6 - 12 - 2022
طلایی: آسیب های جامعه از سوء مدیریت است
جامعه- عبدالرضا مصری، عضو هیات رییسه مجلس درباره گزارشهای منتشر شده از آسیبهای اجتماعی موجود در جامعه میگوید، این گزارشها سیاهنمایی بیش نیست و رسانهها را به بزرگنمایی و غلو در مسایل جامعه متهم کرده است.
در حالی که دبیر رییس کمیسیون فرهنگی شورای شهر تهران معتقد است تمام مشکلات و آسیبهای اجتماعی ناشی از ضعف عملکرد مدیران است و این آسیبها را ناشی از ناکارآمدی دستگاهی و مدیران در سه سال گذشته میداند، مغفول ماندن مدیران، توجه آنها به جنگ و سیاستهای خارجی و بیتوجهی به اوضاع داخلی جامعه، رشد جمعیت و افزایش جوانانی که شغل و امکانات میخواهند همه منجر به این شده است که بعد از گذشت ۳۰ سال این کشور جوان با آسیبهای ناشی از فقر، بیکاری و فقدان امکانات تفریحی مواجه شود و حالا باز هم در گروکشیهای سیاسی تقصیرها به گردن رسانههایی میافتد که فقط آینه اوضاع اجتماعی هستند.
در این ارتباط مرتضی طلایی، رییس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای شهر تهران معتقد است: ما یک بحران بیشتر در کشور نداریم آن هم بحران مدیریت است.
رییس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای شهر تهران با اشاره به افزایش طلاق در جامعه میگوید: تمامی آسیبهای موجود در جامعه ناشی از عملکرد مدیران است. در واقع تمامی آسیبها از جمله افزایش طلاق، اعتیاد، تکدیگری، فرار از خانه و… ناشی از عدم کارایی و ناکارآمدی دستگاهها و مدیران در ۳۰ سال گذشته است.
وی با بیان اینکه تمام خانوادهها در معرض آسیبهای اجتماعی هستند و این آسیب مختص زوجهای جوان نیست، تصریح کرد: بنابر بررسیها و گزارشها متاسفانه طلاق در دو دوره پنج سال ابتدایی ازدواج و پنج سال بعد از آن بیش از سایر زمانها رخ میدهد از این رو تمام خانوادهها نیازمند آموزش و توانمندسازی در همه دوران است.
طلایی با تاکید بر اینکه از نظر من همه سازمانها در کاهش آسیب اجتماعی خانواده دارای نقش هستند که نسبت به آن قصور کردهاند، خاطرنشان کرد: تمامی آسیبهای موجود در جامعه ناشی از عملکرد مدیران است در واقع تمامی آسیبها از جمله افزایش طلاق، اعتیاد، تکدیگری، فرار از خانه و… ناشی از عدم کارایی و ناکارآمدی دستگاهها و مدیران در ۳۰ سال گذشته است.
رییس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای شهر تهران در پاسخ به این سوال که بنابراین در چند دهه گذشته در این بخشها مدیران کار خاصی انجام ندادهاند، تاکید کرد: ما یک بحران بیشتر در کشور نداریم آن نیز بحران مدیریت است.
اما مصری با تاکید بر اینکه در برخی از آمار سیاهنمایی و بزرگنمایی صورت می گیرد، تصریح کرد: باید این موضوع را مانند یک مغازه در نظر گرفت که بخشی از اجناس به عنوان ویترین قرار گرفته و برخی دیگر در داخل مغازه وجود دارد، جوامع نیز اینگونه هستند، آن چیزی که در ظاهر مشاهده میشود نباید دلیل باطن نیز باشد زیرا اگر ما با برخی رفتارها از قبیل حجاب و … مواجه هستیم. این در حالی است که جوانان ایران در مراسمهایی مانند اعتکاف، راهپیماییهای مهم یا عاشورا و… حضور دارند.
این عضو کمیسیون اجتماعی مجلس خاطرنشان کرد: بنابراین نباید به آنچه در ظاهر دیده میشود اکتفا کرد زیرا جامعه ایران از جمله جوامعی است که در دنیا بینظیر بوده و اگر شخصی یا جوانی نوع پوششی که دارد تا حدی متفاوت است نباید زیاد نگران بود زیرا این نمیتواند صدمه چندانی به جامعه بزند چراکه زودگذر بوده و بعد از مدت کوتاهی از بین میرود.
وی با تاکید به اینکه نسبت به وضعیت آسیبهای اجتماعی و آسیبدیدن کانون خانواده نباید در جامعه سیاهنمایی کرد، اظهار کرد: آنچه در تفکر انسان وجود دارد مهم و ماندگار است وگرنه مسایل ظاهری چندان اهمیتی ندارد.
مصری افزود: البته بر اساس فرمایشات مقام معظم رهبری نباید از هجمه فرهنگی نیز غافل شد زیرا کانال های تلویزیونی با پول CIA در حال فعالیت هستند تا بتوانند با هجمه فرهنگی آسیبهایی را وارد کنند اما باید نسبت به این مساله هوشیار بود.
این عضو کمیسیون اجتماعی مجلس، نقش اورژانس اجتماعی را که طی چند سال اخیر در کشور ایجاد شده مثبت ارزیابی کرد و گفت: این اورژانس وظیفه پیشگیری و بررسی آسیبهایی که در سطح جامعه اتفاق میافتد را برعهده دارد و اگر موردی به وجود آید بدون دخالت پلیس آن را کارشناسان خبره بررسی میکنند.
وی با بیان اینکه متاسفانه در کشور ما برخی عادت به سیاهنمایی دارند، تصریح کرد: اگر همین موضوع اورژانس اجتماعی را در نظر داشته باشیم از زمانی که ایجاد شده چندان توجهی به آن صورت نگرفته در حالی که اگر در کشور دیگری این اتفاق میافتد گفته میشد که در آن کشور به انسانها اهمیت میدهند اما چون در کشور ما ایجاد شده متاسفانه توجه چندانی صورت نگرفته است. باید منتظر ماند و دید این فرافکنیها، حل و رفع آسیبهای اجتماعی به کجا خواهد انجامید؟
لطفاً براي ارسال دیدگاه، ابتدا وارد حساب كاربري خود بشويد