و سیاست آزادی ایران» توسط پیتر روسکام و لیز چنی که هر دو جمهوریخواه هستند معرفی شده است. چنی گفت: این طرح واضح بیان میکند که هرگونه توافقی باید شامل چه چیزهایی باشد.
وی در اظهاراتی بیاساس و در حالی که آژانس اعلام کرده است سطح دسترسیها به سایتهای ایران کامل و بیسابقه است، گفت: یک توافق با ایران باید حداقل اجازه بازرسی در هر زمان و از هر مکان از جمله سایتهای نظامی در ایران را شامل شود.
همچنین باید یک ممنوعیت در مورد غنیسازی اورانیوم در حد نظامی و یک منع توسعه برنامه موشکی در آن اعمال شود. روز پنجشنبه در نشستی که با موضوع عدم اشاعه تسلیحات هستهای در شورای امنیت سازمان ملل برگزار شد، آمریکا بار دیگر در حمله به برجام منزوی بود و تقریبا همه اعضای این شورا بر لزوم حفظ برجام تاکید کردند. آنتونیو گوترش دبیرکل سازمان ملل نیز پیشتر هشدار داده بود که نباید با موضوعات بیربط به برجام صدمه زد.
لطفاً براي ارسال دیدگاه، ابتدا وارد حساب كاربري خود بشويد