4 - 10 - 2017
خبر
محکومیت ۵ چهره اصلاحطلب به یکسال حبس تعزیری
ایلنا- احکام هفت چهره اصلاحطلب صادر شد. حجت کرمانی در رابطه با رای صادره از شعبه ۲۶ دادگاه انقلاب درباره پرونده هفت چهره اصلاحطلب گفت: من به همراه آقای پوربابایی وکیل پنج نفر از این افراد هستیم که با مراجعه به شعبه مربوطه، رای به ما ابلاغ شده است و هنوز رای به دو نفر دیگر ابلاغ نشده است. این وکیل دادگستری خاطرنشان کرد: موکلین بنده با استناد به ماده ۵۰۰ قانون مجازات اسلامی، یعنی فعالیت تبلیغی علیه نظام به یکسال حبس محکوم شدند. این حقوقدان افزود: همچنین طبق رای صادره از دادگاه، موکلین من بهعنوان مجازات تکمیلی به دو سال محرومیت از عضویت در احزاب و فعالیت در فضای مجازی و مطبوعات محروم شدند. وی افزود: حکم صادره غیرقطعی است و در فرصت قانونی امکان تجدیدنظرخواهی درباره آن وجود دارد. کرمانی در حال حاضر وکالت پرونده محمدرضا خاتمی، حمیدرضا جلاییپور، حسین کاشفی و آذر منصوری را برعهده دارد و هوشنگ پوربابایی نیز وکیل محسن صفاییفراهانی در همین پرونده است.
سرلشکر صفوی:
نباید جهتگیری سیاست خارجه به سمت یک منطقه خاص باشد
ایرنا- سردار صفوی گفت: داشتن سیاست خارجه جامعهنگر چهارمین درس ما از انقلاب و دفاع مقدس است. نباید جهتگیری سیاست خارجه به سمت یک منطقه خاص باشد بلکه باید به سمت همه دنیا منهای آنچه خط قرمز ماست، باشد تا بتوانیم با روسیه، چین، هند و… کار کنیم. سرلشکر صفوی در ارتباط با فضای مجازی گفت: هماکنون فضای مجازی شمشیر دولبهای شده و در آن هم علم و پیشرفت و ارتباطات هست هم بالاترین تهدید خانوادهها و جوانان در آن وجود دارد چراکه یکی از عوامل انحراف جوانان و طلاق فضای مجازی است. دستیار و مشاور عالی رهبر معظم انقلاب تصریح کرد: یکی از عوامل اصلی نجاتدهنده فرهنگ ما فرهنگ حسینی، حفظ بنیان خانواده و روضه و زیارت عاشورا و حدیث کسا و حضور در مساجد و نمازهای جمعه و معرفت و توسل به ائمه اطهار است و امسال شاهد حضور بیش از ۲۰ میلیون نفر از سراسر کشورهای جهان در اربعین حسینی خواهیم بود.
علیرضا رحیمی:
ائتلاف نکردن اصلاحطلبان در انتخابات آینده قابل پیشبینی است
ایسنا- علیرضا رحیمی، عضو هیات رییسه فراکسیون امید گفت: تجربه تلخ ائتلاف در انتخابات مجلس دهم به خصوص در تهران باعث شد این احتمال وجود داشته باشد که اصلاحطلبان در انتخابات مجلس یازدهم با هیچ گروه و جناح دیگری ائتلاف نکنند. رحیمی درباره ائتلاف اصلاحطلبان در انتخابات مجلس یازدهم با معتدلین و مستقلین گفت: ائتلاف در انتخابات موضوع شناخته شده و غریبی نیست. ائتلاف زمانی شکل میگیرد که حداقلهایی از وجوه مشترک به وجود آمده یا طرفین به وجه مشترکی برسند. وی افزود: قاعدتا زمانی که تعامل به تعبیر عامیانه به بده بستان تبدیل شود، آن ائتلاف پایدار نمیماند. اگر ائتلافی بخواهد پایدار باشد باید مبنای آن وجوه مشترک طرفین قرار گیرد؛ چون در فضای تعامل و بدهبستان سیاسی ائتلاف شکننده بوده و تاثیرات منفی و تبعات معکوس برجای خواهد گذاشت. رحیمی گفت: قطعا اگر وجه مشترک روشنی برای ائتلاف پیدا شود، میتواند پایدار بماند و در غیر این صورت حتما ائتلاف مبتنی بر بدهبستان یا منافع زودگذر شکننده بوده و خساراتش بیشتر از منافعش خواهد بود. این عضو هیات رییسه فراکسیون امید در جمعبندی گفت: اینکه اصلاحطلبان نخواهند در انتخابات مجلس یازدهم با جریان و گروه دیگری ائتلاف کنند، قابل پیشبینی است اما به طور قاطع نمیتوان در مورد آن اظهارنظر کرد.
