22 - 09 - 2017
خبر
بیمهری دولت به صنایع ساوه
حوا احمر- ساوه شهر خاموشی است؛ حتی زمان اوج هم نامی از آن نبود. با وجود نامگذاری این شهر به عنوان بزرگترین قطب صنعتی کشور و قرار گرفتن صنایع بزرگ درآن همچنان دارای بالاترین نرخ بیکاری خفته بعد از شهر خمین است.
ساوه شهری است که سالهاست با مدیریت جزیرهای اداره میشود و دود چنین مدیریتی به چشم کارگران شریفی میرود که روی پای شرفشان ایستادهاند.
ساوه شهری است که بالاترین نرخ در آمد سرانه را دارد، اما دولت تدبیری برای هدایت و به کارگیری ظرفیتهای آن نمیکند، در ساوه همه در اندیشه درمان هستند و تفکری برای پیشگیری یافت نمیشود و به همین دلیل در فرآیند حل مشکل همواره زود دیر میشود.
اخیرا صدای اعتراض کارگران شرکتهای پروفیل ساوه و صفا که زمانی نگین خاورمیانه و همچنین آبروی استان بودند بلند شدهاست. این شرکتها اکنون به دلایلی از فعالیت بازماندهاند و با گذشت شش سال هر روز بر وخامت وضع آنها افزوده میشود.
این واحدهای ارزشمند نیازمند تدبیر جدید و همراهی دولت هستند. احیای این شرکت بیش از چهار هزار نفر راتحت تاثیر
قرار میدهد.
این اقدام کمی همت میخواهد. دولت میتواند این کشتی که با دستان خود به گل انداخته است را نجات دهد یا تابوتی بسازد و صنعت این شهر را در آن محبوس نگه دارد.
معاون وزیر راهوشهرسازی اعلام کرد؛
تشریح رویکردها و برنامههای شرکت عمران شهرهای جدید
پایگاه وزارت راه- طاهرخانی معاون وزیر راهوشهرسازی برنامهریزی صرفا کالبدی در شهرهای جدید را اصلیترین مساله این شهرها دانست و افزود: این مشکل باعث شده تا در زمان فعلی با شهرهایی پاره پاره و به دور از اجتماع محوری روبهرو باشیم، امری که باید از این پس به طور جدی با آن برخورد کرده و پرهیز از آن را در توسعه و شهرسازی مبنا قرار دهیم.
حبیباله طاهرخانی درخصوص رویکردها و سیاستهای راهبردی خود در شرکت عمران شهرهای جدید اعلام کرد: توجه به ارتقای کیفیت زندگی در شهرهای موجود یکی از سیاستهای اصلی ما در مجموعه این شهرها در کشور است که در دستور کار قرار داده و تلاش داریم تا از طریق رویکرد محلهمحوری آن را عملیاتی کرده و فضای زندگی مناسبی را برای شهروندان این مناطق ایجاد کنیم.طاهرخانی در ادامه برنامهریزی صرفا کالبدی در شهرهای جدید را اصلیترین مساله این شهرها دانست و افزود: این مشکل باعث شده تا در زمان فعلی با شهرهایی پاره پاره و به دور از اجتماع محوری روبهرو باشیم، امری که باید از این پس به طور جدی با آن برخورد کرده و پرهیز از آن را در توسعه و شهرسازی مبنا قرار دهیم.
معاون وزیر راهوشهرسازی با تاکید براینکه تشکیل مراکز محلات باعث میشود ساکنان این مناطق به ویژه در سایتهای مسکن مهر یکدیگر را بیشتر دیده و بشناسند، گفت: در حوزه شهرسازی علاوه بر حوزه کالبدی که راحتترین بخش کار است حوزه دیگری به نام اجتماع و شهروندان ساکن در این مناطق داریم. این حوزه در شهرهای قدیمی وجود دارد ولی ایجاد آن در شهرهای جدید (که از تمام قومیتها و فرهنگهای متفاوت تشکیل شدهاند) کار مشکلی بوده و یکی از اهداف مهم ما در دوره فعلی به شمار میرود.
لطفاً براي ارسال دیدگاه، ابتدا وارد حساب كاربري خود بشويد