9 - 04 - 2017
خبر
قطعه اول آزادراه تبریز- مرند به بهرهبرداری رسید
ایسنا- با حضور وزیر راهوشهرسازی قطعه اول آزاد راه تبریز- مرند مورد بهرهبرداری قرار گرفت. آزاد راه تبریز- مرند به طول ۶۳ کیلومتر با مشارکت ۶۵ درصدی گروه بینالمللی آبادراهان پارس صبح امروز (جمعه) مورد بهرهبرداری قرار گرفت.هزینه کل طرح برابر با ۹ هزار و ۳۶۶ میلیارد تومان بوده و به مدت ۳۶ ماه نیز فرآیند عملیاتی آن به طول انجامیده است. گفتنی است، طول تونل در مسیر رفت و برگشت شامل چهار هزار و ۷۰۰ متر است، طول پل نیز ۱۶۰۰ متر بوده و تعداد تبادل نیز شامل چهار دستگاه است.شایان ذکر است، کاهش زمان سفر، افزایش ظرفیت محور و افزایش سطح کیفیت ترافیک، کاهش تصادفات و افزایش ایمنی، کاهش مصرف سوخت و آلایندگی زیستمحیطی، توسعه شبکه آزادراهی کشور و اتصال آن به مرز بازرگان و افزایش سهم ایران در بازار ترانزیت کالا و مسافر از جمله اهداف این پروژه است.وزیر راهوشهرسازی همچنین از طرح توسعه میدان مسجد جامع هشترود بازدید کرد. طرح توسعه این میدان بیش از ۲۰ سال پیش کلنگزنی شده اما این طرح به نتیجهای نرسیده است. گفتنی است، وزیر راهوشهرسازی با حضور در شهرستان هشترود به بازدید از این پروژه پرداخته و در جریان امور آن قرار گرفت. شروع عملیات عمرانی این طرح، نیاز به تامین اعتبار دارد.
کاهش ۶ درصدی سفرهای دریایی در نوروز ۹۶
مهر- عضو هیات عامل سازمان بنادر و دریانوردی گفت: از ۲۵ اسفندماه سال گذشته تا روز ۱۴ فروردینماه امسال، سه میلیون و ۸۹۶ هزار و ۲۳۷ ورود و خروج مسافر دریایی ثبت شده که نسبت به سال قبل، حدود شش درصد کاهش دارد.محمد راستاد اظهار داشت: با آغاز طرح سفرهای نوروزی، از ۲۵ اسفندماه سال گذشته تا روز ۱۴ فروردینماه امسال، سه میلیون و ۸۹۶ هزار و ۲۳۷ ورود و خروج مسافر دریایی در کشور ثبت شده که نسبت به مدت زمان مشابه سال گذشته، حدود شش درصد کاهش داشته است.وی با اشاره به کاهش هفت درصدی گردشگران دریایی در مدت زمان یاد شده، گفت: در این برهه زمانی، تردد دو میلیون و ۴۱۸ هزار و ۲۲۶ نفر گردشگر دریایی نیز به ثبت رسید.راستاد درباره علت کاهش آمار مسافر و گردشگر دریایی در نوروز امسال نسبت به سال گذشته، تاکید کرد: با توجه به شرایط نامساعد جوی و وقوع توفانهای بزرگ در سواحل کشور، پنج روز کامل نتوانستیم گشت، سفر و تفریح دریایی داشته باشیم بنابراین با وجود تدابیر و اقداماتی که برای نوروز امسال اندیشیده شده بود، شاهد کاهش آمارها بودیم اما با این وجود، به دلیل همان تدابیر شرایطی ایجاد شد که سفرها و گشتها و تفریحات دریایی در ایمنی کامل انجام شود.
توسعه فرودگاه شیراز با هزینه ۲۴۰۰ میلیارد ریالی
تسنیم- بر اساس مصوبه دولت توسعه فرودگاه بینالمللی شهید دستغیب شیراز با برآورد تقریبی دو هزار و چهار صد میلیارد ریالی اجرا میشود.
هیات وزیران در جلسه ۲۵ اسفند ماه ۹۵ به پیشنهاد وزارت راهوشهرسازی و به استناد به ماده واحده قانون احداث پروژههای عمرانی بخش راهوترابری از طریق مشارکت بانکها و سایر منابع مالی و پولی کشور-مصوب ۱۳۶۶- تصویب کرد.بر این اساس شرکت فرودگاهها مجاز است با حفظ مالکیت دولت برای تامین مالی هزینههای احداث ترمینال (پایانه) مسافری، احداث پارکینگ خودرو و محوطه، احداث محل پارک هواپیما و سطوح دسترسی به سایر نقاط پروازی (اپرون) و خدمات مسیر و احداث موتورخانه فرودگاه بینالمللی شهید دستغیب شیراز با برآورد تقریبی دو هزار و چهارصد میلیارد ریال شامل مطالعات، طراحی، احداث، تکمیل، راهاندازی، استفاده از منافع بهرهبرداری و انتقال در قالب بند (ب) ماده (۲) آییننامه اجرایی قانون احداث پروژههای عمرانی بخش راهوترابری از طریق مشارکت بانکها و سایر منابع مالی و پولی کشور موضوع تصویبنامه شماره ۷۵۰۵/ت۵۱۳۲۱ه مورخ ۲۶ فروردین ۹۴ نسبت به انعقاد قرارداد با شرکت احداث و راهاندازی ترمینال مسافری فرودگاه بینالمللی شهید دستغیب شیراز به سهامداری شرکت بلند طبقه که به روش مذاکره مستقیم انتخاب شده، اقدام کند.
لطفاً براي ارسال دیدگاه، ابتدا وارد حساب كاربري خود بشويد