29 - 08 - 2017
خبر
سازمان تنظیم مقررات اعلام کرد؛
انتشارجدول وضعیت شکایت مردم از کمفروشی
مهر- سرپرست سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی جدول تعداد شکایات درج شده در سامانه ۱۹۵ به تفکیک اپراتورهای همراه و ثابت در خصوص کمفروشی اینترنت در سال ۹۵ را اعلام کرد.
حسین فلاح جوشقانی گفت: حدود ۹/۳ درصد از مجموع شکایتهای ثبتشده در سامانه ۱۹۵ در سال ۹۵ در حوزه تلفن همراه و ۷/۸ درصد در حوزه ثابت و به طور میانگین در هر دو حوزه حدود هفت درصد مربوط به ارائه خدمات اینترنت بوده و در چهار بخش تحویل ترافیک کمتر از مقدار فروخته شده، تحویل سرعت کمتر از قرارداد، گرانفروشی و تعرفه خدمات در این سامانه ثبت شده است.
وی با اشاره به اینکه تمام شکایات ثبتشده در سامانه به صورت دقیق بررسی و پاسخ لازم ارائه شده است، افزود: با وجود اینکه هفت درصد از شکایتهای ثبتشده مربوط به کمفروشی در خدمات اینترنت است، با این حال این تعداد شکایات نیز زیاد و حائز اهمیت بوده و باید در کنار نظارت جدی رگولاتوری، اطلاعرسانی کافی درباره استفاده از خدمات این حوزه و روشهای جلوگیری از سوءاستفادههای احتمالی از سوی اپراتورها به مردم ارائه شود.
فلاحجوشقانی تصریح کرد: ساماندهی وضعیت فروش بستههای اینترنتی و کمفروشی خدمات، تدوین نظام تعرفهای مناسب برای خدمات ثابت، تدوین ضوابط لازم برای حمایت از OTTها و اپلیکیشنها و ساماندهی دکلها از اولویتهای وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات است که در دستور کار رگولاتوری نیز قرار گرفته است.
سرپرست رگولاتوری همچنین از ارائه آمار شکایات مربوط به پنج ماهه سال ۹۶ در روزهای آتی خبر داد.
اپلیکیشن اندرویدی که باجافزار میسازد
مهر- به تازگی هکرها اپلیکیشنهای اندرویدی ساختهاند که به هکرهای تازهکار اجازه میدهد باجافزار خود را تولید کند.
به تازگی مجرمان سایبری سعی دارند با استفاده از اپلیکیشنهای رایگان که در حقیقت کیتهای توسعه تروجان (TDK)هستند، امکان ساخت باجافزار را برای هکرهای تازهکار فراهم کنند.
این نوع اپلیکیشنها به طور معمول فقط در «انجمنهای زیرزمینی هک» در چین وجود دارند.دینش ونکاتسان یکی از محققان شرکت سمنتک این نوع اپلیکیشنها را کشف کرده است. به گفته او آنها شبیه برنامههای معمولی اندروید هستند و به کاربرانی که حتی دانش کدنویسی ندارند، اجازه تولید بدافزار را میدهند.استفاده از چنین اپلیکیشنی بسیار ساده است و فقط کافی است کاربران فرمهای مربوط به شخصیسازی را پر و روی چند دکمه کلیک کنند. پس از این گامهای ساده آنها میتوانند یک باج افزار اندروید فعال بسازند!هنگامی که کاربری در یکی از اپلیکیشنهای رایگان ثبتنام میکند، میتواند به تعداد دلخواه خود باجافزار بسازد.
باجافزاری که با این روش ساخته میشود، از خانواده بدافزارLockdroid است. این نوع بدافزار در حقیقت فایلها را رمزگذاری نمیکند بلکه به قربانی اجازه نمیدهد از دستگاه خود استفاده کند.
لطفاً براي ارسال دیدگاه، ابتدا وارد حساب كاربري خود بشويد