30 - 08 - 2017
خبر
محمدباقر نوبخت
سخنگوی دولت دوازدهم شد
گروه سیاسی- محمدباقر نوبخت، سخنگوی دولت دوازدهم شد. پیش از این گمانهزنیها درباره حضور رضا صالحیامیری، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی دولت یازدهم در این سمت قوت گرفته بود، با این حال محمدباقر نوبخت برای دومین بار در این سمت ابقا شد. نخستین نشست خبری سخنگوی وی در دولت دوازدهم امروز در جمع خبرنگاران برگزار شده است. نوبخت همچنین معاون رییسجمهور و رییس سازمان برنامه و بودجه کشور نیز است.
وزیر کشور:
توانمندسازی احزاب، سیاست اصلی دولت است
ایرنا- وزیر کشور گفت: توانمندسازی احزاب سیاست اصلی دولت دوازدهم است. احزاب تاکنون از نظر کمیت رشد داشتهاند و اکنون نیازمند رشد کیفی هستند. عبدالرضا رحمانیفضلی در جمع خانواده شهدا و نخبگان در مشهد افزود: نباید فعالیت احزاب را منحصر به انتخابات کرد بلکه باید در حوزه آموزش و توانمندسازی نیروها در پاسخگویی به مطالبات سیاسی و هدایت مردم در داخل جریانهای سیاسی درست عمل شود. وزیر کشور ادامه داد: احزاب باید کار حزبی کنند. از سوی دیگر قانون احزاب نیز باید بازنگری شود و به احزاب اعتماد کنیم. وی همچنین به نقش تشکلهای مردمی در هدایت امور کشور اشاره و بیان کرد: در طول فعالیت دولت یازدهم هفت هزار مجوز جدید برای تشکلهای مردمی صادر و برنامههایی برای توانمندسازی آنها در نظر گرفته شد. رحمانیفضلی به مشکلات فعلی کشور اشاره و بیان کرد: تحریمها ما را دچار مشکلات زیاد و آمریکا با وجود همه مذاکرات و برجام عهدشکنی کرد. هماینک در منطقه شاهد لشکرکشی و بحرانهای عظیم هستیم و کشور در شرایطی قرار دارد که باید با بصیرت و آگاهی پای انقلاب خود ایستادگی کند.
فشار ترامپ برای اعلام عدم پایبندی ایران
به برجام
گاردین نوشت: مقامات اطلاعاتی آمریکا تحت فشار کاخ سفید برای یافتن بهانهای در جهت اعلام نقض برجام از سوی ایران هستند؛ اتفاقی که میتوان آن را سیاستزده کردن نگاههای اطلاعاتی توصیف کرد که پیشتر منجر به حمله به عراق شد. از بین رفتن برجام، میتواند باعث به وجود آمدن بحران جدیدی بر سر منع اشاعه سلاح هستهای باشد، آن هم زمانی که آمریکا در بنبستی جدی با کره شمالی قرار گرفته است. تحلیلگران اطلاعاتی که تجربه جنگ عراق را که در نتیجه فشار بوش برای تولید مدارک دروغین در مورد برخورداری عراق از تسلیحات هستهای به خاطر دارند، در حال مقاومت در مقابل فشارهای ترامپ هستند. ند پرایس، تحلیلگر سابق سیا میگوید: از چندین عضو جامعه اطلاعاتی آمریکا شنیدهام که آنها تحت فشار هستند. وی افزود: آنها به من گفتند که انگار همه چیز مجددا در مقابل چشمانشان در حال تکرار است. میگویند در حال تماشای فیلمی هستند که پیشتر دیدهاند. دونالد ترامپ گفته است او انتظار دارد عدم پایبندی ایران به برجام را تا اواسط اکتبر اعلام کند؛ زمانی که موعد تمدید تایید برجام از سوی کنگره است. در اقدامی دیگر که یادآور ماجرای عراق است، دولت آمریکا در حال فشار بر سازمان انرژی اتمی است تا موضع جدی در قبال درخواستها برای بازرسی از سایتهای نظامی ایران بگیرد؛ اقدامی که تیم جورج بوش در قبال پایگاههای نظامی صدام حسین انجام داد.
