3 - 03 - 2025
افزایش احتمال تعطیلی کفاشان در سال جدید
تجارت نیوز- رییس اتحادیه صنف کفاشان دستدوز تهران پیشبینی کرد: با توجه به شرایط فعلی، شاهد تعطیلی کفاشان و واحدهای صنفی در سال۱۴۰۴ خواهیم بود.
رییس اتحادیه صنف کفاشان دستدوز تهران ضمن تشریح وضعیت بازار شب عید درباره مشکل تولیدکنندگان گفت که شهرداری به ما فشار میآورد که به خارج از شهر منتقل شویم چراکه آنها معتقدند این شغل خطراتی دارد. در همین راستا تعدادی از واحدهای صنعتی را در شهرک صنعتی فعال کردیم، اما آنها در حال برگشت به داخل شهر هستند چراکه هفتهای دو بار برق و یک بار گاز شهرک صنعتی قطع میشود.
احمد شیعه اظهار کرد: تولیدکنندگان از هفته اول اسفند شروع به تعطیلی تولید کردند چراکه نتوانستند کالای تولیدشده قبلی را بفروشند بنابراین هفته دوم کل تولیدیهای کفش تعطیل هستند و این هفته هفته آخر است.
وی با بیان اینکه تولیدکنندگان بهدلیل تورم و گرانی نتوانستند محصولات خود را بفروشند، تصریح کرد: این در حالی است که در گذشته در این مقطع زمانی تولیدکنندگان شبکاری میکردند اما حالا قرار است به تعطیلات زودرس بروند. بنکداران هم از اول اسفند در شهرستانها کالا دریافت نمیکنند و محصولات قبلی را میفروشند.
شیعه با بیان اینکه در حوزه تکفروشی باید به این نکته اشاره شود که معمولا اول کفش بچهها بعد زنان و بعد مردان تهیه میشود، گفت: در حال حاضر هم در بازار زنانه و هم بچهگانه شاهد رکود هستیم.
رییس اتحادیه صنف کفاشان دستدوز تهران در ادامه پیشبینی کرد که با توجه به شرایط فعلی، شاهد احتمال تعطیلی واحدهای صنفی در سال۱۴۰۴ خواهیم بود که علاوهبر رکود، مسائل مربوط به مالیات و بیمه هم مشکلات صنفی را تشدید کرده است. وی با بیان اینکه قیمت کفش نسبت به سال گذشته رشد کرد، افزایش قیمت مواد اولیه و هزینههای انرژی را از جمله مهمترین دلایل افزایش قیمت عنوان کرد.
شیعه در ادامه درباره انتقال تولیدکنندگان کفش به شهرکهای صنعتی گفت: شهرداری به ما فشار میآورد که به خارج از شهر منتقل شویم، چراکه آنها معتقدند این شغل خطراتی دارد، از جمله اینکه احتمال آتشسوزی وجود دارد و همچنین زباله زیادی تولید میکند. ما تعدادی از واحدهای صنعتی را در شهرک صنعتی فعال کردیم، اما آنها در حال برگشت به داخل شهر هستند چراکه هفتهای دو بار برق و یک بار گاز شهرک صنعتی قطع میشود.
وی افزود: مالیات بر ارزشافزوده مشکل دیگر واحدهای صنفی تولیدکننده کفش است. این مالیات در سه مرحله به شکلهای مختلف از بنکدار، تولیدکننده و فروشنده دریافت میشود. ماهیت این شغل حقیقی است، نه حقوقی و مثلا ممکن است یک نفر فقط روزی ۲۰ دست کفش بدوزد. خیلی از اعضای این صنف اطلاعات کافی و توان مالی برای استخدام مشاور مالیاتی یا حسابدار را ندارند.
لطفاً براي ارسال دیدگاه، ابتدا وارد حساب كاربري خود بشويد