31 - 05 - 2017
خبر
برنامه دولت برای جداسازی
وزارت صنعت و بازرگانی
فارس- اگرچه چندی پیش مسوولان اعلام کردند احیای وزارت بازرگانی منتفی شده است اما یک مقام آگاه از تدوین برنامه دولت برای جداسازی بخشهای صنعت و بازرگانی خبر داد و گفت: احتمالا وزرای این وزارتخانهها همزمان با تشکیل کابینه به مجلس معرفی خواهند شد و بر این اساس، بخشهای تعاون و بازرگانی با یکدیگر ادغام میشوند.
وی تصریح کرد: طبق برنامه دولت، بخش تعاون از وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی جدا و با بخش بازرگانی ادغام خواهد شد. همچنین وزارت صنعت به صورت جداگانه به کار خود ادامه خواهد داد.
این مقام آگاه در مورد گزینههای مطرح برای سکانداری وزارت صنعت نیز به فارس گفت: گزینههای مختلفی مطرح است ولی هنوز هیچکدام قطعی نشدهاند، البته بحثهایی هم در مورد احتمال بازگشت جهانگیری، معاون اول رییسجمهور به وزارت صنعت مطرح است که این موضوع هم قطعی نیست. در برنامه ششم، دولت تعداد وزارتخانهها را مشخص نکرده تا محدودیتی برای افزایش وزارتخانهها نداشته باشد.
وی تاکید کرد: هزینه و وقت زیادی برای ادغام وزارتخانههای صنایع و بازرگانی صرف شد در حالی که بهتر بود دولت به جای جداسازی این دو بخش، برای افزایش بهرهوری در این بخشها برنامهریزی میکرد تا شرایط بهتری ایجاد شود زیرا دو بخش صنعت و بازرگانی با یکدیگر مرتبط هستند و اگر تصمیمگیری در مورد این بخش توسط یک دستگاه انجام شود، موثرتر خواهد بود.
برنج ۱۲ هزار تومانی را ۱۶ هزار تومان نخرید
ایلنا- در حالی که به بهانه ماه رمضان و افزایش تقاضا برای مصرف برنج، قیمت این محصول در برخی مغازههای تهران به کیلویی ۱۶ هزار تومان هم رسیده است، رییس انجمن برنج ایران گفت: هیچ فروشندهای حق ندارد به اسم اینکه مصرف برنج دراین ماه افزایش پیدا میکند، قیمتها را افزایش دهد.
جمیل علیزادهشایق با تاکید بر اینکه نباید در ماههای پرمصرف سال گرانفروشی کرد، اظهار داشت: میزان خرید برنج برای عید نوروز، محرم و ماه رمضان در سبد خانوار لحاظ میشود بنابراین سالهاست که مصارف پیشبینی شده است. از اینرو اگر فروشندهها به بهانه اینکه ماه رمضان است و مصرف بالا رفته، قیمتها را افزایش دهند باید با آنها برخورد شود.
وی در ادامه تاکید کرد که بهترین برنج، طارم شمال بدون ناخالصی ۱۲ هزار تومان است یعنی گرانترین برنج بازار شمال بیشتر از ۱۲ هزار تومان نیست.
علیزادهشایق افزود: همین برنج در سال گذشته ۱۰ هزار تومان بود. منصفانه نیست که بگوییم قیمت برنج داخلی بالاست اما تا زمانی که نهادهای نظارتی قیمت را کنترل نکنند همین محصول در بازار تهران به قیمتی بالاتر از قیمت واقعی به فروش میرسد. این در حالی است که برنج نباید در تهران کیلویی ۱۶ هزار تومان باشد و خریدار نباید آن را به این قیمت خریداری کند.
انجمن مرغ گوشتی دنبال گرانی مرغ
تسنیم- در حالی که قیمت مرغ برای مصرفکننده چندان منطقی به نظر نمیرسد، دبیر انجمن مرغ گوشتی با بیان اینکه قیمت ذرت و سویا به یکباره افزایش یافت و جوجه یک روزه کماکان حدود ۲۵۰۰ تومان قیمت دارد، گفت: قیمت مرغ برای مصرفکننده نباید از هشت هزار و ۵۰۰ تومان کمتر باشد در حالی که امروز شش هزار و ۵۰۰ تا شش هزار و ۸۰۰ تومان فروش میرود.
محمد یوسفی اظهار کرد: قیمت ذرت و سویا به یکباره در یک هفته اخیر افزایش قیمت یافت بهطوری که هر کیلوگرم ذرت از ۷۶۰ تومان به ۹۰۰ تا ۹۲۰ تومان و هر کیلوگرم سویا از ۱۴۲۰ تا ۱۴۵۰ تومان به ۱۵۶۰ تا ۱۶۰۰ تومان جلوی در مرغداری رسید.
وی با بیان اینکه افزایش قیمت نهادههای دام و طیور در کنار قیمت جوجه یکروزه، بر هزینههای تولیدکنندگان تاثیرگذار است، افزود: از مرغداران خواستهایم برای جلوگیری از زیان بیشتر هر عدد جوجه یکروزه را بیشتر از ۱۵۰۰ تومان نخرند.
این در حالی است که مدیرعامل شرکت پشتیبانی امور دام کشور گفت: در حال حاضر هر کیلو ذرت داخلی با قیمت ۷۲۰ تومان و هر کیلو ذرت برزیلی با قیمت ۸۵۰ تومان توسط این شرکت در اختیار تشکلهای تولیدی مرغداران قرار میگیرد.
هشدار در مورد تب کریمه کنگو
مهر- امسال بیماری تب کریمه کنگو از ۱۴ فروردین به بعد در کشور شیوع یافته است و از آنجایی که وضعیت بارندگیهای سالجاری نیز مطلوب بود، به همین دلیل فعالیت کنهها به شدت افزایش یافته است. بر همین اساس از ۲۷ نفری که از اول سال تاکنون به این بیماری مبتلا شدند، دو نفر فوت کردند که یک نفر از آنان در کرمانشاه و دیگری در بندرعباس بوده که نفر دوم کارگر کشتارگاه بوده است.
در همین راستا معاون دفتر بهداشت و مدیریت بیماریهای دامی سازمان دامپزشکی کشور گفت: بیماری تب کریمه را کنهها معمولا از یک دام به دامی دیگر منتقل و دامها را آلوده میکنند، دام نیز هیچ علائمی از آلودگی ندارد و اگر در مرحلهای که ویروس در بدن دام است، کشتار انجام شود ترشحات آن میتواند برای فردی که در معرض دام قرار دارد، خطرناک باشد. وی به مردم توصیه کرد: اگر در روستاها حضور دارند سعی کنند در محلهایی که دام وجود دارد اسکان پیدا نکنند و مراقب باشند که کنه وارد بدنشان نشود؛ بدنشان را به دقت بررسی و از لباسهای رنگ روشن استفاده کنند که اگر کنهای روی لباسشان بود به راحتی بتوانند آن را مشاهده کنند.
لطفاً براي ارسال دیدگاه، ابتدا وارد حساب كاربري خود بشويد