25 - 12 - 2022
آشنایی با ۱۰ رهبر توییتر باز جهان
رهبران و شخصیتهای مهم سیاسی امروز در عصر ارتباطات به یکی از مشتریان پروپاقرص شبکه اجتماعی توییتر تبدیل شدهاند در میان این شخصیتها افرادی هستند که گفته میشود خودشان به شخصه صفحه توییتر خود را اداره میکنند و دقایقی در روز را برای گشت در دنیای خبرها و سر زدن به آخرین مطالب توییتر صرف میکنند. فرقی نمیکند، مشتریان توییتر از آسیا تا آمریکا و از روسیه تا آمریکای لاتین پراکندهاند. از باراک اوباما گرفته تا شیخ محمد آل مکتوم از امیران امارات متحده عربی امروزه در ردیف کاربران سایت و شبکه اجتماعی توئیتر محسوب میشوند در ادامه فهرست ۱۰ رهبر سیاسی جهان که سال ۲۰۱۲ بیشترین استفاده را از توئیتر کردهاند، میخوانید.
باراک اوباما، رییسجمهور ایالات متحده آمریکا
اوباما با ۲۴ میلیون دنبالکننده ((follower بار دیگر در راس رهبران توییترباز جهان قرار گرفت او در طول یک سال تعداد ۱۵ میلیون دنبالکننده را به صفحه خود افزود. در سال ۲۰۱۲ که سال انتخابات ریاستجمهوری آمریکا بود، توییتر از مهمترین ابزارهای کمپین تبلیغاتی وی بود.
هوگو چاوز، رییسجمهور ونزوئلا
چاوز در سال ۲۰۱۲، شمار دنبالکنندگان خود را به دو میلیون نفر رساند، چاوز به دلیل بیماری نتوانست تبلیغات انتخاباتی قوی در سال ۲۰۱۲ داشته باشد اما توییتر به یاری رهبر ونزوئلا آمد و به ابزار ارتباطی وی با رایدهندگان و حتی تبادل نظر با مخالفانش
تبدیل شد.
عبدالله گل، رییسجمهور ترکیه
رییسجمهور ترکیه در سال ۲۰۱۲ شمار دنبالکنندگان صفحه خود را به دو میلیون نفر رساند او غالبا پیامهای خود را به زبان ترکی میگذارد و اظهارنظرهای رسمی و مهم را به زبان انگلیسی.
ملکه رانیا، همسر پادشاه اردن
شمار دنبالکنندگان صفحه ملکه رانیا به بیش از یک میلیون رسیده است. البته ملکه به دلیل انتقادات موجود تا اندازهای از حجم فعالیتهای اجتماعی خود کاسته است.
دیمیتری مدودف، نخستوزیر روسیه
نخستوزیر روسیه به تازگی در لیست رهبران توییترباز جهان قرار دارد او دارای دو صفحه یکی به زبان روسی و دیگری به زبان انگلیسی است.
دیلما روسف، رییسجمهور برزیل
رییسجمهور برزیل در رتبه ششم رهبران توییترباز جهان در سال ۲۰۱۲ بود. روسف در سال ۲۰۱۱ در زمان انتخابات شدنش تنها ۳۳۰ هزار دنبالکننده داشت اما به مرور زمان شمار آنها افزایش یافت و امروز بسیاری از شهروندان برزیلی از طریق توییتر با رییسجمهور خود در ارتباط هستند.
کریستینا فرناندز، رییسجمهور آرژانتین
گفته میشود با ورود رییسجمهور به توییتر، آرژانتین فصل تازهای را در ارتباط میان سیاستمداران و شهروندان آغاز کرد. فرناندز با استفاده از توییتر با میلیونها کاربر آرژانتینی بهطور روزانه در تماس است.
خوان مانوئل سانتوز، رییسجمهور کلمبیا
رییسجمهور کلمبیا در رتبه هشتم رهبران توییتربازان جهان قرار دارد، او در سال ۲۰۱۱ تعداد دنبالکنندگان خود را به بیش از یک میلیون رساند.
انریکه پنانیهتو، رییسجمهور مکزیک
رییسجمهور مکزیک در رتبه نهم رهبران توییترباز جهان قرار دارد. وی بعد از انتخاب شدنش به عنوان رییسجمهور، این پست را روی صفحهاش گذاشت که به پراشتراکترین تبدیل شد: «حال زمان آن فرا رسیده که مرحله تازهای را برای سعادت مکزیک آغاز کنیم»
شیخ محمد بن رشید آل مکتوم، نخستوزیر امارات متحده عربی
نخستوزیر امارات متحده عربی در رتبه دهم رهبران توییترباز جهان قرار دارد. در سال ۲۰۱۲ وی ۹۱۰ هزار دنبالکننده داشت و در مدت یک سال این رقم به بیش از یک میلیون رسید در تحقیقی که به تازگی صورت گرفته، جناب نخستوزیر، دومین کاربر پروپاقرص توییتر در کشور ا ست.
لطفاً براي ارسال دیدگاه، ابتدا وارد حساب كاربري خود بشويد