6 - 08 - 2017
روی خط کدال
۴۷۷ ریال سود برای «وبیمه»
سرمایهگذاری صنعت بیمه صورتهای مالی ۹ ماهه سال منتهی به ۳۱ شهریور ۱۳۹۶ را با سرمایه ۷۵۰ میلیارد ریال به صورت حسابرسینشده منتشر کرد. شرکت سرمایهگذاری صنعت بیمه در دوره ۹ ماهه یادشده مبلغ ۳۵۷ میلیارد و ۸۱۵ میلیون ریال سود خالص کسب کرد و به هر سهم مبلغ ۴۷۷ ریال سود اختصاص داد. «وبیمه» سود انباشته پایان دوره مذکور را مبلغ ۵۳۷ میلیارد و ۲۵۵ میلیون ریال اعلام کرده است. یادآوری میشود این شرکت در دوره مشابه در سال ۹۵، مبلغ ۱۰ میلیارد و ۵۳۱ میلیون ریال زیان خالص و ۱۴ ریال زیان به ازای هر سهم شناسایی کرده است.
نخستین EPS سال ۹۶ «فباهنر»
صنایع مس شهید باهنر، نخستین پیشبینی درآمد هر سهم سال مالی منتهی به ۱۲ اسفندماه ۹۶ را با سرمایه ۹۰۰ میلیارد ریال به صورت حسابرسینشده منتشر کرد. شرکت صنایع مس شهید باهنر پیشبینی کرد در سال مالی جدید مبلغ ۱۰۸ میلیارد و ۳۹۰ میلیون ریال درآمد فروش خالص کسب کند. سود ناخالص دوره مبلغ ۸۴۹ میلیارد و ۱۳ میلیون ریال محاسبه شد.سود عملیاتی «فباهنر» در سال ۹۶ مبلغ ۸۲۳ میلیارد و ۹۲۱ میلیون ریال و سود خالص معادل ۷۲۱ میلیارد و ۸۵۲ میلیون ریال اعلام شد و بر این اساس ۸۰۲ ریال سود خالص هر سهم پیشبینی شد که نسبت به EPS سال گذشته معادل ۳۰ درصد افزایش نشان میدهد. براساس این گزارش، شرکت صنایع مس شهیدباهنر دلایل تغییرات دوره منتهی به ۲۹ اسفند ۱۳۹۶ را به شرح زیر اعلام کرد: تعدیل پیشبینی سود هر سهم سال مالی ۱۳۹۶ نسبت به آخرین پیشبینی ارسال شده در سامانه کدال مورخ ۱۷ اسفند ۹۵ مربوط به تحقق یا پیشبینی تحقق برخی از بندهای نامه شماره ۴۴۷۴۳ تاریخ ۱۶ فروردین ۹۶، نامه شماره ۴۴۹۱۶ تاریخ ۲۶ فروردین ۹۶ و نامه شماره ۴۶۲۳۶ مورخ ۲۲ خرداد ۹۶ این شرکت است که قبلا در سامانه کدال افشا شده است.
۹۶۸ ریال سود هر سهم «بالاس»
شرکت مهندسی ساختمان و تاسیسات راهآهن صورتهای مالی ۱۲ ماهه سال منتهی به ۳۰ اسفند ۹۵ را با سرمایه ۸۰ میلیارد ریال به صورت حسابرسیشده منتشر کرد. شرکت مهندسی ساختمان و تاسیسات راهآهن در دوره ۱۲ ماهه یادشده مبلغ ۷۷ میلیارد و ۴۲۱ میلیون ریال سود خالص کسب کرد و به هر سهم مبلغ ۹۶۸ ریال سود اختصاص داد که نسبت به دوره مشابه سال گذشته معادل ۲۹ درصد افزایش نشان میدهد. «بالاس» سود انباشته پایان دوره مذکور را مبلغ ۸۶ میلیارد و ۶۳۶ میلیون ریال اعلام کرده است. یادآوری میشود این شرکت در دوره مشابه سال ۹۴، مبلغ ۵۹ میلیارد و ۹۱۲ میلیون ریال سود خالص و ۷۴۹ ریال سود به ازای هر سهم شناسایی کرده است.
«پارسیان» گزارش مالی داد
بیمه پارسیان صورتهای مالی منتهی به ۳۰ اسفند ۱۳۹۵ را با سرمایه ثبت شده دو هزار میلیارد ریال به صورت حسابرسینشده منتشر کرد. بیمه پارسیان در دوره ۱۲ ماهه یادشده مبلغ ۶۲۸ میلیارد و ۸۰۵ میلیون ریال سود خالص کسب کرد و به هر سهم مبلغ ۲۱۰ ریال سود اختصاص داد که نسبت به دوره مشابه سال ۹۴، معادل ۵۴ درصد کاهش نشان میدهد. «پارسیان» سود انباشته پایان دوره مذکور را مبلغ ۶۲۹ میلیارد و ۶۲۹ میلیون ریال اعلام کرده است. یادآوری میشود این شرکت در دوره مشابه سال ۹۴، مبلغ ۹۰۹ میلیارد و ۱۱۸ میلیون ریال سود خالص و ۴۵۵ ریال سود به ازای هر سهم شناسایی کرده است.
