15 - 08 - 2017
خبر
وزیر راه و شهرسازی:
۱۷۰ هزار میلیارد تومان پروژه
در دست اقدام داریم
خانه ملت- وزیر پیشنهادی راه و شهرسازی دولت دوازدهم با بیان اینکه آنچه در حوزه حملونقل انجام میشود، عمدتا فعالیتهای زیربنایی است، افزود: فعالیتهای زیربنایی عمدتا اشتغالزا بوده و همچنین میتواند زمینه را برای شغلهای دیگر فراهم کند به گونهای که خرید یک هواپیما میتواند حدود ۱۰۰ شغل به صورت مستقیم ایجاد کند و همچنین میتواند به تبع آن شغلهای فراوانی در زمینه فعالیتهای توریستی و خدماتی ایجاد کند.
وی ادامه داد: همچنین به تبع آن سرمایهگذاریهای زیرساختی در حوزه ریلی، دریایی و زمینی میتواند شغلهای فراوانی در کشور ایجاد کند. وزیر پیشنهادی راه و شهرسازی دولت دوازدهم با بیان اینکه توسعه حملونقل زمینهساز توسعه سایر فعالیتها است، یادآور شد: حوزه حملونقل میتواند به صورت مستقیم در کشور شغل ایجاد کند. عباس آخوندی همچنین در نشست فراکسیون مستقلین ولایی با بیان اینکه بیش از ۴۰ درصد طرحهای عمرانی در حوزه وزارت راه صورت میگیرد، گفت: اصلیترین تنگنا در حوزه راه، مسکن و شهرسازی تامین منابع مالی است که براساس آخرین آمار ۱۷۰ هزار میلیارد تومان طرح و پروژه در دست اقدام است.
معاون وزیر راه و شهرسازی:
به فکر افزایش وام مسکن هستیم
ایسنا- معاون وزیر راه و شهرسازی گفت: سیاست دولت دوازدهم حمایت از افزایش رقم و کاهش نرخ سود تسهیلات مسکن است. حامد مظاهریان اظهار کرد: سیاست کلان ما حمایت از نرخ پایین بهره، افزایش رقم و نیز طولانی شدن مدت بازپرداخت تسهیلات مسکن است. شرط این مساله هم این است که نظام بانکی بتواند خود را از داراییهای سمی آزاد کند. وی افزود: پیشنهاد و دفاع هر روزه ما در برابر اقتصاد کلان این است که رقم تسهیلات در جهت بالا بردن قدرت خرید متقاضیان مسکن افزایش پیدا کند. معاون وزیر راه و شهرسازی در پاسخ به این سوال که آیا دولت دوازدهم در نظر دارد نرخ سود تسهیلات مسکن را از ۵/۹ درصد کاهش دهد، گفت: بله ما فکر میکنیم متناسب با نرخ سود بانکی که انشاءالله کاهش خواهد یافت، نرخ بهره تسهیلات بانکی هم کاهش پیدا کند. مظاهریان همچنین سامانه املاک و اسکان را در حال طراحی عنوان و تصریح کرد: سامانه املاک و اسکان طراحی شده و نسخه «بتا»ی این سامانه در دسترس قرار دارد اما لازم است به تدریج بانکها به آن وصل شوند.
کاهش ۶ درصدی معاملات مسکن در تهران
در تیرماه امسال تعداد معاملات مسکن نسبت به خردادماه امسال ۸/۵ درصد و نسبت به تیرماه سال گذشته ۵/۲ درصد کاهش داشته است. دفتر برنامهریزی و اقتصاد مسکن معاونت مسکن و ساختمان وزارت راه و شهرسازی طی گزارشی که از حجم معاملات مسکن و اجارهبهای مسکن تهران در ماه گذشته ارائه کرده، اعلام کرد: در تیرماه سالجاری، ۱۴ هزار و ۷۷۷ فقره معامله واحد مسکونی انجام شد که نسبت به ماه قبل از آن (خرداد ۹۶) ۸/۵ درصد و نسبت به مدت مشابه سال گذشته (تیر ۹۵) ۵/۲ درصد کاهش داشته است.
به گزارش مهر بیشترین تعداد معامله مسکن در تهران را املاک مسکونی منطقه ۵ پایتخت با دو هزار و ۲۹۷ فقره معامله به خود اختصاص دادند اما منطقه ۱۹ تهران با تنها ۱۱۱ فقره معامله، کمترین میزان خرید و فروش را دارا بود. با این حال واحدهای مسکونی منطقه ۲۲ با رشد ۸/۱۹ درصدی بیشترین نرخ رشد نسبت به تیرماه ۹۵ را شاهد بودهاند.
نکته مهم در این تغییرات، افزایش میانگین قیمت واحد مسکونی در پایتخت به چهار میلیون و ۵۷۰ هزار تومان در هر مترمربع است که با وجود کاهش حدودا شش درصدی خرید و فروش مسکن در تهران ۸/۵ درصد در هر مترمربع هم نسبت به خرداد امسال و هم نسبت به تیرماه سال قبل افزایش داشته است. بیشترین قیمت مسکن در تهران را همچنان منطقه یک پایتخت با مترمربعی ۹ میلیون و ۹۲۰ هزار تومان در اختیار دارد اما کمترین قیمت مسکن در تهران مربوط به منطقه ۱۸ با ۲ میلیون و ۲۶۰ هزار تومان در هر مترمربع است.
لطفاً براي ارسال دیدگاه، ابتدا وارد حساب كاربري خود بشويد