1 - 08 - 2017
المپیک لندن کثیفترین المپیک تاریخ!
تورنمنتی که قول داده بودند پاکترین المپیک تاریخ باشد در حال حاضر با توجه به شواهد و مدارک موجود احتمالا آلودهترین المپیک تاریخ است. بزرگترین بحران در رقابتهای دوومیدانی اتفاق افتاده؛ جایی که مدارک و مستندات نشان میدهند از بین فینالیستهای هر هفت رشته حداقل یک نفر مشکوک به استفاده از مواد نیروز هستند.
به نوشته دیلیمیل، در سایه پرونده دوپینگ گسترده در روسیه گزارشگران این روزنامه موارد باقیمانده از المپیک لندن را یک بار دیگر آزمایش کردهاند که نتایج آن بسیار شوکهکننده است: از بین ۶۵۶ فینالیست مواد مختلف دوومیدانی در المپیک لندن، ۸۷ نفر (۱۳ درصد) پیش از آن در حداقل یک پرونده دوپینگ حضور جدی داشتهاند؛ تقریبا از هر هفت نفر، یک نفر.
بین فینالیستهای مواد مختلف رقابتهای دوومیدانی المپیک لندن، ۱۳۸ نفر (۲۱ درصد) برای مدتها با دوپینگ ارتباط داشتهاند. این افراد از سرمربی یا ایجنت یا پزشک دخیل در پروندههای دوپینگ استفاده کردهاند. این گروه شامل کسانی که در دوران حرفهای خود دوپینگ کردهاند یا از انجام آزمایش دوپینگ فرار کردهاند هم میشود. البته این افراد هرگز محروم نشدهاند و دوپینگ آنها توسط گروه هکر «فنسی بیرز» که سال گذشته پروندههای مخفی وادا را منتشر کرد، تایید شده است. به بیان دیگر ۳۴ درصد حاضران در رقابتهای دوومیدانی المپیک لندن یا پیش از آن دوپینگ کرده بودند یا در تیم خود کسی را داشتند که در پروندههای دوپینگ حضور داشته است. تعجببرانگیز نیست که بدانیم روسیه بدترین وضعیت را در این رقابتها داشته است. از بین ۵۳ ورزشکار روس حاضر در فینال مواد مختلف رقابتهای دوومیدانی، ۲۹ نفر با دوپینگ ارتباط داشتهاند؛ سه نفر از مدالآوران این کشور تا امروز مجبور شدهاند مدالهای خود را به دلیل مثبت اعلام شدن نتیجه آزمایش دوپینگشان پس بدهند. البته این بحران به هیچوجه مختص روسیه نیست بلکه بحران بینالمللی است. چهار ورزشکار ترکیهای حاضر در فینال مواد مختلف، با دوپینگ در ارتباط بودهاند که سهم جامائیکا ۲۱ نفر است. وضعیت برای بلاروس بسیار بدتر است؛ نیمی از ۱۴ ورزشکار این کشور که به فینال مواد مختلف این رقابتها رسیدند با دوپینگ در ارتباط بودهاند.
آلودهترین رقابت المپیک لندن (و آلودهترین رقابت تاریخ دوومیدانی المپیک)، رقابت ۱۵۰۰ متر زنان است. پنج نفر از ۹ نفر برتر این رقابتها پیش از رقابتهای المپیک لندن به دلیل انجام دوپینگ محرومیت داشتهاند. دو نفر از آنها در نهایت مدالهای طلا و نقره این رقابتها را کسب کردند و بعدها مجبور شدند به دلیل دوپینگ در این رقابتها مدالهایشان را پس بدهند؛ هر دوی این ورزشکارها ترکیهای هستند. پیش از این رشتههای وزنهبرداری و بوکس هم پروندههای مفصل دوپینگ ورزشکاران حاضر در این رقابتها را بررسی کردهاند.
لطفاً براي ارسال دیدگاه، ابتدا وارد حساب كاربري خود بشويد