7 - 03 - 2020
خبر
با حضور رییسجمهور
جلسه هماهنگی سفر کاروان تدبیر و امید به استان سمنان برگزار شد
پایگاه اطلاعرسانی دولت- جلسه هماهنگی سفر کاروان تدبیر و امید به استان سمنان، به ریاست حسن روحانی رییسجمهور و با هدف بررسی نیازمندیهای این استان و روند اجرای طرحها در مسیر تحقق توسعه همهجانبه و پایدار استان سمنان تشکیل شد. شرکتکنندگان در این جلسه، علاوه بر بررسی آخرین گزارشها از روند اجرای پروژههای مصوب قبلی، پیشنهادات دستگاهها و طرحهای مرتبط با حوزههای تامین آب استان، کشاورزی و ادامه برنامه توسعه آبیاری تحت فشار، گسترش مراکز بهداشتی و خدمات درمانی، انرژی، آموزش عالی، صنعت و معدن، راه و حملونقل، محیطزیست، ورزش و همچنین توسعه گردشگری را بررسی و طرحهای جدید را نهایی کردند. جزئیات این طرحها که میتواند تحولی دیگر در روند پیشرفت و توسعه پایدار استان سمنان ایجاد کند، توسط رییسجمهوری و در جریان سفر کاروان تدبیر و امید به استان سمنان اعلام میشود.رییس دفتر رییسجمهور، رییس سازمان مدیریت و برنامهریزی، معاون امور اقتصادی رییسجمهور، رییس سازمان حفاظت محیطزیست و رییس سازمان میراث فرهنگی و گردشگری به همراه شماری از وزیران کابینه و مسوولان ارشد استان سمنان از جمله شرکتکنندگان در این نشست بودند. رییسجمهور قرار است در ادامه سفرهای استانی خود، به زودی به استان سمنان سفر کند.
ظریف، برای بررسی استیضاحش به کمیسیون امنیت ملی میرود
انتخاب- محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه کشور یکشنبه به منظور پاسخگویی به کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس میرود. طبق دستور کار مجلس، سوال و استیضاح ظریف با حضور وی در کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی صورت گرفته و هچنین طرح ممنوعیت اشتغال به بیش از یک شغل نیز در کمیسیون اجتماعی خانه ملت، زیرذرهبین وکلای ملت قرار خواهد گرفت. اما در خصوص استیضاح ظریف دبیر شورای اطلاعرسانی دولت تاکید کرد که بیتردید ظریف سرسختی که جهان میشناسد حتی از استیضاح هم فرصتی برای تامین منافع ملی خواهد ساخت. علیرضا معزی در توئیتر خود نوشت: بیتردید آن ظریف سرسخت که جهان میشناسد حتی از استیضاح هم فرصتی برای تامین منافع ملی خواهد ساخت تا راوی تلاشها برای انزوای آمریکای ترامپ، عربستان بنسلمان و اسراییل نتانیاهو باشد اما زخم زدن بر ژنرالی که در صف اول میرزمد فقط یک اشتباه سیاسی نیست و نام دیگری دارد.
تولید «کِشنده» هواپیما با ارزآوری بالغ بر ۴۰ هزار یورو
ایسنا- با دست نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران کشنده هواپیما با برند تجاری «پیتار» با ارزآوری ۴۰ هزار یورو برای هر دستگاه بومیسازی و تولید شد. همزمان با نهمین نمایشگاه بینالمللی هوایی ایران در کیش، این کشنده برقی و بدون آلایندگی که با تکیه بر فکر و نبوغ متخصصان سازمان تحقیقات و جهاد خودکفایی نهاجا ساخته شده در معرض دید عموم قرار گرفت. سازنده و محقق سازمان تحقیقات نهاجا با اشاره به بحث مهم خودکفایی در صنعت هوایی و نظامی عنوان کرد: امروزه از یکسو به دلیل اعمال تحریمهای ناروا از سوی کشورهای غربی که متوجه کشورمان است و از سوی دیگر باورپذیری به توان و تخصص داخلی فرزندان توانمند و متعهد نیروی هوایی ارتش شاهد ظهور و بروز شکوفایی گسترده در بخش هوایی و نظامی هستیم. طراح این پروژه افزود: کشنده هواپیمای پیتار در سه کلاس وزنی ۵/۱ تن و هفت تن و ۲۰ تن وزن روی چرخ جلو پیشبینی شده است و قابلیت جابهجایی انواع هواپیما نظیر هواپیماهای نظامی اعم از جنگندههای صاعقه، توکانو، اف ۷، پیسی ۷ و هواپیماهای غیرنظامی مانند سسنا، یاک، بوئینگ، ایرباس و… را حتی در فضای محدود دارد. وی خاطرنشان کرد: با حذف دو عامل میله توبار و خودرو کشنده توبار این کشنده بومی که مجهز به سیستم کنترل از راه دور است هواپیماهای نظامی و غیرنظامی را بدون محدودیت در وزن و ابعاد جابهجا میکند. نهمین نمایشگاه بینالمللی هوایی ایران (ایرشو) از پنجم تا هشتم آذرماه در کیش جهت بازدید عموم علاقهمندان دایر بود.
