6 - 11 - 2017
خبر
رد پای مافیا در واردات کالای قاچاق
خانه ملت- نبود نظارتهای کافی در بازار به خصوص در حوزه مواد غذایی و کالاهای اساسی، باعث شده قدرت مافیا در این زمینهها روز به روز افزایش پیدا کند تا جایی که آنها کنترل بخشی از بازار را به دست بگیرند. به گفته رییس کمیسیون کشاورزی مجلس، مافیای واردات کالای قاچاق نه در ماههای اخیر بلکه در دورههای طولانی، عملا توانسته است بخشی از بازار را در کنترل بگیرد. علیاکبری درخصوص افزایش نظارتها بر واردات برنج در فصل برداشت این محصول، اظهار داشت: در فصل برداشت طبق قاعده باید نظارت بر واردات تشدید شود، بهدلیل اینکه موانع ورود برنج در فصل برداشت اجرایی میشود، در سایر ماهها بر اساس نیاز داخلی کشور دولت میتواند مجوز واردات صادر کند.نماینده مردم بجنورد در مجلس درخصوص اینکه آیا تشدید نظارتها نیز نمیتواند دست مافیا را از واردات محصولات کشاورزی قطع کند، اظهار داشت: اگر نظارتها افزایش پیدا کند تاثیرات خود را دارد اما باید دلایل بروز چنین اتفاقاتی به صورت دقیق ریشهیابی و آسیبشناسی کرد.
هشدار سازمان حفظ نباتات به قاچاقچیان میوه
ایسنا- جلوگیری از ورود میوههای ممنوعه به کشور اگرچه هرازگاهی از سوی مسوولان اعلام میشود اما در عمل، اقدامات چندانی در این خصوص صورت نمیگیرد. با این حال رییس سازمان حفظ نباتات اعلام کرد که به صورت هفتگی محموله میوههای قاچاق در کشور کشف و به متولیان معرفی میشود. این در حالی است که در مناطق آزاد چابهار و کیش نیز قرنطینه محصولات کشاورزی برای جلوگیری از قاچاق راهاندازی شده و در دیگر مناطق نیز این کار انجام میشود.محمدعلی باغستانی میبدی با بیان اینکه توانستیم ضرورت جلوگیری از قاچاق محصولات کشاورزی را از جهت قرنطینه برای همه نهادینه کنیم، اظهار کرد: اطلاعات کامل از میزان و حجم مکشوفات قاچاق در حوزههای مختلف از جمله میوه و محصولات کشاورزی در اختیار ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز قرار دارد اما سازمان حفظ نباتات به عنوان دستگاه کشفکننده میوههای قاچاق در زمینه قاچاق میوه با دستگاههای متولی همکاری میکند. در این راستا میتوان گفت در هر یک تا دو هفته یک محموله میوه قاچاق از سوی سازمان حفظ نباتات کشف میشود.
رییس سازمان حفظ نباتات گفت: قاچاق میوه طی دهههای گذشته آفات خطرناکی مانند جاروک لیموترش، سوسک حنایی خرما و… برای کشاورزی ایران به ارمغان آورده است.
ضرورت تولید صادرات محور لوازم خانگی
ایرنا- در حال حاضر ضروری است که تولیدکنندگان لوازم خانگی به دنبال دانش، فناوری و پیوستن به خارجیها باشند چراکه به گفته رییس اتحادیه فروشندگان لوازم خانگی ایران، تولیدکنندگان اگر صادراتگرا نشوند، سهم بازار داخلیشان را از دست خواهند داد. محمد طحانپور خطاب به تولیدکنندگان تصریح کرد: تولید بهتر نیازمند ارتقای دانش، فناوری و سرمایهگذاری بیشتر است و در صورتی که تولیدکنندگان به سمت اخذ دانش فنی از خارجیها نروند و با آنها به سرمایهگذاری و کار مشترک نپردازند، از گردونه حذف خواهند شد. وی تاکید کرد: اگر تولیدکنندگان محصولات باکیفیت ایرانی، صادراتگرا نشوند و کالاهای صادراتی تولید نکنند، در آینده نزدیک حتی نمیتوانند سهم بازار داخلیشان را حفظ کنند اما فراموش نکنیم نگاه صادراتی، قیمت و کیفیت مناسب محصول و خدمات پس از فروش میخواهد.
همچنین یک تولیدکننده لوازم خانگی با انتقاد از گران بودن تامین پول و سرمایه در کشور و گرانی مواد اولیه، همچنین حمایت دولت از صنایع بالادستی نظیر فولاد، مشتقات نفتی و پتروشیمی و غفلت از صنایع پاییندستی، بیان داشت: تداوم این شرایط، در عمل صادرات را با چالش مواجه خواهد کرد، در حالی که اگر خواهان حضور پررنگتر در بازارهای جهانی هستیم، باید تولید و کیفیت کارمان نیز جهانی باشد. حسین فتاحی با بیان اینکه تولید جهانی نیازمند کیفیت و رقابت در سطح جهانی است، بیان داشت: خدمات پس از فروش مناسب و مصرف کم و بهینه انرژی از شاخصهای مهم صادرات و فروش در سطح بینالمللی است.
فتاحی یادآوری کرد: غفلت از فاکتوری تاثیرگذار همچون فضای مجازی از تامین تا توزیع، تبلیغات و… منجر به خسارتهای جبرانناپذیری خواهد شد. وی گفت: در نظر داریم با انجام سرمایهگذاری فراوان در حوزه فضای مجازی، ۲۰ درصد درآمدهای آن مبتنی بر فناوری اطلاعات را مهیا کنیم.
لطفاً براي ارسال دیدگاه، ابتدا وارد حساب كاربري خود بشويد