6 - 07 - 2017
خبر
صادرات ماشینآلات کشاورزی به ارمنستان
ایرنا- «مجتبی خسروتاج» قائممقام وزیر صنعت، معدن و تجارت به همراه «علیاکبر مهرفرد» قائممقام وزیر جهاد کشاورزی و مدیرانی از وزارتخانههای صنعت، معدن و تجارت و جهاد کشاورزی به منظور پیگیری مذاکرات اوراسیا، تهیه فهرست کالاهای مورد مبادله و برقراری تعرفههای تجاری، به ارمنستان سفر کرد. وی در این سفر با سورن کارایان، وزیر توسعه اقتصادی ارمنستان و معاون وزیر کشاورزی ارمنستان، درباره صادرات ماشینآلات کشاورزی مورد نیاز ارمنستان از ایران گفتوگو کرد. در این ملاقات که نمایندگانی از انجمن تولیدکنندگان ماشینآلات کشاورزی ایران و مدیران چند شرکت ایرانی حضور داشتند، به موضوع تولید و مونتاژ این ماشینآلات در ارمنستان پرداخته شد.
واردات گوشت از مغولستان
تسنیم- آنطور که خبرگزاری دولتی مغولستان (مونتسامه) اعلام کرده است، این کشور صادرات گوشت به ایران را آغاز کرده است. بر این اساس، یک محموله چهار هزار تنی گوشت گوسفند، اولین محموله گوشتی بوده که در چارچوب موافقتنامه منعقده میان شرکتهای «اکو فود تریدینگ» و «دارخان میت فود» روز جمعه به ایران ارسال شده است.
مقامات این دو شرکت مغولستانی گفتند، صادرات گوشت به ایران، بازار صادراتی محصولات مغولستان را گسترش میدهد.
بر اساس اعلام مقامات وزارت کشاورزی مغولستان، این کشور قادر به صادرات سالانه بیش از ۱۰۰ هزار تن گوشت است. اگر این کشور بتواند بهطور کامل از این ظرفیت استفاده کند، کیفیت گوشت مغولستان در بازارهای بینالمللی شناخته شده خواهد شد و این موجب بهبود معیشت گلهداران مغول خواهد گشت.
گرانی ۱۵ درصدی آب بستهبندی
ایسنا- آخرین وضعیت تولید و صادرات آب بستهبندی از این قرار است که قیمت آب بستهبندی (آشامیدنی و معدنی) ۱۰ تا ۱۵ درصد افزایش یافته است. در همین خصوص دبیر انجمن تولیدکنندگان آبهای معدنی و آشامیدنی با اشاره به آخرین وضعیت صادرات و واردات آب بستهبندی، اظهار کرد: در سال گذشته یک میلیون و ۷۰۰ هزار دلار آب بستهبندی از ایران صادر شده و عمده کشورهای مدنظر به عنوان بازار هدف شامل عراق، افغانستان و ترکمنستان بوده است.
پیمان فروهر در مورد مشکلات موجود در حوزه صادرات آب بستهبندی اظهار کرد: آب بستهبندی به دلیل سنگینی محصول و حجم زیاد، هزینه حملونقل بالایی از کارخانه تا بازار هدف را شامل میشود و به همین دلیل برای رقابتپذیری در بازار هدف با مشکلات بسیاری همراه است.
دبیر انجمن تولیدکنندگان آبهای معدنی و آشامیدنی با اشاره به اینکه ناامنی در بازار کشورهای همسایه از جمله افغانستان و عراق، تجار ایرانی صادرکننده آب بستهبندی را با نگرانیهایی روبهرو کرده است، گفت: علاوه بر این مشکل بازاریابی در تجارت آب بستهبندی نیازمند صرف هزینه است و به دلیل اینکه واحدهای تولیدی در این بخش از نظر مالی وضعیت چندان مناسبی ندارند، فرآیند بازاریابی انجام نمیشود که همین مساله موجب شده صادرات آب بستهبندی طی ۱۰ سال گذشته با افت روبهرو شود.
فروهر همچنین درخصوص افزایش قیمت آب بستهبندی در سالجاری اعلام کرد: تعیین قیمت به واحدهای تولیدی واگذار شده و نظارت از طریق سازمان حمایت مصرفکنندگان و تولیدکنندگان مدنظر قرار میگیرد. در حال حاضر افزایش ۱۰ تا ۱۵ درصدی این محصولات در دستور کار قرار گرفته که میزان تغییرات برعهده واحدهای تولیدی است.
لطفاً براي ارسال دیدگاه، ابتدا وارد حساب كاربري خود بشويد