22 - 11 - 2017
عربستان، محور شرارت در منطقه
رییس قوه قضاییه با اشاره به فرامین مقام معظم رهبری در زمینه کاهش آسیبهای اجتماعی و پیگیریهای معظمله، اقدام تحولی و جهادی پیرامون این موضوع را مهمترین خواسته و دستور رهبر معظم انقلاب در این عرصه برشمرد و گفت: گرچه دستگاه قضایی برای مقابله با آسیبهای اجتماعی اقدامات بسیار مناسبی انجام داده است اما همه دستگاهها باید به وظایف خود به درستی و جهادگونه عمل کنند تا شاهد کاهش محسوس آسیبهای اجتماعی باشیم. به گزارش میزان، آیتالله صادق آملیلاریجانی در جلسه مسوولان عالی قضایی افزود: آسیبهای اجتماعی، محصول شبکهای درهمتنیده از مشکلات است که از مهمترین این آسیبها میتوان به اعتیاد، طلاق و مفاسد اخلاقی اشاره کرد. همه این آسیبها ناشی از علل مختلفی هستند و دستگاههای گوناگون در این زمینه مسوولیتهای خطیری برعهده دارند. وی با اشاره به برخی اقدامات در زمینه کاهش مفاسد اخلاقی نیز اظهار کرد: در این عرصه نیز دادستانها و نیروی انتظامی توجیه شدهاند. معتقدیم در بسیاری از موارد اگر یک دختر و پسر جوان را که مرتکب خلافی شدهاند، به جای آنکه به زندان بفرستیم با رافت و نصیحت نسبت به آنها رفتار کنیم، نتیجه بسیار بهتری خواهیم گرفت. بر همین اساس معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه طرح موفقی در این زمینه داشته است و به جای برخوردهای کیفری، جلسات متعدد توجیهی برای این افراد برگزار کرده است که نتایج این طرح نشان میدهد میزان بازگشت دوباره آنان به چرخه مفاسد بسیار کاهش یافته و از این جهت طرح یادشده بسیار موفق ارزیابی میشود. رییس قوه قضاییه با تاکید بر اینکه نباید با دست خود، افراد را به سمت گسترش مفاسد سوق دهیم، تصریح کرد: برخورد با مفاسد باید هم وجهه مقابلهای داشته باشد و هم وجهه اصلاحی. امیدواریم در بحث آسیبهای اجتماعی که مقولهای عمیق به لحاظ تحقیقی و اجرایی است در چارچوب منویات مقام معظم رهبری پیش برویم زیرا مهمترین خواسته و دستور ایشان در زمینه آسیبهای اجتماعی، انجام یک کار تحولی و جهادی است که باید همه با همکاری یکدیگر در این مسیر گام برداریم.
رییس قوه قضاییه در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به وضعیت تکاندهنده مردم مظلوم یمن تصریح کرد: سرزمین یمن نزدیک به سه سال است که تحت اشغال و بمباران نیروهای نظامی عربستان قرار دارد. این بمبارانها موجب وارد آمدن آسیبها و خسارتهای فراوان به این کشور شده و کشتارهای بیرحمانه ملت مظلوم یمن، مصداق بارز «جنایات جنگی» است. از سوی دیگر به دلیل محاصره این کشور به اذعان نهادهای بینالمللی و سازمان ملل، قحطی بیسابقهای در این سرزمین پدید آمده است و حسب برخی گزارشها روزانه ۱۰۰ کودک بر اثر کمبود غذا و دارو میمیرند که این وضعیت، فاجعهای انسانی و جنایت علیه بشریت است.
رییس قوه قضاییه با بیان اینکه سازمانهای مدعی حقوق بشر در برابر چنین جنایاتی سکوت کردهاند، خاطرنشان کرد: سازمانهای بینالمللی در نهایت به صدور یک بیانیه اکتفا میکنند و نهتنها هیچ حمایتی از مردم ندارند بلکه چتر حمایتشان همواره بر سر ظالمان و سلطهگران گسترده است. از طرفی کشورهای غربی از جمله آمریکا به شدت از جنایات علیه مردم یمن حمایت میکنند چنانکه فروش سلاحهای بیشمار به عربستان، گواهی بر صحنهگردانی این حوادث توسط آمریکاست. آملی لاریجانی از دولت خواست که با استفاده از همه ظرفیتها و فرصتهای بینالمللی که در اختیار دارد، ندای مظلومیت مردم ستمدیده یمن را به گوش جهانیان برساند تا بلکه گشایشی فوری در وضعیت این ملت پدید آید. رییس قوه قضاییه، عربستان را «محور شرارت» در منطقه خواند و بر لزوم ایستادگی در برابر نقشههای شوم و فسادانگیز آمریکا و اذناب منطقهای آن با همدلی و وحدت هرچه بیشتر مردم منطقه تاکید کرد.
لطفاً براي ارسال دیدگاه، ابتدا وارد حساب كاربري خود بشويد