برگزاری دومین نشست همکاریهای ایران و قفقاز شمالی در فوریه ۲۰۱۹ در ایران
ایلنا- رییس ایرانی کمیسیون مشترک همکاریهای ایران و روسیه با سرگئی چبوتاریف وزیر امور قفقاز شمالی روسیه ملاقات کرد. در این دیدار که مهدی سنایی سفیر ایران در روسیه نیز حضور داشت، رضا اردکانیان با تاکید بر اینکه زمینههای بسیاری برای گسترش همکاریهای ایران و روسیه وجود دارد، گفت: ضمانت اصلی در ارتقای روابط، ارتباط شهروندان دو کشور هستند که از طریق گردشگری میتوان آن را ایجاد کرد تا ضمانتی برای توسعه پایدار روابط اقتصادی باشد. اردکانیان قفقاز شمالی را منطقهای مناسب برای اجرای برنامه کشت فراسرزمینی و همچنین ساخت نیروگاههای سیکل ترکیبی توسط ایران عنوان کرد. سرگئی چبوتاریف نیز با برشمردن همکاری با ایران به عنوان یکی از اصول کلیدی سیاست خارجی روسیه، از دو سند راهبردی منعقد شده در اجلاس خزر به عنوان چارچوبهایی مناسب برای توسعه روابط یاد کرد. چبوتاریف گامهای غیرسازنده کشورهای غربی در قبال ایران و روسیه را موجب تحرک بیشتر در راستای گسترش روابط دوجانبه توصیف کرد و افزود: باید حجم فعلی مبادلات تجاری فیمابین که ۷/۱ میلیارد دلار است افزایش یابد. چبوتاریف افزایش خطوط هوایی بین ایران و قفقاز شمالی و همراهی در تکمیل پروژه کریدور شمال- جنوب را از دیگر زمینههای مهم همکاری برشمرد. در این ملاقات توافق شد دومین نشست همکاریهای ایران و قفقاز شمالی همزمان با پانزدهمین اجلاس کمیسیون مشترک همکاریهای دو کشور، فوریه ۲۰۱۹ در ایران برگزار شود.
لاریجانی مطرح کرد:
پیمانهای پولی آسیایی راهی برای ناکارآمد کردن تحریمهای آمریکا
خانه ملت- رییس مجلس شورای اسلامی با اشاره به ظرفیت بالای بینالمجالس آسیایی تاکید کرد: دولتهای آسیایی باید به سمت اجرای پیمانهای پولی و همکاریهای بانکی بروند. علی لاریجانی پس از بازگشت از سفر خود به استانبول ترکیه که به منظور حضور در یازدهمین مجمع عمومی اتحادیه مجالس آسیایی صورت گرفته بود، درباره دستاوردهای این سفر گفت: این سفر که تنها ۲۴ ساعت به طول انجامید، برای شرکت در مجمع بینالمجالس آسیایی بود که متشکل از برخی کشورهای آسیایی از جمله کشورهای مهمی همچون روسیه، چین، پاکستان و هندوستان است. وی ادامه داد: پیش از این نیز جلساتی تحت عنوان کمیتههای مختلف سیاسی، اقتصادی، اجتماعی برگزار شده و بررسیهای خوبی در این حوزهها صورت گرفته بود. رییس مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه تمرکز کار بینالمجالس آسیایی بر همکاریهای اقتصادی است، اظهار داشت: پیشنهادهای خوبی در این حوزه مطرح شد که دولتها باید به سمت اجرای آن بروند که پیمانهای پولی و همکاریهای بانکی یکی از مهمترین این مسائل است. لاریجانی افزود: بعد از اجرای تحریمهای آمریکا نسبت به کشورهای مختلف در ذهن بسیاری از کشورها این نکته به وجود آمده که باید راههای دیگری پیدا کنند لذا روی پیمانهای پولی میان کشورهای آسیا در حال بحث و بررسی جدی هستند تا به ضابطه جدیدی برسند. وی درخصوص همکاریها در حوزه انرژی تصریح کرد: با توجه به اینکه بخش زیادی از انرژی دنیا در منطقه آسیاست، همکاریها در این حوزه از اهمیت بسزایی برخوردار است. لاریجانی اضافه کرد: جلسات مشترکی میان دو پارلمان ایران و روسیه برگزار میشود که بر این اساس گزارشی از پیگیریهای نشستهای دو سال گذشته در بلگراد ارائه شد که طی آن مشخص شده بود دو طرف در چه حوزهای میتوانند همکاری داشته و سرمایهگذاری کنند. همچنین پیشنهادات جدیدی هم ارائه شد.
لطفاً براي ارسال دیدگاه، ابتدا وارد حساب كاربري خود بشويد