16 - 12 - 2019
خبر
نامه همتی به روحانی
رمزگشایی از یک میلیارد یوروی گمشده
نامه رییس کل بانک مرکزی به رییسجمهور درباره ارزهای ایفا نشده منتشر شد. عبدالناصر همتی در نامهای به حسن روحانی از ایفا نشدن یک میلیارد یورو ارز دولتی تخصیص داده شده به شرکتهای دارویی، تجهیزات پزشکی و
تامین کننده کالاهای اساسی خبر داده بود. با این توضیح، ماجرای واقعی
یک میلیارد یورویی که گفته شده بود «گم شده»، روشنتر شده است.
درحالی وزیر اقتصاد و سخنگوی دولت ماجرای گم شدن یک میلیارد یورو را تکذیب کرده اند که شواهد نشان میدهد ۲۰ شرکتی که ارز دولتی را دریافت کرده اند، نه تعهدات خود را پرداخت کردهاند و نه کالایی وارد کشور کردهاند.
وزیر اقتصاد:
سازمان استخدامی مسوول راهاندازی سامانه ثبت حقوق مدیران
وزیر امور اقتصادی و دارایی گفت: بخشنامه همکاری ذیحسابیها با سازمان امور اداری و استخدامی برای ثبت حقوق مقامات و مدیران ابلاغ شده است.
به گزارش «جهانصنعت» به نقل از خانه ملت، فرهاد دژپسند درباره آخرین وضعیت سامانه ثبت حقوق مقامات و مدیران، گفت: این سامانه باید توسط سازمان امور اداری و استخدامی راهاندازی شود و معلوم نیست کجا عنوان شده که سامانه باید توسط وزارت امور اقتصادی و دارایی راهاندازی شود.این عضو کابینه دولت دوازدهم با بیان اینکه متولی نظام حقوق و دستمزد، سازمان امور اداری و استخدامی است، تصریح کرد: با توجه به اینکه ذیحسابیهای کشور اطلاعات خوبی در اختیار دارند باید با سازمان امور اداری و استخدامی همکاری میکردند که بخشنامه همکاری آنها با این سازمان ابلاغ شده است.
مالیات بر عایدی سرمایه برگشت خورد!
در حالی که همه منتظر تقدیم طرح مالیات بر عایدی سرمایه به مجلس بودند رییس سازمان امور مالیاتی از برگشت خوردن این لایحه توسط وزارت اقتصاد خبر داده است.
به گزارش ایسنا، با اینکه پیش از این معاون اقتصادی وزارت اقتصاد از نهایی شدن لایحه مالیات بر عایدی سرمایه برای ارسال به هیات دولت خبر داده بود اما حالا رییس سازمان امور مالیاتی از بازگشت این لایحه به سازمان امور مالیاتی خبر میدهد.امیدعلی پارسا، رییس کل سازمان امور مالیاتی کشور درباره لایحه مالیات بر عایدی سرمایه اظهار کرد: در این زمینه ابتدا پیشنویسی را ما تهیه میکنیم، بعد در وزارتخانه نهایی شده و در نهایت به دولت میرود. ما پیشنویس اولیه را به وزارتخانه دادیم، وزارتخانه برای اصلاح به سازمان امور مالیاتی برگرداند، حداکثر تا پایان مردادماه باید به وزارتخانه برگردانیم.
این گفته رییس سازمان امور مالیاتی در حالی است که پیش از این خود او در خطبههای پیش از نماز جمعه تهران با بیان اینکه طرح مالیات بر عایدی ثروت شامل املاک، خودرو، سکه و ارز میشود از نهایی شدن این لایحه در وزارت اقتصاد و ارائه آن به هیات دولت برای تصویب آن خبر داده بود.
ابهامات درباره سرنوشت این لایحه مالیاتی مهم زمانی بیشتر میشود که بدانیم هفته گذشته محمدعلی دهقاندهنوی، معاون اقتصادی وزارت اقتصاد از ارسال لایحهای مالیاتی با عنوان «مالیات بر فعالیتهای اختلالزا» برای بررسی به هیات دولت خبر داده و تاکید کرده بود که این لایحه جدید با رویکرد از بین بردن زمینه فعالیتهای اختلالزا تنظیم شده و با رویکرد معمول مالیات بر عایدی سرمایه متفاوت است.
برخی گمانهزنیها از این حکایت دارد که ظاهرا لایحه مالیات بر فعالیتهای اختلالزا قرار است همان مفاد لایحه مالیات بر عایدی سرمایه منهای بحث مسکن را شامل شود. در این صورت بازگشت لایحه مالیات بر عایدی سرمایه را میتوان نوعی عقبگرد دولت از اخذ مالیات بر مسکن تلقی کرد.
مدیرعامل بیمه سامان:
توسعه صادرات، راهکار افزایش ضریب نفوذ بیمه
مدیرعامل شرکت بیمه سامان با اشاره به اینکه در شرایط افزایش نرخ ارز، رونق صادرات میتواند تاثیر بسزایی روی ضریب نفوذ بیمه داشته باشد، گفت: توسعه فعالیتهای بینالمللی صنعت بیمه، علاوه بر اینکه دریچههای جدیدی را به روی فعالان این حوزه باز میکند، آورده بسیار خوبی نیز برای کشور خواهد داشت.به گزارش «جهان صنعت» به نقل از روابط عمومی شرکت بیمه سامان، احمدرضا ضرابیه با بیان اینکه کسبوکارهای داخلی با صادرات میتوانند درآمد ارزی حاصل کنند، اظهار داشت: تبدیل این درآمد به ریال، سود سرشاری را نصیب سهامداران، ذینفعان و اقتصاد داخلی خواهد کرد.وی با اشاره به اینکه «رونق تولید» در صنعت بیمه تنها منوط به ارائه محصولات در داخل نیست، اظهار کرد: ضریب نفوذ ۷ درصدی بیمه با ادامه روند کنونی صنعت بیمه قابل تحقق نیست، چرا که بیمهگران هر چه در توان داشتهاند، نمایان کردهاند. بنابراین باید به دنبال بازارها و محصولات جدید بود که در نهایت منجر به افزایش صادرات خدمات بیمهای خواهد شد.مدیرعامل شرکت بیمه سامان همچنین به تجربه محدود شرکتهای بیمه در حوزه فعالیت برونمرزی و تمرکز بیشتر آنها بر حوزههایی مانند واگذاری اتکایی و یا مسافران ورودی اشاره و خاطرنشان کرد: این عدم شناخت از حوزههای جدید فعالیت میتواند منجر به اکراه از توسعه برونمرزی شود، اما باید بدانیم که همه این مشکلات با تلاش، پشتکار، تعامل و هماهنگی قابل رفع هستند.
لطفاً براي ارسال دیدگاه، ابتدا وارد حساب كاربري خود بشويد