توضیحات وزیر دفاع درباره تاخیر پرداخت حقوق نیروهای مسلح
خانه ملت- وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح گفت: دیر پرداخت شدن حقوق نیروهای مسلح مربوط به اختلاف محاسبه بین سازمان برنامه و بودجه و نیروهای مسلح بود. امیر حاتمی با تاکید بر اینکه وزارت دفاع به موضوع معیشت نیروهای مسلح توجه ویژهای دارد، اظهار داشت: آنچه مسلم است، در فضای مجلس و دولت نسبت به معیشت کارکنان نیروهای مسلح و مردم توجه ویژهای وجود دارد، من هم حتما تلاش خواهم کرد که قانون در مورد معیشت کارکنان نیروهای مسلح به ویژه در مورد بازنشستگان اجرا شود. وزیر دفاع افزود: براساس قانون، حقوق نیروهای مسلح ۲۰ درصد نسبت به همترازان خود در سایر دستگاهها بیشتر است که این تفاوت به دلیل سختی و وضعیت خاص کاری نیروهای مسلح است که حتما با جدیت این موضوع را دنبال میکنیم.
دی میستورا تاکید کرد؛
صحنه سیاسی، نظامی مبارزه با داعش در سوریه تغییر کرده است
استفان دیمیستورا، نماینده دبیرکل سازمان ملل در امور سوریه پس از دیدار با محمدجوادظریف، وزیرامورخارجه و حسین جابریانصاری، معاون وزیر خارجه کشورمان در جمع خبرنگاران گفت: تغییرات عمدهای در صحنه سیاسی و نظامی سوریه ایجاد شده از جمله در ارتباط با مقابله و مبارزه با گروههای داعشی و جبهه النصره شاهد اقدامات و تحولاتی هستیم. به گزارش ایسنا، نماینده دبیرکل سازمان ملل در امور سوریه با بیان اینکه در ارتباط با اهمیت گامهایی که در آینده باید برای حل بحران سوریه برداشته شود رایزنی و گفتوگو انجام دادیم، به برگزاری نشست آستانه و ژنو طی هفتههای آینده اشاره کرد و افزود: یکی از مهمترین موضوعات برای مردم سوریه کاهش خشونت است و گفتوگوهایی در این زمینه صورت گرفت. معتقدیم که نشست آستانه میتواند در این زمینه موثر باشد. وی همچنین به برگزاری مجمع عمومی سازمان ملل در اواخر شهریورماه اشاره کرد و گفت: در این نشست بازیگران مهم بینالمللی حضور پیدا خواهند کرد و یکی از موضوعاتی که مورد بحث قرار خواهد گرفت مساله سوریه است و بعد از آن نشست ژنو را داریم که یک فرآیند سیاسی است و قرار است در اکتبر برگزار شود. این دیپلمات سازمان ملل با بیان اینکه همه این موضوعات با یکدیگر در ارتباط هستند و امیدواریم باعث ایجاد نقطه عطفی در حل بحران سوریه باشند، تصریح کرد: در این دیدار در مورد مسایل انساندوستانه از جمله بحرانی که در فوعه و کفریا در حال رخ دادن است صحبت کردیم و بر اهمیت ارائه کمکهای انسانی به مردم این منطقه تاکید کردیم. وی همچنین به نقش ایران در حل بحران سوریه و دیگر بحرانهای موجود در منطقه اشاره کرد و گفت: ایران کشوری مهم و دارای نفوذ فراوان در این حوزه است. بنابراین گفتوگو با ایران به عنوان یکی از بازیگران این عرصه حائز اهمیت است. وی همچنین در پاسخ به سوالی درباره سناریوی جدید آمریکا در سوریه برای حمایت از نیروهای دموکراتیک سوری و آینده نقش آمریکا در سوریه در دوران پساداعش اظهار داشت: درباره هیچ کشوری به طور خاص که در سوریه دخالت دارد اظهار نظر نمیکنم. دیمیستورا ادامه داد: آنچه شما درباره آن بحث میکنید مساله آزادسازی رقه است که مساله حیاتی است، همچنین مساله آزادسازی دیرالزور که هر دوی اینها توسط دو ائتلاف در حال پیگیری است ولی مذاکرات سیاسی در این باره اهمیت بالاتری دارد.
لطفاً براي ارسال دیدگاه، ابتدا وارد حساب كاربري خود بشويد