عملکرد یکساله «بشهاب»
لامپ پارس شهاب صورتهای مالی سال منتهی به ۲۹ اسفند ماه ۹۶ را با سرمایه ۱۶۲ میلیارد ریال به صورت حسابرسینشده منتشر شد. شرکت لامپ پارس شهاب در دوره سه ماهه یادشده معادل ۱۷۱ میلیارد و ۶۸۴ میلیون ریال درآمد عملیاتی کسب کرد. از درآمد این شرکت بهای تمامشده درآمدهای عملیاتی کسر شد و سود ناخالص دوره به مبلغ ۱۵ میلیارد و ۸۹۵ میلیون ریال رسید. از سود ناخالص دوره نیز هزینههای فروش، اداری و عمومی کسر و درآمدهای عملیاتی به آن اضافه و سود عملیاتی دوره به مبلغ یک میلیارد و ۹۴۰ میلیون ریال محاسبه شد. از سود عملیاتی دوره نیز هزینههای مالی کسر و درآمدهای غیرعملیاتی به آن افزوده شد و سود خالص دوره به مبلغ ۲۵ میلیارد و ۵۶۷ میلیون ریال به دست آمد و بر این اساس مبلغ ۱۵۸ ریال سود به ازای هر سهم محقق شد که نسبت به دوره مشابه سال گذشته معادل ۴۸ درصد افزایش نشان میدهد. از سود خالص دوره نیز سود انباشته ابتدای سال کسر و در نهایت مبلغ ۱۲۵ میلیارد و ۷۹ میلیون ریال سود انباشته پایان دوره در حسابهای «بشهاب» منظور شد.
۵ هزار میلیارد ریال سود «شپنا»
پالایش نفت اصفهان صورتهای مالی یکساله منتهی به ۳۰ اسفندماه ۹۵ را با سرمایه ۲۰ هزار میلیارد ریال به صورت حسابرسیشده منتشر شد. شرکت پالایش نفت اصفهان در دوره یادشده، معادل ۱۹۴ هزار و ۲۱ میلیارد و ۷۷۵ میلیون ریال درآمد عملیاتی کسب کرد. از درآمد این شرکت بهای تمامشده درآمدهای عملیاتی کسر شد و سود ناخالص دوره به مبلغ ۱۷ هزار و ۲۴ میلیارد و ۳۵۹ میلیون ریال رسید.از سود ناخالص دوره نیز هزینههای فروش، اداری و عمومی کسر و درآمدهای عملیاتی به آن اضافه شد و سود عملیاتی دوره به مبلغ ۱۳ هزار و ۴۲۸ میلیارد و ۸۷۳ میلیون ریال محاسبه شد. به سود عملیاتی دوره نیز درآمدهای غیرعملیاتی اضافه و پس از کسر مالیات از آن، سود خالص دوره به مبلغ ۱۱ هزار و ۴۶۰ میلیارد و ۷۷۶ میلیون ریال به دست آمد و بر این اساس مبلغ ۵۷۳ ریال سود به ازای هر سهم محقق شد. از سود خالص دوره نیز زیان انباشته ابتدای سال کسر و در نهایت مبلغ پنج هزار و ۱۸۵ میلیارد و ۵۷۱ میلیون ریال سود انباشته پایان دوره در حسابهای «شپنا» منظور شد.
«فارس» فقط فروخت
صنایع پتروشیمی خلیج فارس صورت وضعیت پرتفوی خود در دوره یکماهه منتهی به ۳۱ خردادماه ۹۵ را با سرمایه معادل ۵۰ هزار میلیارد ریال به صورت حسابرسینشده منتشر کرد. شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس در خردادماه سالجاری، تعدادی از سهام چند شرکت بورسی را با بهای تمامشده ۲۷ میلیارد و ۲۴۹ میلیون ریال به مبلغ ۳۷۳ میلیارد و ۳۰۴ میلیون ریال واگذار و از این بابت معادل ۳۴۶ میلیارد و ۵۵ میلیون ریال سود شناسایی کرد و طی همین دوره هیچ سهم بورسی را خریداری نکرد. «فارس» در ابتدای دوره یکماهه یادشده، تعدادی از سهام چند شرکت بورسی را با بهای تمامشده ۳۰ هزار و ۷۹۸ میلیارد و ۸۳۴ میلیون ریال و ارزش بازار معادل ۹۳ هزار و ۴۸ میلیارد و ۴۵۶ میلیون ریال در سبد سهام خود داشت. بهای تمامشده سهام بورسی این شرکت طی دوره یادشده با کاهش ۲۷ میلیارد و ۲۴۹ میلیون ریالی به مبلغ ۳۰ هزار و ۷۷۱ میلیارد و ۵۸۵ میلیون ریال رسید و ارزش بازار سهام بورسی آن نیز با کاهش معادل ۹ هزار و ۸۱۹ میلیارد و ۲۴۹ میلیون ریال معادل ۸۳ هزار و ۲۲۹ میلیارد و ۲۰۷ میلیون ریال محاسبه شد.
لطفاً براي ارسال دیدگاه، ابتدا وارد حساب كاربري خود بشويد