وزیر کشور در جمع خبرنگاران:
بر اجرای برجام اصرار داریم
فارس- وزیر کشور گفت: براساس بازدیدهایی که تاکنون آژانس بینالمللی هستهای داشته، روند برجام تایید شده و آنهایی که نمیتوانند روی قول و عهد خود پایبند باشند باید برای خود فکر دیگری کنند. عبدالرضا رحمانیفضلی در پاسخ به این سوال که واکنش دولت ایران نسبت به سخنان اخیر آمریکاییها و تقاضایشان نسبت به مذاکره مجدد در زمینه هستهای اظهار داشت: توافق بینالمللی در این رابطه (برجام) صورت گرفته و شورای امنیت سازمان ملل نظر داده است و مُصِر به اجرای این توافق هستیم، به توافقمان پایبند هستیم. وی در ادامه افزود: براساس بازدیدهایی که تاکنون آژانس بینالمللی هستهای داشته، روند برجام تایید شده است و آنهایی که نمیتوانند روی قول و عهد خود پایبند باشند، باید برای خود فکر دیگری کنند. ولی ما مُصِر هستیم این روند ادامه پیدا کند و اگر اتفاقی بیفتد که برخلاف این روند باشد، ایران تصمیمات مقتضی را خواهد گرفت.
وزیر خارجه ایران:
شانس باقی ماندن برجام بیش از ۵۰ درصد است
مهر- وزیر امور خارجه ایران به آمریکا توصیه کرد آیندهنگر باشد و سیاستهای معقولانهتری را در قبال ایران اتخاذ کند. محمدجواد ظریف در مصاحبه با گلوبال پولیتیکو گفت: با وجود تهدیدهای دونالد ترامپ، رییسجمهور آمریکا مبنی بر پاره کردن برجام، شانس اینکه این توافق در سال آتی همچنان برقرار باشد، بیش از ۵۰ درصد است. وی سخنرانی تند و زننده ترامپ را که از تریبون سازمان ملل علیه ایران ایراد شد، توهینآمیزترین اظهاراتی توصیف کرد که از پیروزی انقلاب اسلامی ایران به این سو، از زبان یکی از روسای جمهور آمریکا شنیده شده است. ظریف با این حال تاکید کرد ضرر ناشی از این سخنان به خود آمریکا برگشت چرا که به این ترتیب توانایی ایالات متحده بهعنوان شریکی قابل اعتماد در مذاکرات بینالمللی زیر سوال میرود. رییس دستگاه دیپلماسی ایران همچنین تاکید کرد که مذاکره مجدد توافق هستهای ایران امری غیرممکن است و اگر ترامپ قصد برهم زدن آن را داشته باشد، ایران گزینههای متعدد از خروج از برجام گرفته تا هماهنگی با اروپا را بررسی خواهد کرد. وی در اینباره گفت: اروپاییها گفتهاند از ایران و توافق هستهای حمایت میکنند. حالا باید منتظر بود و دید آیا اروپا به گفتههای خود عمل میکند؟ ظریف در بخشی از سخنان خود با اشاره به موضوع تحریمهای ایران گفت: ایالات متحده هر تحریمی که در توان داشت، علیه ایران استفاده کرد. گمان میکنم دیگر تحریمی نمانده که آمریکا بتواند علیه ما اعمال کند. حال آنکه صادقانه بگویم به نتیجه دلخواه هم نرسید. وقتی آمریکا به ابزار تحریم متوسل شد، ایران کمتر از ۲۰۰ سانتریفوژ داشت اما وقتی سال ۲۰۱۳ پای میز مذاکره آمد، ایران ۲۰ هزار سانتریفوژ داشت. آمریکا بیهیچ محدودیتی علیه ایران تحریم اعمال کرد. حال آنکه به هیچ جا نرسید. وی در بخشی از اظهارات خود گفت: از آمریکا میخواهم به سیاستهای معقولانه، محتاطانه و آیندهنگرانه متوسل شود.
لطفاً براي ارسال دیدگاه، ابتدا وارد حساب كاربري خود بشويد